"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet ebrarım çıktım canım
hayırlı olsun prensesim .allah yeni evinde hayırlı evlatlar versin .kafan rahatladıya gelicek inşallah ..
sağol cnm bnm hoşbuldum,nasılsın
canım hoşgeldin nasılsın?
ya canim gelmeliydi bu hafta ama gelmedi test sonuclari hafta gelmezse arayacagiz.
aslinda ogrenmeye de korkuyorum ya kizlar yatsam uyansam hamile olsam sonra biraz uyanik kalip sevinsem bir daha uyusam uyandigimda da dogum da bitmis olsa bebek kollarimda olsa; olmaz mi :gitme:

günüm korkma yaa korktukca insanın başına geliyo .inşallah temiz çıkar sonuçlar tatlım..
buarada çok güzel düşündün herşey bukadar kolay olsa değilmi..:kedi:

sağol canım evet keyifsizim ama bu sefer düzeliceğini sanmıyorum her zaman aynı şeyler kaldıramıyorum artık.neyse siz muhabbetinize devam edin ben çıkıyorum öptüm sizi

kızlar yemek vakti yaklaşıyo ben mutfağa doğru gideyim hepinizi çok öptüm ilerleyen saatlerde görüşürüzzzzzopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canım evet keyifsizim ama bu sefer düzeliceğini sanmıyorum her zaman aynı şeyler kaldıramıyorum artık.neyse siz muhabbetinize devam edin ben çıkıyorum öptüm sizi

yaa kucuk kizla sorun var diye okumustum esinle de mi var? bozma morelini hemen tabiiki duzelicek oluyor iste bir donem hep sorunlu gitmesi iliskinin zamanla rayina oturuyor.

makber çok ümitsiz konuştun üzüldüm bak ALLAH dağına göre kar verirmiş işin zor ama RABBİM sabrınıda verir inşallah sorun ne tam bilmiyorum ama her gecenin bi sabahı vardır unutma hep böyle düşün bak sonunda sen mutlu olacaksın yine hiç bir kötü şey insanların yanına kar kalmıyo bilesin

offf canım ya sıkma tatlı canını .düzelir inşallah .ufacık cadının aranızı bozmasına izin verme .

yaa kucuk kizla sorun var diye okumustum esinle de mi var? bozma morelini hemen tabiiki duzelicek oluyor iste bir donem hep sorunlu gitmesi iliskinin zamanla rayina oturuyor.
yok be günüm kaldıramıyorum artık inan yaa ben onun yüzünden anamdan babamdan duymadığım lafları duyuyorum kapı önüne konuluyorum madem o kadar kıymetli kızı kalsın onunla.
neyse gittim ben

ebrarcim aslinda iyi cikicak sonuc diyorum kendime icime oyle doguyor ama gunu yaklastikca ya ben oyle dusunsem de kotu gelse diyorum!!! gerci elden ne gelir gelirse de ignesi var yeterki dermaniz bir dert gelmesin degil mi.

bersum güle güle canım kolay gelsin..
kızlar bende pilav yapıcam kaçıyorum hepinize iyi akşamlar öptümmm

yok be günüm kaldıramıyorum artık inan yaa ben onun yüzünden anamdan babamdan duymadığım lafları duyuyorum kapı önüne konuluyorum madem o kadar kıymetli kızı kalsın onunla.
neyse gittim ben

bana biraz esin de sen de cocuk ustunden aranizda guc savasi veriyorsunuz gb gelior. sonucta o bir cocuk hem de annesi bosanmis bir cocuk nasil ikinizde bu kadar ciddiye alirsiniz onu anlamiyorum.

ebrarcim aslinda iyi cikicak sonuc diyorum kendime icime oyle doguyor ama gunu yaklastikca ya ben oyle dusunsem de kotu gelse diyorum!!! gerci elden ne gelir gelirse de ignesi var yeterki dermaniz bir dert gelmesin degil mi.

tabiki canım allah dermansız dert vermesin yeterki .herşeyin çaresi var artık ..
inşallah güzel çıkıcak bende inanıyorum canım..öptüm senide iyi bak kendine.

ciddiye almak değil bu günüm ya tahamülüm kalmadı yaptıklarına uyarıyorum suçlu ben oluyorum hala anlayamadılar iştee ben onların bişeyi değilim mecbur değilim ve istemiyorum yaaa başkasının çocuklarına heleki sorunlu çocuklarına bakmak istemiyorummmm.büyüğünden yana değil sorun küçük olan ona o kadar yüz veriyorki anlatamam zaten ne oluyorsa hep onun yüzünden oluyor

makber annesini ne sılkılkla görüyo aslında annesini özlüyo belkide kadın yanına alsa ya canım imtihanın zor be ne desek boş eşin anlamıyomu seni kızına nasihat vermiyomu

makbercim ama esin o cocuklari o anne bozuntusuna veremez mecbur esinle kalicak. burasi net herkes icin galiba degil mi? ya da ben mi yanlis dusunuyorum?
ee karsinizdaki de annesi babasi ayri diye uzulen simarik bir kiz cocugu. ve kiz cocuklari babaya cok naz yapar yeri gelir elinde oynatir.
ama cocuklar her yil degisir o da buyuyor boyle boyle. cocugu ciddiye alma birak yapsin simariklik ustunde durma fazla. sen zaten kiyafeti okulu yapman gerekeni yapiyorsun gerisiyle babasi ugrassin.

nuruncum bebegi ucuncu ayinda kaybettim bana kanda pihtilasma testleri yapiliypr acaba benden bebege yeterince oksijen gitmiyor mudu diye. onun sonucu bir nevi genetik test.

canım en son bayramdan 3 gün önce almıştı o zamandan beri ne telde ne de yüzyüze görüşmediler.eşime ne söylesem banane diyor kendi haline bırak diyorkaldı ki nasihat edicekama ben kızınca kıyamet kopuyor beni kovmakla tehdit ediyor ağza alınmayacak küfürler sayıyor inan canımdan bıktım 1 buçuk sene içinde hayattan bezdirdiler beni

Back
X