Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
hoşbuldummm sevalcim yemeği yedik bulaşığı toparladım geldim ah canım sen daha eve gidicen yemek hazırlıcan zor valla geç saatlere kadar çalışmak şu dükkanı devretseydin sende biraz rahat ederdin dim kuşum
herkese iyi akşamlar kızlar bu gün çok misafirim vardı sabah geldiler yeni gittiler 4 çocuk vardı 4üde erkek beynim uğulduyo resmen çok yoruldum 100 büyük olsun 2 çocuğa bedel valla.
oh iiyy ettni bersucum dah evet eve gidecem yemek bulaşık dediğin gibi devretsem rahat edecem canım
riçhim valalhi dükandaıym seni özlemiştimk ız
nurum bende seni sordum demin kız nerelerdesin çok yoruldun demi
selam hanimlar nasilsiniz? sokaktaydim tum gun iyi oldu bu ay kendimi sokaklara mi atsam acaba:)) asilama sonucuna kadar.
gerci kizlar asilama bolumune sordum benim gb ilacsiz asilama olani gormedim hic lmaz:
neyse ben isin bu ay benim cabam disinda gelismesinden pek hosnutum:)) sadece doktora gidip uzanacagim :kedi: bu adam beni bosar aha da diyem size bebek bebek derken adamdan olucagim buyrunnnnnnnnn
sizler nasilsiniz?
ohh gez güncüm iyi fikir aslında kafan dağılır aslında aşılama topiklerinide gezme bence ister istemez etkilenirsin yok kanama oldu yok ağrı olmadı acaba tutmadı mı falan diye kendini kıyaslarsın onlarla