Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bugün gittim bende,diğer tahlilleri verdim herşey normal dedi eşimin s.hareketliliği çok düşükmüş aşılama yapalım dedi doktor film istemedi gerek yokmuş
inşlahh ebrarcım inşlahhhh o insanlar onlar işte benii mahveden bende ewe kapattım kendimi hiç biyere gitmiyorummm kimseyide duymuyorum böyleliklee napim her gördüklerinde bişi varmı diye soruolarr sanki bilmioalrrr :mymeka:hepimiz kavuşuruz inşlahhh bebişlerimizeee yandım kavruldumm allahım biran önce ver bebeğimi vermiyosanda sabrını verrrrr:Saruboceq::Saruboceq:
canım bugün gittim bende,diğer tahlilleri verdim herşey normal dedi eşimin s.hareketliliği çok düşükmüş aşılama yapalım dedi doktor film istemedi gerek yokmuş
sevindim canım tahlillerinin iyi çıkmasına .eşin içinde sende keçiboynuzu kullan işe yarar belki yaa .saraçoğlunun sitesinde oku yapılışını .biraz tadı kötüymiüş ama napacaksın herşey bebiş için..
evt cnm mevbur yapıcaz,yaa hemen hamile kalanlara ne çok imreniyorum hee
misal eltim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı kız şimdi 4 aylık olacak bebiş
bizde gelecek bebişe yapılan hazırlıklara baka baka ...... offfff yaaaaaaa
yellov kullandınmıki canım onu kullan bak yararı çok diyorla ilk ayda hamile kalanlar çok okumuşsundur..
zorcum ben almadım ama düşünüyorum şu ürolağa bi gidelim onada soracam o ne diyecek oooff sıkıldım artık ama napalım vardır elbet zamanı..
ebrar valla 2 yastık koyuyorum ama napayım valla üzülüyom bunları yazdıkça(
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım yaa .çok zor insanların laflarını çekmek .ahh ne desen boş .anlamıyolar .bide akıl verirleryaa ay teknoloji çok gelişti tüpbebek yaptırsanıza gelde deli olma sanki ondan öğrenicem neyapacağımı.:mymeka::mymeka:
ah canım yaa kıyamam aynı şeyleri bende yaşadım .benim eltim benim inadıma 3.yü doğurdu .bide hiç arayıp sormaz normalde bebeğinin cinsiyetini söylemek için beni aradı .tabi bende sinir krizleri geçirdim .off canım napalım buda bizim kaderimizmiş.eşlerimiz yanımızda olsunda gerisi önemli değil...
nurunayncımm ben nler yapmadım ki şu bir yıldaa yinedee olmam diye başka bişe demiyoooooo ama inşlahh seninki tutarrr sen dwmmm canım
sorma gitsin canımmm napalımmm allahım bizide böle sınıyor heraldee hiç bişi sölemiyorumm küçüğüm diyorum saygımı koruyayım diyorum ama ne yaparsam kendime yapıyorum her sözleri kor gibi düşüyo yüreğimeee
geçenlerde kayınvalidemin arkadaşı geldi kadın 50 yaşında akşamınada eşimin arkadaşı ile karısı gelecekti hazırlık yapıodum geldi yanıma kinayeli kineyeli onlarında cocukları varmı dedi bende yok dedim doğru sizin cocuğunuz yok ne işiniz var corlu cocuklularla dedi o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandımmm kendimi zor tutdum yukarı cıktımm 1 saat ağladım sonra kendime geldimmmm :çok üzgünüm:
evet onlar yanımızda olsun gerisi boş
Allah bilir ne zman geleceğini ama umarım uzun sürmezzz
çünkü bu ara yine kafaya takmaya başladımm yakında delikafadulden böyle dolaşırım
sorma gitsin canımmm napalımmm allahım bizide böle sınıyor heraldee hiç bişi sölemiyorumm küçüğüm diyorum saygımı koruyayım diyorum ama ne yaparsam kendime yapıyorum her sözleri kor gibi düşüyo yüreğimeee
geçenlerde kayınvalidemin arkadaşı geldi kadın 50 yaşında akşamınada eşimin arkadaşı ile karısı gelecekti hazırlık yapıodum geldi yanıma kinayeli kineyeli onlarında cocukları varmı dedi bende yok dedim doğru sizin cocuğunuz yok ne işiniz var corlu cocuklularla dedi o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandımmm kendimi zor tutdum yukarı cıktımm 1 saat ağladım sonra kendime geldimmmm :çok üzgünüm: