"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canim her hamile korkuyor haklisin tabii bilmedigin bir sey yasacaksin ama Allah gucunu verecek Insallah sonunda tatli oglusuna kavusmak var hep bu yanini dusun. arkadasim yazin epidurel sezeryan yaptirdi, o da kan bile veremezdi nasil korkaktir bilemezsin ama cok kolyamis dedi epidurelle ilgili onun dedigi yapanin iyi bir uzman olmasi gerektigiymis. doktorun ne oneriyor?
doktor bana bırakıyor epidural daha ağır basıyor banada tabi anestezicinin uzman olması şart tanıdık var hastanede arastırdım bu konuda uzman var bilmiyorum bee tatlım hayırlısı artık
 
ewet canım o şansın oluyor bakalım nasip çarsamba gününden beri yani doktora gittiğimden beri çok endişeli çok stresliyim pazarteside hangi gün olacak ona karar verilecek ufffffffffff uffffffffff çok dua edin bana kıslar

sevilcim simdi sen sunu dusun hani bekledigimiz agladigimiz aylar vardi ya, ne kotu gunlerdi dogum bundan kotu olamaz, deki kendine hep sonuna geldim tum o acilardan sonra Rabbim bana kolay bir dogumla saglikla ogluma kavustur diye dua et sadece dua et bak dediklerimle kendini motive edebilirsin, korkunun yerine sabirsizlik gecsin, bir an once dogumum gelsin saglikla kolaylikla gecsin diye motive et kendini. ne olur korkma uzulme cok fazla oglusun icerde hisseder bebeklerde dogum anindan korkarmis gelmek istermis ama bilmedigi bir seyler oldugu icin etkilenirlermis bir de sen boyle yaparsan ogluscun iyice hisseder. bak sezeryanla bebesin de ugrasmayacak kanal gecmekle:)) hep bu yanlarini dusun.
 
süt muz bal blendırdan çek iç hem vitaminli hemde kilo aldırıyo ben eşime çocuk için sabah akşam yaptım içti kilo aldı ama bebe daha gelmedi :((
 
bende 49 kıloyum yesemde ıcsemde almıyorum bı türlü saglıgımz yerınde olsunda yeter
 
bir de bize dogum gununu yaz da geceden baslayalim duaya, haaaaaaaa sevillllllllll doguma giderken bizlerin adini anarsan duan kabul olurmus ne olurrrrrrrrrrrrrrr unutma bizi:)) yakin arkadasim edecekti ama ben ozaman hamileyim diye etmemisti son sansim sensin:))
 
anam sevil cok heyacanli hayatta hatirlamaz duayi zavallim kendi derdine duser ben yine kacirdim doguma giren hatunun duasini:)))))))))))
 
bende 49 kıloyum yesemde ıcsemde almıyorum bı türlü saglıgımz yerınde olsunda yeter



işte ben onu yapamıyorum yemiyom içmiyom genede alıyom 60 oldum yaaa hani derler ya su içsem yarıyo ama valla öyle bende derin gibi elma sirkesine başlıcam bak o ne güzel zayıflıyo
 
Back
X