• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbuldummm sevalcim yemeği yedik bulaşığı toparladım geldim ah canım sen daha eve gidicen yemek hazırlıcan zor valla geç saatlere kadar çalışmak şu dükkanı devretseydin sende biraz rahat ederdin dim kuşum

hoşbulduk sevalım cnm bende senı özledım nasılsın gecmıse daldım bendekaydirigubbakcemile3

bu akşam dizi günüm meliham var papatyam var gece büyük kaçış var bugece televizyon kolik olucam

neolsun bersum gecmıse daldım cnm ne konusmuslar bızım hatunlar dün gece masallah:nazar:
nasılsın cnm günün nasıl gectı buarada gece kacıs hangı kanalda

herkese iyi akşamlar kızlar bu gün çok misafirim vardı sabah geldiler yeni gittiler 4 çocuk vardı 4üde erkek beynim uğulduyo resmen çok yoruldum 100 büyük olsun 2 çocuğa bedel valla.

oh iiyy ettni bersucum dah evet eve gidecem yemek bulaşık dediğin gibi devretsem rahat edecem canım
riçhim valalhi dükandaıym seni özlemiştimk ız
nurum bende seni sordum demin kız nerelerdesin çok yoruldun demi

selam hanimlar nasilsiniz? sokaktaydim tum gun iyi oldu bu ay kendimi sokaklara mi atsam acaba:)) asilama sonucuna kadar.
gerci kizlar asilama bolumune sordum benim gb ilacsiz asilama olani gormedim hic :olmaz:
neyse ben isin bu ay benim cabam disinda gelismesinden pek hosnutum:)) sadece doktora gidip uzanacagim :kedi: bu adam beni bosar aha da diyem size bebek bebek derken adamdan olucagim buyrunnnnnnnnn
sizler nasilsiniz?

bersucum bende ömre bedli izliyom kız çok sevioym o dizizi melihada çok güzel vaaalah
günüm gelmiş hoşgledin baacım asılsın

merhaba günümcüm evet canıom sağolasın ay valalhi karşılaşmıoyz ne senle ne riçle lokamla hiç karşılaşamdım evet devrediyom canom

ohh gez güncüm iyi fikir aslında kafan dağılır aslında aşılama topiklerinide gezme bence ister istemez etkilenirsin yok kanama oldu yok ağrı olmadı acaba tutmadı mı falan diye kendini kıyaslarsın onlarla

oh günüm ıyı yapmıssın cnm gezmeklezemuszemus
kız eşin senı bulmus bırakırmı hıc ınsallah hersey güzel olucak:Saruboceq:

Back
X