• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

sağol sonbahar..
kız seval bende almazdım ama canım çook istedi.
kız seval haklısın demin aradı yine dedimki bu gün yumurtlama günüydü bak kaçırcaz oda;
sen akıllanmazsın bana ordan bile yetişiyon diyo lülülülülülü
ya nurum adamı bukadar bebek konusuyla sıkma valla hiç bişey yapmıycak .sonra yine sen acı çekicen.onlar bizim gibi değiller tatlım sıkıya gelemiyolar .abla tavsiyesi olarak alırsan sevinirim ..
napıyım canım burdan çıktıktan sonra elektirikler gitti bende o sırada ortalığı toparladım sonra oturup yaprak sardım kociş gelmeden bakıyım dedim size..sen ne yaptın canım
yaprakmııı delikafaduldendelikafadulden
yoksa zeytinyağlımı ?afiyet olsun datlum .ellerine sağlık..
ya kızlar ben de hafif bi grip geçiriyorum tam da zamanına denkl geldi yaa......hapşırık burun akıntısı var azıcık da ateş basıyo inşallah ilerlemez....senağlamabi de tedavim kalırsa allah korusun çıldırırım yaaaaaaaaaaa

senam çok geçmiş olsun .dikkat et kendine bol bol sıvı al ve meyve yee .inşallah tedaviye başlamadan atlatırsın canım..opuyorumnanaktan

ebrar he kıss bende ağlamaklıyım üşüdüm onun ceketini giydim :(( neyseki cuma günü akşama gelmiş olacak senin eşin anladığım kadarıyla şehir dışına çıkıyo iş için yoksa benmi yanlış anladım.

yok tatlım şehir dışına zorunluluk durumlarında çıkıyo .yoksa işi burda .hani cenaze,düğün filan olduğunda memleketine gidiyo .ozamandan bahsetmiştim..

ebrarcım sen gelmişsin geçmişimi okuyosun..
ya sen daha tecribelisin sana bişey soracam ha tecribelisin dememe alınma olurmu..
hani benim sirde iltihap vardı ve ben fitil kullanmıştım hatırlarsın o film günü dr dedim iltihap vardı geçmişmidir dedim ilaç kullandıysan geçmiştir dedi görmedim dedi sanki başından salmak için dedi gibime geldi yada ben öyle anladım acaba tekrar simir yaptırsammı??
anneme dedim kızdı çok kurcalıyon başına bi iş açacan dedi sence yaptırayımmı annemmi haklı doktor yok dediyse doğrudur değilmi.. ne dersin..

canım ilaç kullandıysan geçmiştir .benimde vardı antibiyotik ve fitil kullandım geçti .tekrardan smearde yaptırmadım.zaten sorun görseler filmde söylerlerdi .sen doktora güven annenin dediği gibide çok kurcalama canım..sen inançlı insansın tevekkül et olurmu..
buarada tecrübelisin lafına alınmam merak etme..

haklısın ama benimkinin bi huyu var gayretli değil bak 4 sene olacak azmı? değil ben bazı şeylere gayret etmeseydim şu an ayrılmış olacaktık hep ben fedakarlık ettim istedim RABBıMDE nasip etti şimdi ise ev var iş var bebem niye olnasın ona kalırsa hiç kolunu kaldırmayacak RABBıM dilemzse olmaz amenna ama önce gayret sonra tevekkül değilmi canım benim.

arkadaşlar bugün yine kaynatmışsınız .hepsini okuyamasamda geçmişe baktım .
benim bugün yine tembelliğim üstümde .şuanda annemlerdeyim .yaprak dökümü başlamadan selam veriyim dedim .hepinizi öpüyorum .gece gelmeye çalışcam ..byyy

oy oy ebrarcım o inanç zaten beni ayakta tuttu yoksa.... halim perişandı neyse dediğin gibi doktorun bana ne kastı olacak geçmiş dediyse geçmiştir film temiz ya ben takacak bişey bulurum :))

haklısın nurcum ama erkekler böyle çbenimkide farklı sayılmaz .hep ben uğraştım durdum o kılını kıpırdatmadı .halada aynı .yani geneli böyle .sabretmek zorundayız canım..umarım bebişlerimiz bizi babaları kadar uğraştırmaz.gerçi ben 9 yıldır uğraşıyorumda 20 yıl uğraşanlarda var ...

takma canım takma inan hep kendimize yapıyoruz.benim kayınvaldem öldüğünde sen bu topice girmiyodun.ben 20 gün yoğunbakımda onu bekledim ve orda nelere şahit oldum .çok zor .rabbim taşıyamıyacağımız yükler vermesin .ha çocukla imtihan olmak imtihanların enzorlarından biri ama sağlık sorunu çok daha büyük .oyüzden artık hiçbişey umrumda değil .olucaksa olur olmuycaksa napıyım .ben rabbime sığındım .o bizimle ilgili endoğru kararı verir .ama biz kullar çok aceleciyiz .
neyse canım inşallah herşey gönlünce olur .çok beklemeden bebişin seninle olur..

ebrar çıktınmı kıss bişey daha soracam bakıj zehirlemesi nasıl olur yani nasıl anlarız ben demin yedim yanaklarım ateş gibi 15 dakika olacak miğde bulanırmı karın ağrısı şimdi yok ama yanaklarım kıpkırmızı oldu off zehirlendimmi acaba yalnızımda evde..

silminse sen nasılsın biliyonmu belirtilerini ay nerden yedim zehirlenme nasıl ortaya çıkar nete baktım tam cevap alamadım anneme desem kızacak sana alma dedim dicek

valla bişey yemedim akşama kadar düzgün az önce yedim yanaklarım nasıl yanıyo kıpkırmızı oldu demin baktım kusma karın ağrısı diyo yok ama korkuyom evde yalnızım korktum bi an

birden yediğin için olmuştur cnm.bana uyku bile basıyo bazen.aynı ramazan ayında orucumuzu açınca ağırlık basar ya.öyle sen nasılsın nasıl gidiyo bebek çalışmaları.

Back
X