• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu

canim ne olur cabuk toparlan, bak cok uzgunuz asil biz seni heveslendirdik diye bundan boyle hicbirinizin kan sonucu gelmeden agzimi acmiycam cok uzuldum gercekten. senden tek ricam ovulasyon testlerine devam ve bundan once gunleri cok tutturamadigina inanman ve 9 ayin cok uzun bir sure olmadigini kendine hep soyleyerek strese girmemen canim bak streste onemli su ana kadar normaldi ama bundan sonra aylar oldu deyip stres yaparsan bu sefer bu yuzden gecikir hamile kalman. bunu israrli yaziyorum cunku ben 11. ay gb baslamistim bu strese fazlasiyla ve doktor bana artik stres yuzunden olmuyor demisti bak ebrara da oyle demis. sen bizim yaptigimizi yapma diye israrim canim yoksa 9 ay da az degil her ay morel bozuklugu anlamiyorum sanma bir tanem.

riçim kusura bakma canım bizde çok ümitlendirdik seni testi öyle görünce üzülme canım umutlar tükenmez kısmetse bi dahaki aya inşallah allahtan hayırlısı hepimiz için neyse ben kaçar daha yemek yemedim riçin sonucu için girmiştim sonra görüşürüz kuzularrrr

bersu nurun selam kizlar. nasilsiniz? benim morelim bozuldu acikcasi bir de richime kesin bak cikmis vs dedik:((( disarda islerim var cikmaliyim gelince rich icin hemen acicagim bilgisyari.

bu arada makbuşcum bir daha ki beklenmeyen adet tarihim 5 aralık umarım yeni yıla hepimiz hamiş gireriz 2009 dan hayır gelmedi 2010 hepimize uğurlu gelir.....

selam fıstıklar temizlik yapıyordum bi bakıyım dedim derinim sanada cevap veremedim geçmiş olsun anneciğine..
riçimde uğramamış iyi ol bitanem bak gün ne güzel söylemiş.inşallah bi kaç aya alıcaz o güzel haberi

selam kızlar.
ya günüm sorma valla bende çok üzüldüm böyle olmasına..cidden çok üstünede gittim riçin vardır vardır diyee.neyse saglık olsun ne diyelim...günüm bide ovulasyon konusunda haklısın..bende dedigim gibi başlıcam kısmetse öbür ay tedaviyle birlikte ovulasyon testlerine..inşallah tuttururuz cnm.
makbuşum sagol canım ya.gittik saglık ocagına ve hiç sevmem saglık ocaklarını.annem son anda fikir degiştirip oraya görüneyim dedi tmm dedim...ama doktoru fena degil annemin özelde çalışırken sürekli gittigi doktoru neyse..bende gitmişken ilaç yazdırıyım dedim.grip oluyorum sanırım dedim bide bel agrım çok var...ilaçlar verdi işte başladım.bu boşlukta kullanayımda tedavi süresince içemem biliyosunuz.antibiyotik bide sinüs ilacı verdi sinüzitim var benim baş agrımda ondan muhtemelen.öyle yani cnlarım.bi görüniyim çıkayım dedim.
riçim gelmemiş.umarum mucize gibi bi haberle gelirr inşallah..öyle degilsede üzülme riçimm lütfen.yakında gelecek bebişin sana cnm benim.
nurucum sanada çok geçmiş olsun canım.
sevalim altta görünüyon loçkam ama çıkmak zorundayım..çok öptüm seni loçkam.

LoÇkam grÇmıŞ olsun canım annaene ve sana ınŞlah geÇer bel aĞrıların ÜŞÜtme canım kendını

selam kızlar şu anda işteyim çabucak yazılanları okudum güncüm tşkr ederim yazdıklarına riçe üzüldüm bi daha sefere inşallah şimdi çıkıyorum akşama tekrar girerimopuyorumnanaktan

kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu

canım yaa çok üzüldüm ama napalım kısmet değilmiş .ama test okadar belliydiki nebiliyim ister istemez ümitlendirdi bizi.aslında bizde sana çok ümit verdik sen kusura bakma canom.inşallah doktordanda güzel haberlerle dönersin .lütfen üzülme kendinide özletme tamammı tatlım .hadi görüşmek üzere..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam arkadaşlar hepiniz iyisinizdir umarım .ben annemdeyim bi selam veriyim dedim .fırsat bulursam uğrarım .öpüyorum sizi..
DERıNıM geçmiş olsun canım .inşallah ilaçlar fayda eder kuşum..öptüm senide..

ebroşum hoşgeldin nasılsın bacım nerelerdesin iyisin ımarım canım karşılaşamadık öpüyom canım
sanada hayırlı akşamlar alaha emanaet ol

selam hanımlar daha yeni işlerim bitti banyo yapıcamda sigara molası vermişken bakıyım dedim..
derin gelmemiş canom gelince kaçma hemen pcye format attım bütün ifadelerim gitti bana yollucan hepiciğini :))

Back
X