"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oooo gene aynı tablo sevalcim bi sen varsın ben şimdi geldim üzerimi çıkarmadan size bakayım dedim eee ne var ne yok ???

nuranaycım çalışıyom canım ya sen ne yaptın pc açık arada bakıyom müşterierle ilgileniyom ee sen anlat

nuranaycım çalışıyom canım ya sen ne yaptın pc açık arada bakıyom müşterierle ilgileniyom ee sen anlat

ay ne anlatayım canım sen yoksunki????
eşim geç gelecekmiş yemek sorunum yok ben ne olsa yerim bende bi değişiklik yok bi kk hayatıma renk katıyo Şeniz

yarın akşam eşimin arkadaşı ve hanımı gelecekler çaya nr yapsam diye yemek terifleri bölümüne bakıyodum bende gittiğim yerde bi kız vardı oda 4 sene olacak nerdeyse ilk sene bi bebek düşürmüş sonra olmuyodu tedavi görmüş ama pek sormadım şimi 6 aylık hamile herkes bana soruyo halbuki geçen haftada dordular :((( ah ah ben ne zaman hamile kalacam ALLAHım umudumuzu yitirme diye nasıl yalvardım napayım verende o alanda o elbet bir gün bizede verir dimi ben 4 yıl olcak ya dahada umutsuzlaşıyom :çok üzgünüm:

yarın akşam eşimin arkadaşı ve hanımı gelecekler çaya nr yapsam diye yemek terifleri bölümüne bakıyodum bende gittiğim yerde bi kız vardı oda 4 sene olacak nerdeyse ilk sene bi bebek düşürmüş sonra olmuyodu tedavi görmüş ama pek sormadım şimi 6 aylık hamile herkes bana soruyo halbuki geçen haftada dordular :((( ah ah ben ne zaman hamile kalacam ALLAHım umudumuzu yitirme diye nasıl yalvardım napayım verende o alanda o elbet bir gün bizede verir dimi ben 4 yıl olcak ya dahada umutsuzlaşıyom :çok üzgünüm:

canım inşalah bir gün olur bizde hamileyiz diye bağıracağız canım vakti zamanı var zaten bebek yokmu sorusunu soranlara sinir oluyom

ay canım ya umarım tutar bayramdada hamile hamile gezersin eğer rahatsız değilsen sana bişeyler saoracam yok iyi değilim diyosan boş ver yat uyu canım RABBıM taedımcın olsun bebeğini ve seni korusun bi gelişmelerden haberdar et
sagol bitanem bir bacılarıla dertleşim dedim dularınızı bekliyorum
ben hala buradayım:)))))gidemedim bi türlü.
semacım hayırlı ugurlu olsun.moralini bozmadan karamsar düşünmeden geçirmeye çalış bu süreci canım moral çok önemli.inşallah tutar tatlı Allahım büyük inşallahhhh olur:Saruboceq:
dogrusunama bitanem ama olmasa oluyor ya olur ya olazsa düşünceler kafamçokkarıştı işallah olurda bayramım zehir olmazsenağlama
semacım insalah tutar rabim yüzünü güldürsün canım inşlaah bayram hediyesi olur sana ve tüm bizim gibi bebek isteyen anne olmak isteyenlerin
cümlemizin yüzü güler işallah o mübarek günlerde olmazsada biliyorumki bu bayram en kötü bayram olacaksenağlama
selam hanımlar hepinize hayırlı cumalar Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh...
erken giremedim kusura bakmayın rahatsızım biraz dünden beri başım çok dönüyor :((
derinim geçmiş olsun zeynoya yaa iyi bi doktora gidinde kontrol altına alsın bariii
semacım hayırlısı olsun tatlım inşallah bu ay çifte bayram yaşarsın..
şimdi çıkıyorum işlerim var öpüyorum sizi
sagol bitanem kız ne diyorum şöyle bir uyku olsada uyusam taki ayın 26 kalsam
ozaman bayramı yoksa zehirmi beli olurÇok üzgünüm çoook

üzülme sen daha yeni sayılırsın ya bişey sorcam hani şeyden sonra ..... bacaklarını sen havaya dikiyonmu nekadar tutuyon benim belim kırılıyo valla işkenceye dönüşüyo acaba duvara yaslasam bacaklarımı bişey olurmu bide geri çıkıyo sanki :utangac: nedenki bunlar ayıp ama kime sorayım bacım

üzülme sen daha yeni sayılırsın ya bişey sorcam hani şeyden sonra ..... bacaklarını sen havaya dikiyonmu nekadar tutuyon benim belim kırılıyo valla işkenceye dönüşüyo acaba duvara yaslasam bacaklarımı bişey olurmu bide geri çıkıyo sanki :utangac: nedenki bunlar ayıp ama kime sorayım bacım

kız özel ms göndericem
bak

canım benyapıyodum ama artık pes ttim yaniolduğuna bıraktım oloursa olur olmazsa olmaz yani regl tarihimi bile unutum ne zaman olacam ne zaman olacakmışım hiç umrumda değil
smacım canım olmazsada üzülme elki doğal yola kalacan allah büyüktür üzme hayatı zindan etme

kızlar aşılama yaptırdıgımı akrabadan duyan oldu vay başıma gelen bayramda artık yayılırya ordan ora hepside sorar ne oldu diye duymak istemiyorummmmmmmm o sözü kızlar ya

Back
X