• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gezdim kızlar .arkideşteydik .bitane kızı var 4 yaşında .bana habire makyaj yaptı .tabi oyuncak makyajlarıyla .onunla oynadık yani bol bol..
sen neler yaptın bakıyım ?

valla dediğim gibi arkadaştaydık işte .minik kızla evcilik oynadık kaydirigubbakcemile3
sen neler yaptın bersummm

kız bersum şal örmeyecem şuan yegenime oklava ile yapılan bi bistüyer yapıyorum boyundan baglamalı bişey onu bitirince baana da yapcam vakit geçiriyom yaaa kızmayınn
ebroşum ay artık ben çocuklardan usandım yaa gerçekten her kadının en az iki tane var ses bagırtı koşuşmalar şımarıklık durmuyolar off harbiden çocukları sevmemeye başlıyıcam yaa

bersum bende gerilim filmine bakcaktım ama anacıgım oldugu için bakamıyom ama yerine kiksbox a bakıyomkaydirigubbakcemile3 oda diyo bu deli işleri nie izliyonuz:)alışkın deil karı

kız bersum şal örmeyecem şuan yegenime oklava ile yapılan bi bistüyer yapıyorum boyundan baglamalı bişey onu bitirince baana da yapcam vakit geçiriyom yaaa kızmayınn
ebroşum ay artık ben çocuklardan usandım yaa gerçekten her kadının en az iki tane var ses bagırtı koşuşmalar şımarıklık durmuyolar off harbiden çocukları sevmemeye başlıyıcam yaa

bende bende :kedi:
delü oluyommm yaa delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

Back
X