"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ay kızlar yaa belim agrıdı hee.çok oturdumm ben bugün pc de...biraz tv bakayım uzanıp sonrada yemegimi yapayım..öptüm sizi canlarım.

derincim sevalcim bende çıkacam az sonra bi elişi başladım oturayım yapayım bari yarın görüşürüz

derincim sevalcim bende çıkacam az sonra bi elişi başladım oturayım yapayım bari yarın görüşürüz

canım goglede görsellere gir hareketli kadın avatarları de.genelde boyutlar uyuyor canım.
şimdi bende gittim tatlım.dedigin gibi bende yatmıyımda elişimi öreyim tv karşısında..
ay yaa bizler böyle sıcacık evimizdeyiz...Allahım tüm darda olanlara sokakta olanlara yardım etsinn:((((offf bana böyle geliyolar işte arada..rahatsam rahatlıgım batıyo bazen böyle şeyler düşünüyom hep..Allah herkesin yardımcısı olsun...eşlerimizde çalışıyor onlarada yardım etsin Allahım..bizi mutlu etsinler diye sabah akşam demeden çalışıyolar...Allah razı olsun eşlerimizden onları doguranlardan da:Saruboceq:

kaydirigubbakcemile4

hee bide nurum..goglede fantastik kadınlar diye de arat canım degişik kadın avatarları var.öptüm.
bak kapamıştım yine geri geldim nur senin için..böyle benim kafam duruyo bazen unuttum demeyi..ben bazıavatarlarımı da bu siteden alıyom cnm yaa unuttum vallahi...bak anasayfana teknik destek diye bi bölüm var.orayı gördüysen onun altına chat messenger yazıyor.orda birsürü konu var kullanmaya hazır avatarlar falan diye.kulüttanın ekledikleri süper canım ordakilerin boyutu tutuyor.

Son düzenleme:
sevoşumm nurumm kaçtımmmm.az daha çene yaparsammmm ebrarım ve diger kıslar ben başta olmak üzere hepimizi kurşuna dizecekler:)))
hoşçakalın.

canım şimdi nasıl anlatiimm ...ruloyu yüz üstü getir kagıt üstte kalcak şekilde.ay burda da alatılmaz ki be loçkam..iki yere giriyor kagıt ikili çıkıyo.olivetti mi kasa?.

Back
X