ayy inşallah kızz zemuszemusbenden önce sizin gelsinnnnn:Saruboceq:ya neyse bosver fıstıgım tebrıkederım umarım sonu gelır ve hayırlı olur senın ıcın ay negüzel kafan baska seylerle mesgul olnca bebişte gelır:dance::dance::sm_cool:
oy derin kaçırdım seni deliii cam açsana çamaşır suyu kullanırken bende banyo vc çamaşır suyu koksun çoook seviyorum sanki bana pismiş gibi geliyo benimde kardeşim var ama bende kendim yaparım hatta 2 kere ev taşıdım kimse gelmedi yardıma hep kendim yıkadım topladım canı doğru diyon 100 lira azmı hiç valla iyi yaptın bende melekler korusuna özendim hani kadınlar yemek yapıyolar ya dükkanım şu anlık olamaz ama zengin beceriksiz kadınların günlerine bişeyler yapıp satmak isterim ne derler cterign
gibi sarmalar kısırlar pasta börekler mezeler aklına ne gelirse babama senin yanında çalışayım mutfakta diyom kızıyo babam güzrl bi yerde şeflik yapıyo da ama izn vermez işte böyle cicim
inş ilerde bu hayalim gerçek olur
canım buralardayım..ay nazar degdim kendime.resmen kolum kalkmıyo.iki şey yapıyom tel çalıyo konuş babam konuşş makbuş aradı demin lafladık şimdide ablamla konusuyom 20 dkdırkaydirigubbakcemile3
kuşum bende açıyom cam.hatta şuanda açık hep üşüyom biraz ama havalandırmadan olmuyo.benim banyo küçük dee ondan boguldum biraz:)))annem bu yüzden dövcek bigün beni:) hee haklısın kızz olabilir.burada taksimde kadınları görmüştüm yazın..kek yapmışlar evde börek falan,dilimle satıyolardı masa açmışlar:))para kazanmak istedikten sonraa herşey olur yeterki zamanı olsun insanın.
yaaa kızlarrrrr işlerimi bi türlü bitiremiyorum sürüklendim resmen yaaa.tutukluk var sanki ellerimde.inanır mısınız kuruyan çamasırları attım yatagın üstüne normalde iki dk da toplarım ay bi uyuşukluk bi tutukluk neresinden katlayacagımı bilmeden boş boş bakarak ayy fenalık geldi içime kırk saatte katladım koydum dolabaakannehir
Son düzenleme: