Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay bersumm hadi hayırlısı .akıntı iyiye işaret .inşallah buay bebiş gelir canım yaa .kızlar bal tarçın çörek otundan mı ya da her akşam yediğim incirden mi nedense acayip akıntım var adetin 12.günündeyim heralde yumurtluyorum şaşırdım valla umarım işe yarar
bu arada bersu çok şirin olmuşsunuz canım yarında benim kocişin müşavirlik sınavı var bende aöf işletme için kursa gidiyorum valla çok ii oldu bu kurs en azından çocuk olayını artık daha az kafama takıyorum zaten bu ay günümü bekliyorum bu ay bişey yok yani inş.öbür aya
bu arada bersu çok şirin olmuşsunuz canım yarında benim kocişin müşavirlik sınavı var bende aöf işletme için kursa gidiyorum valla çok ii oldu bu kurs en azından çocuk olayını artık daha az kafama takıyorum zaten bu ay günümü bekliyorum bu ay bişey yok yani inş.öbür aya
ay bersumm hadi hayırlısı .akıntı iyiye işaret .inşallah buay bebiş gelir canım yaa .
canım hayırlısı inşallah.bişeylerle meşgul olmak çok iyi geliyo .ben çalışırken bukadar takmıyodum.evde düşüncek vakit daha çok oluyo.inşallah buarada bebişin süpriz yapar canım..