• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

huu delüler nabersiniz bi bakıyım dedim kocişim hamsi pişiriyor bana bende keyif yapıyorum :))) salata yapıcam şimdi artık yemekten sonra gelirim öpüyorum sizi çok

loçkam ay pardon kız ben görmrdim afedersin ya yetiyo ben eşime bir milyoncu dükkanı açtık kız hemde dükanı doldurduk canım işte temuzda açtık 10 milyar borçumuz kladı eşim kazandığını oraya veriyo bende hem evim hem kendiin hemde eşimin masarafların ilgileniyom bankanın borcu bitsin yeterki

loçkam ay pardon kız ben görmrdim afedersin ya yetiyo ben eşime bir milyoncu dükkanı açtık kız hemde dükanı doldurduk canım işte temuzda açtık 10 milyar borçumuz kladı eşim kazandığını oraya veriyo bende hem evim hem kendiin hemde eşimin masarafların ilgileniyom bankanın borcu bitsin yeterki

yaa hyırlı olsun canım ben diger dükkan diye bahsederken orayıda bijuteri yaptınız sanıyodum.iyi iyi bi milyoncu dükkanları da iyi iş yapar inşallah daha iyi olur herşey kuşum.opuyorumnanaktan

kızlar bende ömre bedeli izliyom
iyiym canım vallahi canım çok güzel bir fikiralmışsın canım zaten deneyimili bir esnafsın sen bu işi çok güzel yaparsın güler üyzlü tatlı diin varken çok iyiy yaparsın bence hemen açık
bak bie eşime elde avuçta para yoktu kredi çetik 20 milyar öğle açtık canım şimdi okazadndığını oraya bende evin masrafını karşılıyom kazandığımla

sagol canım inşallahh.çok ama çok istiyorum biliyosun bijuteri hayalimi çoktan beridir var onu birazv daha ilerde inşallah.

canım inşallah bi daha düşük yaşamazsın.benimde 1 düşügüm oldu.bi daha 2 yıldır olmadı işte canım.

inşlahh canımmm benimmm inşallah biran önce allah göbüşlerimizi bebişle doldurur

yaa ne güzelll.dayımlar levent evlerinde oturuyor.dayımın da çay ocagı var çarşıda:)))

biliyorumm orayı deniz manzaralııı bende paşabayırında oturuyorummm canımmm

sağo zeynıcum aalalh razı olsun canım benim

hepimizden canummmm

zeynocum yakındı paşabayırı sanırım:)ne güzel.ben bandırmayı çok severim.küçük ama huzur verici...bugün bandırmadan güzel haber aldık zaten çok sevindim.annemin dayısının kızı hamileymiş.aşılama denemişti iki ay önce olmadı..şimdi kalmış kendiliginden.yaşı da var hem 41 falan çok sevindim yani.inş sonuna kadar gider.

aaa tuana geldi gel kız nerelerdesin nasılsın?
makbuşum hoşgeldin canım benim.

iyiyim canım yaa uğraşıyorum denizbank sınavı vardı... 2 haftadır pratik yapıyım çalışıyım dedim daha önce çıkan sorulardan, ama bir işe yaramadı sınav berbat geçti::(((( neyse döndüm özlemişim opuyorumnanaktan sen nasılsın canım

evet loçkam daha iyiy iş yapar daha çünkü hep ihtiyaaç ya bujiteri dükkanı zevk ama bir milyoncu daha iyi loçkam ben atıyom 1 kazanasıyam onlar 5 kazanıyolar

iyiyim canım yaa uğraşıyorum denizbank sınavı vardı... 2 haftadır pratik yapıyım çalışıyım dedim daha önce çıkan sorulardan, ama bir işe yaramadı sınav berbat geçti::(((( neyse döndüm özlemişim opuyorumnanaktan sen nasılsın canım

öylemiii.olsun canım ya bakarsın istedigin gib olur..
iyi işte tunişim nolsun yaaa.takılıyorum yine:))
sen geldin ben çıkıcam şuanda ama inş kusuruma bakmazsın canım.gelebilirsem gelirim yine.az işlerim var.öptüm seni.

kızlar hepinizi öptüm...işlerim var.bide biraz yatıp dizimi izliyim.görüşürüz canlar.

evet loçkam daha iyiy iş yapar daha çünkü hep ihtiyaaç ya bujiteri dükkanı zevk ama bir milyoncu daha iyi loçkam ben atıyom 1 kazanasıyam onlar 5 kazanıyolar

haklısın sevalim.valla annemlerin karşısında var mal yetiştiremiyolar Allah daha çok versin...insan oralara bi girdimi ihtiyacı da olmasa ibşeyler görüp begenip alıyo:)))

zeynocum yakındı paşabayırı sanırım:)ne güzel.ben bandırmayı çok severim.küçük ama huzur verici...bugün bandırmadan güzel haber aldık zaten çok sevindim.annemin dayısının kızı hamileymiş.aşılama denemişti iki ay önce olmadı..şimdi kalmış kendiliginden.yaşı da var hem 41 falan çok sevindim yani.inş sonuna kadar gider.

ewt canımmm yakın birzzz bandırmayı bende sviyorummm güzel bi ilçemiz var ama ben istediğim gibi dr bulamıyorum burda şehir dışına cıkmak zorunda kalıyorummm oda bi hayli zor oluooo bebişim gelsinde ben herşeye razıyımm
gözünüz aydın tatlımm allahın işi cok sevindim ama bizi okadarr bekletmesin inşlahhh

kızlarr bende kaçtımm benimm aç DANAM kocişim geldiiii açımm diyeee bağırıooo öptüm hepücünüzü görüşmek üzereeeee

öylemiii.olsun canım ya bakarsın istedigin gib olur..
iyi işte tunişim nolsun yaaa.takılıyorum yine:))
sen geldin ben çıkıcam şuanda ama inş kusuruma bakmazsın canım.gelebilirsem gelirim yine.az işlerim var.öptüm seni.

kızlar hepinizi öptüm...işlerim var.bide biraz yatıp dizimi izliyim.görüşürüz canlar.

yok canım ne kusuru bende çıkıcam zaten yemek hazırlıkları malum :)) görürüz yine opuyorumnanaktan

gökcem gelmıssın sagol cnm hakkımıza hayırlısı sende ıyısındır umarımopuyorumnanaktan
ebrarım bılmıyorumkı bacım bana kıst agrısını anımsatıyor bende kumda var kum da böyle sancı yaparmıydı bılmıyorumkı kum ıcın antibiyotık toz ıctım bıde agrı kesıcı bakalım gecıcekmı gecmezse yrn gıderım yıne.ıyıce çürüdüm ya kızlar:bbo:senağlama

Back
X