"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam hanımlar .herkes kaçmış galiba .
yaa ne çok kaynatmışsınız .oku oku bitmedi valla .
neyse topici eski günlerdeki gibi kalabalık görmek çok güzel..
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza ..
zorxx canım gözünaydın temiz çıkmış film sonucun .şimdi sırada bebiş var inşallah..
EYLÜLCÜM bebişler ikizmiş allah tamamına erdirsin .sağlıkla kucağına al inşallah..

umutla meleklerını bekleyen arkadaslar ben 3 aydır melegımı beklıyorum ama daha kısmet olmadı doktorumun bana gebe kalmayı kolaylastıran lıstesını verdı sızınlede paylasmak ıstıyorum belkı sızede umut olur.adetınızın ılk gununden saymaya baslayacaksınız 9,13.14.15.17.19.21 gunlerı yumurta catlama gunlerıdır bu gunlerde ılışkıde bulunacaksınız ve belınızın altına yastık koyacaksınız ve hemen kalkmayacakmısız belımızın altındakı yastık 30dakıka kalacak ve o gece oyle uyuyacakmısız rahatsız olan yastıgı 30dakıkadan sonra atabılır.hemen kalkmamamız dus almamamız gerekıyomus spemler oluyo cünkü.ISANLAH HEPIMIZE UMUT OLUR BU BILGILER.ILERLEYEN ZAMANLARDA DAHA COK BILGI VEREBILIRIM.

selam hoşgeldin canım .paylaşımın için saol .bu yöntemi çok yaptım ama olmayınca olmuyo .rabbimin ol demesi gerek .allahım hepimizin gönlüne göre versin canım..

belli sevalim öyle çok kaynatmışsınızki :oklava:
iyi yapıyosun canım vakit başka türlü geçmez zaten..

ay canım benim çok mutlu ettin beni şimdi dayağın üstüne bu iiy geldi send bitanesin ebroşumŞenizŞeniz

makbercım msj okudum super ya ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN ısallah kalp atıslarınıda duyarsın mutlulugun 2katına cıkar.sakın stres yapma aklına kotu seyler getırme moralın en yukseklerde gezsın kendıne cok dıkkat et.
canımm sağol aminn inşallah dediğin gibi oluropuyorumnanaktan
makbuşum hoşgeldin canım .nasılsın tatlı hamişim ?

makbuşş minişimiz napıyo ?yoruyomu anneciğini datlum?
hoşbuldum canımm ay nasıl olıyım uyumaktan sarhoş gibiyim valla :))) minişimiz üzmedi bugün beni çok şükür ara ara ağrım oluyor sebebide malum gaz :sinifsinif:sen nasılsın bakalım canım:sinifsinif:
makberim hoşgeldin
hoşbuldum canımmm

bu arada zorx canım beni merak etmiş çokk teşekkür ediyorum onadaopuyorumnanaktan

6 hafta 4 gunluk bır bebısım var.... bulusmaya daha cok var ama sabırsızlıkla beklıyorum:))) bugun ılk kez o kucucuk kalbının atıslarını gordumm harıka herkese nasıp etsın ıns allahım :)

ohh yerim ben o minişi :nazar::nazar: annesini üzmüyo aferim ona..
canom napıyım yaa bende bildiğin gibi işte değişiklik yok .uğraşıp duruyoruz..

6 hafta 4 gunluk bır bebısım var.... bulusmaya daha cok var ama sabırsızlıkla beklıyorum:))) bugun ılk kez o kucucuk kalbının atıslarını gordumm harıka herkese nasıp etsın ıns allahım :)

allah tamamına erdirsin canım .sağlıkla kucağına al inşallah .
amin canım..

ya arkadşlar farkındamıaınız bugün hep hamişler topiçi ziyaret eeti ne güzel
çok yakında tpiçimiz hamileyim topiçi oack hisediyom vllahi ne güzel olur
ecesuda darısı bizler olsun rabim sapa salim kucağına almaıy nasip etsin

canımm tebrik ediyorum seni ne güzel kalbinide duymuşsun meleğinin Rabbim sağ salim kucağınada almayı nasip etsin

ohh yerim ben o minişi :nazar::nazar: annesini üzmüyo aferim ona..
canom napıyım yaa bende bildiğin gibi işte değişiklik yok .uğraşıp duruyoruz..
ye tabi tayzesiiii hele bi büyüsün Allahın izniyle o zaman başlıcak asıl yaramazlıklar :))seninde canın sıkkın gibi canom yaa bende aynıyım sersem gibi hissediyorum kendimi

Back
X