• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoş bulduk canlarım geçmişi okudumda geşdiim ama çıkmak zorundayım eşim geliyomuş belki yemekten sont-ra işe yine çıkar o zaman görüşürüz doya doya..
seval sen nasılsın canı dün akşam gezmeye gittim bi kız bebeği vardı 2 aylık olmuş maşşallah çok güzel sevdim doyasıya ama üzerime kustu:(( aqma olsun ben yiğenimden alışığım pembeleri giydirmiş annesi gözler masmavi ALLAH bağışlasın bizlerede nasip etsin..

yok kizlar merak etmeyin belirti aramam gerek yok masallah radar gb vucudum en ufak hormon degisiminde hissediyorum her seyi:)) ben size asilamadan dort gun sonra garanti veririm sonucu var mi yok mu:)) hamile kaldigim ay bendeki belirtileri ben daha kimseden duymadim:)) sadece badana yaptik die ve ilk ke hamile kalinca bilmeyince yani, tum belirtileri badanaya yormustum:))

gün allah iyiliğini versin adam seni neye boşasın sen keyfindenmi uzanıyon adamaın önüne :kedi: yerimseniben

gule gule nurun ve seval.
makbus da yemek yapmis kac gun sonra cok guldum deliyekaydirigubbakcemile3
rich misafirin nasil neler yapiyor? gidiverse gariii artik:))

yok nuruncum ondan degil cok sukur yok oyle seylere takintisi.
ovulasyon zamani artik bebek denemesi yapma konusunda basarili degilim de, artik makina gb hissediom kendimi uzak duruyom ondan, cok ozele girdim ama sen anlamayinca mecbur oldu kusura bakmayin.

benimde acayip uykum var amma nasıl gözümü açamıyom, sıksık lavaboya çıkıyorum, gazda var karnımda sanki şiş iştahımda yok bide miğdem bulanıyo acaba açlıktanmı ben çok uzun üre bişey yemeyince bulanırda yoksa miğdemimi üşüttüm ondanmı bulanıyo..
bunlar hamilelik belirtisi amma hamilemiyim hayır ndense reglim yaklaşıncamı böyle oluyorum ??? dün nasıl araştırma yaptım bilemzsiniz bal tarçın çörekotu hakkında bu ay kesin başlayacağım ölmezsem..

tamam anlamış kafamçokkarıştı bende adet sonrası çok sinirli olurum ve kavga çıkarırım ufakta olsa küserim amma yumurtlama olacağı zaman küslüğü unuturum benimkide hani sen bana küstün der!!!
bende bebeğin hatrına o bi gelsin sen görürsün derim ama içimden hihoyyyt

sevalcim nasılsın canım bugün görüşemedik sizin devretme işi ne oldu merak ettim neyse sana güle güle yarın görüşürüz..

benimde acayip uykum var amma nasıl gözümü açamıyom, sıksık lavaboya çıkıyorum, gazda var karnımda sanki şiş iştahımda yok bide miğdem bulanıyo acaba açlıktanmı ben çok uzun üre bişey yemeyince bulanırda yoksa miğdemimi üşüttüm ondanmı bulanıyo..
bunlar hamilelik belirtisi amma hamilemiyim hayır ndense reglim yaklaşıncamı böyle oluyorum ??? dün nasıl araştırma yaptım bilemzsiniz bal tarçın çörekotu hakkında bu ay kesin başlayacağım ölmezsem..

nurun heveslendirmek gb olmasin ama uyku ve gaz cidden en erken hamilelik belirtisi, ee bu ay filmde cektirdin, bak simdi heycan yaptim:)) Insallah hayirlisi. ay sana fim cekil die de az tutturmadim ay Insallahhhhhhhhhhhh
kac gun var reglene?

tamam anlamış kafamçokkarıştı bende adet sonrası çok sinirli olurum ve kavga çıkarırım ufakta olsa küserim amma yumurtlama olacağı zaman küslüğü unuturum benimkide hani sen bana küstün der!!!
bende bebeğin hatrına o bi gelsin sen görürsün derim ama içimden hihoyyyt

deliiiiiii cok guldum, en iyisi senin taktik :hulya:

nasıl olsun günüm tv ızlıyo yıyo ıcıyo para vermıyokaydirigubbakcemile3
ay günüm ınsallah

kızlar bende kacıyorum canlarım cay vaktıakannehir
kendınıze ıyı bakın cok öptüm

bacım adam o günlerde evde yoktu nasıl hamile kalam merak etme heveslenmem ben artık alıştım..ben diyorumki acaba ilaçmı böyle gaz yaptı ??? gün benim umudum yok ha o günlere dikkat edecem ama napayım olmuyo...
sabır sabır.

bugün ayın 23ü ben 28inde adet olacağım 3 aydır aynı tarih ama bazen 1 2 gün iler geri oluyo güncüm

Back
X