• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

umarım bersu büyümüşerdir ve hemen çatlarlar yumurtalara göbektenmi yoka aşş... danmı bakıyorlar..

8 euro mu hakkaten ne kadar pahalı valla bu konuda yurdumuz cennet gibi teyzem kieve gitmişti karpuzu bile dilimle satıyolarmış duyduğumda çok komik gelmişti biz karpuzları 4 er 5er alıyoruz oralarda nasıl hemde çok pahalıymış

aaa bende yarın dr a gitcem gıııı karşı komşum gitcek bende ona eşlik etcem aslında sonuçlarımdan biri çıkcaktı ama kalsın hepsini bir alırım öyle gösteririm yada alsam mı ki

hadi güncümmm inşallah güzel haberler alırız ikimizde yarın paylaşırız burada
nurcum maalesef aşağıdan bakıyolar o şekilde daha iyi gözüküyor çünkü bundan nefret ediyorum ama ne yapalım bebiş için katlanıyoruz

selam fıstıklar yaa burda hva berbat lodos vardı şimdi yağmura çevirdi çok gök gürlüyor kociş yukarda korkuyorum evde yaaa :((((

karpuz neki patatesi bile tane ile alanlar var bersucum biz bi yemek yapıyoz ne patateseler harcıyoruz türkiye gibisi yok vallahi..

hoşgeldin makbuş naber canım
bersum bi tanesi çıkıcak digerleri kayseriye gitti orda bakılıcak vitaminle ilgili olanlar var komşum yanımda yaa o yüzden almıyıcam sonra sorarlar ne diye iki komşu gelcek yarın yanımda bilmesinler boşver zaten digerleri 14 ünde ocagın belli olcak

boşver gökçe o zaman sonra al bide kurcalamasınlar ney diye benim bir arkadaşım vardı adı gökçeydi sanki sen ona benziyosun gibime geliyo hayret bişey ne alakaysa..

hoşbuldum gökçem iyi olmaya çalışıyorum canım yaa bugün biraz ağrım var nedense öksürüğüm geçmedi hala..öksürürken baya kasıyor..yarın gidicem hayırlısıyla sorucam doktora

Back
X