Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun prensesim .allah yeni evinde hayırlı evlatlar versin .kafan rahatladıya gelicek inşallah ..evet ebrarım çıktım canım
canım hoşgeldin nasılsın?sağol cnm bnm hoşbuldum,nasılsın
ya canim gelmeliydi bu hafta ama gelmedi test sonuclari hafta gelmezse arayacagiz.
aslinda ogrenmeye de korkuyorum ya kizlar yatsam uyansam hamile olsam sonra biraz uyanik kalip sevinsem bir daha uyusam uyandigimda da dogum da bitmis olsa bebek kollarimda olsa; olmaz mi :gitme:
sağol canım evet keyifsizim ama bu sefer düzeliceğini sanmıyorum her zaman aynı şeyler kaldıramıyorum artık.neyse siz muhabbetinize devam edin ben çıkıyorum öptüm sizi
sağol canım evet keyifsizim ama bu sefer düzeliceğini sanmıyorum her zaman aynı şeyler kaldıramıyorum artık.neyse siz muhabbetinize devam edin ben çıkıyorum öptüm sizi
yok be günüm kaldıramıyorum artık inan yaa ben onun yüzünden anamdan babamdan duymadığım lafları duyuyorum kapı önüne konuluyorum madem o kadar kıymetli kızı kalsın onunla.yaa kucuk kizla sorun var diye okumustum esinle de mi var? bozma morelini hemen tabiiki duzelicek oluyor iste bir donem hep sorunlu gitmesi iliskinin zamanla rayina oturuyor.
yok be günüm kaldıramıyorum artık inan yaa ben onun yüzünden anamdan babamdan duymadığım lafları duyuyorum kapı önüne konuluyorum madem o kadar kıymetli kızı kalsın onunla.
neyse gittim ben
ebrarcim aslinda iyi cikicak sonuc diyorum kendime icime oyle doguyor ama gunu yaklastikca ya ben oyle dusunsem de kotu gelse diyorum!!! gerci elden ne gelir gelirse de ignesi var yeterki dermaniz bir dert gelmesin degil mi.