"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlarr dün merak etmişsiniz sagolun.ben girdim bi ara alıntı yaptım hepinize ama göndermedi bi türlü.sinirlerim bozuldu kapadım bende...

ooof ya sayfa yenilemiyo bi türlü valla hiç çekilmiyo kk bu aralar derincim ben duş almıştım başımda havluyla oturuyorum gidip kurutayım sonra görüşürüz tatlımmmmm öptüm iyi geceler canım

canım yaaa benimde net gitti sinir oldum bi konusamadık yaaa:(((
tamam kuşum kurut kafanı sen hasta olma öptüm.iyi geceler.

hoşbulduk bersum naber gııı delü msn de yazdım sana nie cevap vermedin :(
snmyal mrb canım sor yardımcı olmaya çalışırız

deme kız yazdıydım gelmedi mi cevap
valla bu aralar net bi alem benim pcde format yedi daha bi garip oldu kusura bakma tatlım

hoşbulduk bersum naber gııı delü msn de yazdım sana nie cevap vermedin :(
snmyal mrb canım sor yardımcı olmaya çalışırız

öncelikle çok sağol..sorum şu reglim 2 gün gecikti bende bugün idrar testi yaptım negatifti..yarın kanda baktırsammı diyorum?bide hamilelikte akıntı olurmu?

saol canım valla bi değişiklik olur bu aralar patlama öncesi durgunluğu yaşıyoum canım sıkkın kadirliye görümcemle gittik o hamile banada sıra sende hadi artık ne bekliyon diyip durdular kısmet inşallah maaşallah diye diye bi hal oldum bayramda 2 hamile haberi aldım ikisiyle aynı zaman evlenmiştikkkk

snmyal cım eger adetin gecikmişse kan testi yaptır bence idrar güvenilir sonuç vermiyo heveslendirmeyim seni ama istersen yaptır kesin sonuç almış olursun ben hamile degilim ama hamile çogu kadında akıntı sorunu oluyo şeffaf bi akıntı olur sen de var galiba

Back
X