kızlar ben geldım sızı ümıtlendırdım hakkınızı helal edın ama benımkıler geldı malesef
doktora gıttım kan verdım doktora anlattım olanları sonuclar cıksın konusalım dedı
hayırlı degılmıs halayı umarım sızler ıcın cekerız bende bu ayda sans yokmus kendım ıcın degılde esım ıcın cok üzüldüm
derınımede yazdım gırersen söyle ben kendımı toparlayana kadr gırmım dıye ama ben yazım dedım
sonucta sıze görevım bu kusurabakmayın olurmu
canim ne olur cabuk toparlan, bak cok uzgunuz asil biz seni heveslendirdik diye bundan boyle hicbirinizin kan sonucu gelmeden agzimi acmiycam cok uzuldum gercekten. senden tek ricam ovulasyon testlerine devam ve bundan once gunleri cok tutturamadigina inanman ve 9 ayin cok uzun bir sure olmadigini kendine hep soyleyerek strese girmemen canim bak streste onemli su ana kadar normaldi ama bundan sonra aylar oldu deyip stres yaparsan bu sefer bu yuzden gecikir hamile kalman. bunu israrli yaziyorum cunku ben 11. ay gb baslamistim bu strese fazlasiyla ve doktor bana artik stres yuzunden olmuyor demisti bak ebrara da oyle demis. sen bizim yaptigimizi yapma diye israrim canim yoksa 9 ay da az degil her ay morel bozuklugu anlamiyorum sanma bir tanem.