• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

evet ebroşum i
n
şalh ugün diğer kızllarda gelir kayantırız bitti ebroşum sağol bitanem canın sııskın giib i ebroşum
hemşeriyiz üçümüz bende memlket haberelrini sizden alıyom canalrım
semoşum inşlah hiç bir şey olmayacak için ferah tut güzelim

ay karnım acıktı siz yedinizmi öğle yemeğini?ben bi çay koyuyumda yanındada bişeyler atıştırıyım..

evet gökçeminde anaanesi gelmiş hasret gideriyolar bende özledi gı şimdi gelir gökçoşşşşşşşşşş huhuuuuu
demin ir ara alta görünüd neti giit galiba
ebroşum nereliydin gı unutum ya mahsuru yoksa

yok sevalim sıkkın değil aslında .ya böyle tatsızlıklar hoşuma gitmiyo hiç ben biraz duygusalım.üzülürüm hemen yaa .inşallah tatlıya bağlanır kimsenin kırılmasını istemeyiz..
bide buara nedense tuhaf hisler var içimde bebek olayı sanki benim için çok uzakmış gibi geliyo.neden bilmiyorumda biraz huzursuzum..

ay benimde açıktı üşüneyiom gidip almaya ya ne yesem ki bugün
sen çayı bırak ben kızlzlaır alıp geliyom
kızlar buarada untum ben dükkanı devredebilirm yani

selam kızlar bi bakıp çıkayım dedim iyileşemedim 3 gündür ya grip 2 ssate bi ateş ölçüyorum valla yükselse doğru acile gidecem domuz gribi filan olurum diye ödüm patlıyo neyse öpüyorum sizi kendinize iyi bakın canlar

git karnıcığını doyur ebroşş aç kalma bende kalkayım kızlar ikindi namazımı kılayım yine gelirim inş
bu akşam kayınvaldeme gidicem canım el böreği çekiyo sabah yapar yerim bu gece orada kalırım herhalde
gökçem senide kocaman öpüyom hemşoo anneciğinle ilgilen bırakma kalsın orada

evet ben çok duyguasaım üzüldüm yine bahrcımnı öğle düşünemsine biraz sabırlı olsabiiz tanıyacak
başta olur böylle tatsızlıklar hatırlarsan bendede olmuştu

sevalim gel tabi yaa allahım ne verdiyse beraber doyuralım karnımızı ...
buarada hayırdır niye devredeceksin?işlermi yok canım..
semoşum allah kabul etsin canım .dualarında bizi unutma biliyorum unutmuyosunda..öpüyorum seni.kendine iyi bak canım..

geçmiş olsun ceylanım kıyamam yaa dr gittin mi yat dinlen
ebroş karısı o ne öyle uzak lafları felan at bu düşünceleri beyninden şeytan vesvesesi isyan ettirmek için her fikri insanın aklına getiriyo bende hep uzak derdim böyle düşünmeee sakın

ceylanım kuşum aalhl koroson kız diddkat et kendine hemen git doktora şu gribe bir bitk içayı iiy geliymouş ya aklıma gelsinde diyeyim
anakra çok güzel ya çok da becerikliler mşaşalh
semoşum kendine diidkat et canım alaalha emanet olun öptüm canım

hepimizin ilk geldiğinde acemiliği olmuştur ama önemli olan kırıcı olmamak ve herşeye takılmamak zamanla samimiyet oluyo

semoşum haklısın buara benimle fazla uğraşıyo galiba .nebiliyim işte bitanem inşallah olucak inanıyorum RABBıMDENDE umudumu hiç kesmedim ..
seni seviyom datlum .öptümmm çok

evet yaa acemilik günleri acayipti .ben hatırlıyorumda .bide semoş varya benimle ilk ilgilenen sen olmuştun..

trt 1 de bebklerin oluşumu gösteriliyo ay rabbim ne büüyük yaa allahım hikmetinden sual olunmaz çok duygusallaştım ağlıyom yaaaa c

Back
X