"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

oy oy tup, gobek, bebek, meme, hamile:)) kelimeler kendi icinde ahenkli kulaga da hos geliyor:))
ya acaba dogurgan bir kadin olmak nasil bir duygu, Allah'im bana da tattir, hani biri olsun kardesi kazayla olsun ay bir ucuncuyu denesek diyelim o da hemen o ay olsun benim sonucta iki kizim bir oglum olsun, ne guzel olurdu:))

yumurtladigini anlaman buyuk sans demisti doktor gorduk sansi:)) bazi kadinlar anlar ama cok azdir demisti.
ama galiba tupteki sanci farkli bir sey ve iyi bir sey degil.
laproskopiden cok korkuyorum yapisiklik vs olusur mu die?
doktorumda sende cok gerekli gormuyorum dedi.
off ya ne biliim gokce:(( ben zaten korkagim hamile kaldim ilk tepkim telde arkadasimlayim "yaa ben nasil dogurcam" dusunebiliyor musunuz test elimde ve inanin ilk tepkim buydu:((

ya makbus burda olur mu bilmiyorum ama msnden ben sizi birakmam:))
ama hamile olsam ben kkya girmem artik cunku yasadigim kotu tecrube beni paranoyak yapti hep kkda gidip kotu seyler okuyorum sirf bu yuzden girmemeye calisirim. ama msnde pesinizde olurum :smiley-cool:
haklısın tatlım sende girme tabi ama ben fırsat buldukça burda olucam tabi bi rahatsızlık sorun vs olmazsa..bu arada günüm laparaskopi korkulacak kötü bişey değil ama benim geçirdiğim operasyonla ayrı tabi ben daha ağırını geçirdim iç kanamayı durduramamışlar 45 dakikalık ameliyat 3 buçuk saate uzamış düşün sonucunda bir hafta kanama + kol ve dikiş ağrısı çekmiştim geriye kalanda kocaman bi göbek oldu :)))

haa tabii 31 yasima giricem bu bahar uc bebegi ne arada cikartirim hic bilmiyorum:)) zaten bu hayal icin tek sansim dogurgan olmak, ee o konuda malum :uhm:

kaydirigubbakcemile3 delü günüm benim o gün gelir elbet ama bu seferde sacımızın yagından heral gözümüz önümüzü görmez dur hele looo önce ilk kızını dogur sonra biraz zayıfla sona gene dogur aslında bende sen gibi düşünüoym burda diyolar ay iki tane bile fazla napcan onu bense hayır diyom üç tane olsun en az yoklugundan heralde çok istiyom bakalım

oy oy tup, gobek, bebek, meme, hamile:)) kelimeler kendi icinde ahenkli kulaga da hos geliyor:))
ya acaba dogurgan bir kadin olmak nasil bir duygu, Allah'im bana da tattir, hani biri olsun kardesi kazayla olsun ay bir ucuncuyu denesek diyelim o da hemen o ay olsun benim sonucta iki kizim bir oglum olsun, ne guzel olurdu:))
canım benim inşallah gönlünden geçen bu güzelliklerin hepsi tek tek gerçekleşir..
ben kararsızım kaç tane istediğime (biri geldi de kaldı diğerleri kaydirigubbakcemile3) ama kocişe bırakırsak erzurum usulu sıraya dizer:roflol:onlarda standart 4 tane

valla tatlım o günlerde ağrı yaşıyorum ama sadece sağ tarafımda buda ameliyattan sonra başladı sol tarafım tamamen hissiz :(( doktora da sordum bazı kadınlar hisseder dedi bende söyledim sağ tarafımda hissediyorum diye zaten bu durumdakiler daha çok hisseder dedi.ama geçen ayda bu ayda sağ kasığım çok ağırdı ki doktor sağ taraftan ancak 2 ayda 1 denk gelir dedi

ay makbuşum senin çok zor geçmiş yaa benim hiç agrım olmadı laparaskopide sadece azcık karnım agrıdı bide dikiş yerleri hafif agrıyordu bide kanama felan olmamıştı bende 45 dk bitmişti bikaçgün hafif bi kan geldi kahverengi o kadar

güzeller muhabbet çok güzel ama kociş haydi düdügünü çaldı artık kaçmam gerek hepinize ii geceler tatlı rüyalar bol bebişler diliyorum muckkkkssss görüşürüz gökcedoş kaçarrrrr

valla tatlım o günlerde ağrı yaşıyorum ama sadece sağ tarafımda buda ameliyattan sonra başladı sol tarafım tamamen hissiz :(( doktora da sordum bazı kadınlar hisseder dedi bende söyledim sağ tarafımda hissediyorum diye zaten bu durumdakiler daha çok hisseder dedi.ama geçen ayda bu ayda sağ kasığım çok ağırdı ki doktor sağ taraftan ancak 2 ayda 1 denk gelir dedi

hehe halt etmis o, uc aydir soldan yumurtlamaktayim galiba dort aydir ama kurtaj sonrasini saymiyorum.
bak bugun ucuncu gunum reglemin sag basladi.

ay makbuşum senin çok zor geçmiş yaa benim hiç agrım olmadı laparaskopide sadece azcık karnım agrıdı bide dikiş yerleri hafif agrıyordu bide kanama felan olmamıştı bende 45 dk bitmişti bikaçgün hafif bi kan geldi kahverengi o kadar
canım ben zaten doktora rutin kan vermeye gitmiştim hani, 1 ay oyalandım ya düşük diye o gün verdiğim kanda düşen değerlerin tekrar yükseldiğini görünce kadın kocasına baktırdı renkli ultrasonda acil laparaskopi dedi bana 45 dakikada biticek 3 delik açılıcak vs dedi imza falan attık işte odada hazırlayıp aldılar ben ameliyat masasına kadar kendim yattım ameliyathaneden çıktığımı bile hatırlıyorum öyle sert geçirmişlerdiki sedyeyi bağırmışım :((( doktorum bildilendirmek için gece 1de gelmişti sol tüpümün alındığını patlamış olduğunu ve iç kanamayı durduramadığını söyledi anlayacağın baya acı çektim neticesinde tek tüpümden oldum

güzeller muhabbet çok güzel ama kociş haydi düdügünü çaldı artık kaçmam gerek hepinize ii geceler tatlı rüyalar bol bebişler diliyorum muckkkkssss görüşürüz gökcedoş kaçarrrrr
tamam bitanem iyi geceler sanada kocaman öpüyorum seni
hehe halt etmis o, uc aydir soldan yumurtlamaktayim galiba dort aydir ama kurtaj sonrasini saymiyorum.
bak bugun ucuncu gunum reglemin sag basladi.
yaa aslında farkediyordur demi günüm her kadının aynı olacak diye bi durum yok

iyigeceler gokce, makber sende durum nedir kacion mu?
haa bu arada makbercim ben hep iki uc ay soldan sonraki ay sagdan yumurtluyom. kackez de doktora gittim hic yanilmadim adam bakmadan sol ya da sag diyorum. yani sagdan yumurtladigini hissedince dogrudur. iyi calis o aylar. hadi Insallah.

tabii makbercim kesinlikle zaten kadin deyince bitmistir doktor ne derse desin cunku o sizi baze sanci farkli bir sey anlamamak mumkundegil.

şimdilik burdayım günüm bakalım artık doktor kontrolünde olucaz yaa o zaten söyler değilmi sağdan oluyor diye?birde ben civcivden duymuştum oda dış gebelik geçirmişti ya doktoru ona çok nadirde olsa soldan yumurtlasan bile sağ tüp atar diye acaba varmı doğruluğu

onu hic bilmiyorum makbercim. ama doktora gittiginde iyice sor bunu. oyleyse cok iyi. doktor kontrolunde olman da cok guzel biz bu ay yumurtlama zamani gittik ben zaten biliom yumurtlamam oluyor agrim vardi ama yine de doktor deyince esim de ben de gaza geldik. gerci gaz pof cikti ama morel oluyor yine de ben de gidicem yine, bir ay gideyim bir ay gitmeyeyim dedim.

Back
X