Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım senamm.inşallah yakında aynı şekilde coşturacaksın bizi canım.aşılaman inşallah tutacak gülüm benim.Şenizkızlar ya eski topikten hamile olduğum haberini verdiğim yeri buldum nasıl coşmuşuz yaaaaa.......ortalık ayağa kalkmış.....şimdi bu ay aynı telaşe olacak inşallah sonuç yine aynı olur haftaya başlarım tedaviye bakalım bu aşılamayı tutturacaz mı?bu ayın sonunda da test olur heralde....
canım kistin erimesine çok sevindim..bide o erimeseydi daha canın sıkılacaktı budada şükür...tiroidin de düşer inşallah.bakarsın bu şekilde de kalıverirsin kuşum bellimi olur canım yaaa...moralini bozma sakın canomŞenizselam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah..
doktora gittim kistim erimiş ama tiroit düşmediği için tedavi yine kaldı :çok üzgünüm:biraz moralim bozuldu ama herşeyde vardır bihayır diyorum .umarım diğer ay başlıyabiliriz .iğneler elimde bekliyorum yaa .böyle hiç olmamıştı herşey normal çıkardı hep .off neyse hayırlısı ...
makbuşum burdasın galiba nasılsın canım?
kızlar ii geceler nasılsınız
makbuşum hayır olsun inş neden sıkkınsın canım üzme kendini bol bolda dinlen inş güzel günler yakında canım
kızlar kk da sorun var yaa inş msj ımı gönderir herkese ii geceler tatlı rüyalar
hayirli geceler mutluluk dolu sabahlar kizlaropuyorumnanaktan
ablam yaaa bi kerede unut bizi:)))Allah razı olsun.canım benim.Şeniz