Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurtladigini anlaman buyuk sans demisti doktor gorduk sansi:)) bazi kadinlar anlar ama cok azdir demisti.
ama galiba tupteki sanci farkli bir sey ve iyi bir sey degil.
laproskopiden cok korkuyorum yapisiklik vs olusur mu die?
doktorumda sende cok gerekli gormuyorum dedi.
off ya ne biliim gokce( ben zaten korkagim hamile kaldim ilk tepkim telde arkadasimlayim "yaa ben nasil dogurcam" dusunebiliyor musunuz test elimde ve inanin ilk tepkim buydu
(
haklısın tatlım sende girme tabi ama ben fırsat buldukça burda olucam tabi bi rahatsızlık sorun vs olmazsa..bu arada günüm laparaskopi korkulacak kötü bişey değil ama benim geçirdiğim operasyonla ayrı tabi ben daha ağırını geçirdim iç kanamayı durduramamışlar 45 dakikalık ameliyat 3 buçuk saate uzamış düşün sonucunda bir hafta kanama + kol ve dikiş ağrısı çekmiştim geriye kalanda kocaman bi göbek oldu :)))ya makbus burda olur mu bilmiyorum ama msnden ben sizi birakmam:))
ama hamile olsam ben kkya girmem artik cunku yasadigim kotu tecrube beni paranoyak yapti hep kkda gidip kotu seyler okuyorum sirf bu yuzden girmemeye calisirim. ama msnde pesinizde olurum :smiley-cool:
canım benim inşallah gönlünden geçen bu güzelliklerin hepsi tek tek gerçekleşir..oy oy tup, gobek, bebek, meme, hamile:)) kelimeler kendi icinde ahenkli kulaga da hos geliyor:))
ya acaba dogurgan bir kadin olmak nasil bir duygu, Allah'im bana da tattir, hani biri olsun kardesi kazayla olsun ay bir ucuncuyu denesek diyelim o da hemen o ay olsun benim sonucta iki kizim bir oglum olsun, ne guzel olurdu:))
valla tatlım o günlerde ağrı yaşıyorum ama sadece sağ tarafımda buda ameliyattan sonra başladı sol tarafım tamamen hissiz( doktora da sordum bazı kadınlar hisseder dedi bende söyledim sağ tarafımda hissediyorum diye zaten bu durumdakiler daha çok hisseder dedi.ama geçen ayda bu ayda sağ kasığım çok ağırdı ki doktor sağ taraftan ancak 2 ayda 1 denk gelir dedi
canım ben zaten doktora rutin kan vermeye gitmiştim hani, 1 ay oyalandım ya düşük diye o gün verdiğim kanda düşen değerlerin tekrar yükseldiğini görünce kadın kocasına baktırdı renkli ultrasonda acil laparaskopi dedi bana 45 dakikada biticek 3 delik açılıcak vs dedi imza falan attık işte odada hazırlayıp aldılar ben ameliyat masasına kadar kendim yattım ameliyathaneden çıktığımı bile hatırlıyorum öyle sert geçirmişlerdiki sedyeyi bağırmışımay makbuşum senin çok zor geçmiş yaa benim hiç agrım olmadı laparaskopide sadece azcık karnım agrıdı bide dikiş yerleri hafif agrıyordu bide kanama felan olmamıştı bende 45 dk bitmişti bikaçgün hafif bi kan geldi kahverengi o kadar
tamam bitanem iyi geceler sanada kocaman öpüyorum senigüzeller muhabbet çok güzel ama kociş haydi düdügünü çaldı artık kaçmam gerek hepinize ii geceler tatlı rüyalar bol bebişler diliyorum muckkkkssss görüşürüz gökcedoş kaçarrrrr
yaa aslında farkediyordur demi günüm her kadının aynı olacak diye bi durum yokhehe halt etmis o, uc aydir soldan yumurtlamaktayim galiba dort aydir ama kurtaj sonrasini saymiyorum.
bak bugun ucuncu gunum reglemin sag basladi.