• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım bugün gittim bende,diğer tahlilleri verdim herşey normal dedi eşimin s.hareketliliği çok düşükmüş aşılama yapalım dedi doktor film istemedi gerek yokmuş

canım bak preseedide aldın bu ay hemen dene valla bak o içeri kaydırıyormuş hemen umarım tutar canım ..

inşlahh ebrarcım inşlahhhh o insanlar onlar işte benii mahveden bende ewe kapattım kendimi hiç biyere gitmiyorummm kimseyide duymuyorum böyleliklee napim her gördüklerinde bişi varmı diye soruolarr sanki bilmioalrrr :mymeka:hepimiz kavuşuruz inşlahhh bebişlerimizeee yandım kavruldumm allahım biran önce ver bebeğimi vermiyosanda sabrını verrrrr:Saruboceq::Saruboceq:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım yaa .çok zor insanların laflarını çekmek .ahh ne desen boş .anlamıyolar .bide akıl verirleryaa ay teknoloji çok gelişti tüpbebek yaptırsanıza gelde deli olma sanki ondan öğrenicem neyapacağımı.:mymeka::mymeka:

ya evt bu preseedmidir nedir ya millet çok memnun hemen hamile kalmışlar falan kim kullanıyo nur senmi adlın anlamadım alsakmı acaba ?kafamçokkarıştı

cici kızlar ben çıkayım pantalonla gömlek var onları ütüleyim gelirim açık kalacam ama belki eşimde gelir yemek yeriz giden kızlar allah gönlünüze göre versin..

canım bugün gittim bende,diğer tahlilleri verdim herşey normal dedi eşimin s.hareketliliği çok düşükmüş aşılama yapalım dedi doktor film istemedi gerek yokmuş

sevindim canım tahlillerinin iyi çıkmasına .eşin içinde sende keçiboynuzu kullan işe yarar belki yaa .saraçoğlunun sitesinde oku yapılışını .biraz tadı kötüymiüş ama napacaksın herşey bebiş için..

yellov kullandınmıki canım onu kullan bak yararı çok diyorla ilk ayda hamile kalanlar çok okumuşsundur..
zorcum ben almadım ama düşünüyorum şu ürolağa bi gidelim onada soracam o ne diyecek oooff sıkıldım artık ama napalım vardır elbet zamanı..

ben hiç kullanmadım ama kullananlar çok memnun .artık herşey boş geliyo bana yaa .inşallah siz faydasını görürsünüz...
NURCUM güle güle canım kolay gelsin ...

sevindim canım tahlillerinin iyi çıkmasına .eşin içinde sende keçiboynuzu kullan işe yarar belki yaa .saraçoğlunun sitesinde oku yapılışını .biraz tadı kötüymiüş ama napacaksın herşey bebiş için..

evt cnm mevbur yapıcaz,yaa hemen hamile kalanlara ne çok imreniyorum hee
misal eltim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı kız şimdi 4 aylık olacak bebiş
bizde gelecek bebişe yapılan hazırlıklara baka baka ...... offfff yaaaaaaa

evt cnm mevbur yapıcaz,yaa hemen hamile kalanlara ne çok imreniyorum hee
misal eltim evlendi 1 ay sonra hamile kaldı kız şimdi 4 aylık olacak bebiş
bizde gelecek bebişe yapılan hazırlıklara baka baka ...... offfff yaaaaaaa

ah canım yaa kıyamam aynı şeyleri bende yaşadım .benim eltim benim inadıma 3.yü doğurdu .bide hiç arayıp sormaz normalde bebeğinin cinsiyetini söylemek için beni aradı .tabi bende sinir krizleri geçirdim .off canım napalım buda bizim kaderimizmiş.eşlerimiz yanımızda olsunda gerisi önemli değil...

yellov kullandınmıki canım onu kullan bak yararı çok diyorla ilk ayda hamile kalanlar çok okumuşsundur..
zorcum ben almadım ama düşünüyorum şu ürolağa bi gidelim onada soracam o ne diyecek oooff sıkıldım artık ama napalım vardır elbet zamanı..

yok canım almasına aldım ama gelmedi,bide kafamı kurcalayan şeyler var güya o ürün spermleri ayırt etmiyormuş yani kalitesiz spermleride gönderiyormuş çocuk olursa da sorunlu olur falan diye bişe çıktı tam benim aldığım gün
ama bi doktora sormuşarkadaş dr bozuk sperm oraya ulaşamaz zaten gebelik oluşsa bile o sağlıklı gebelik olmayacağından dolayı düşük olur falan filan demiş kafam karmakarışık valla

ebrar valla 2 yastık koyuyorum ama napayım valla üzülüyom bunları yazdıkça :((

nurunayncımm ben nler yapmadım ki şu bir yıldaa yinedee olmam diye başka bişe demiyoooooo ama inşlahh seninki tutarrr sen dwmmm canım

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
inşallah canım yaa .çok zor insanların laflarını çekmek .ahh ne desen boş .anlamıyolar .bide akıl verirleryaa ay teknoloji çok gelişti tüpbebek yaptırsanıza gelde deli olma sanki ondan öğrenicem neyapacağımı.:mymeka::mymeka:

sorma gitsin canımmm napalımmm allahım bizide böle sınıyor heraldee hiç bişi sölemiyorumm küçüğüm diyorum saygımı koruyayım diyorum ama ne yaparsam kendime yapıyorum her sözleri kor gibi düşüyo yüreğimeee
geçenlerde kayınvalidemin arkadaşı geldi kadın 50 yaşında akşamınada eşimin arkadaşı ile karısı gelecekti hazırlık yapıodum geldi yanıma kinayeli kineyeli onlarında cocukları varmı dedi bende yok dedim doğru sizin cocuğunuz yok ne işiniz var corlu cocuklularla dedi o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandımmm kendimi zor tutdum yukarı cıktımm 1 saat ağladım sonra kendime geldimmmm :çok üzgünüm:

ah canım yaa kıyamam aynı şeyleri bende yaşadım .benim eltim benim inadıma 3.yü doğurdu .bide hiç arayıp sormaz normalde bebeğinin cinsiyetini söylemek için beni aradı .tabi bende sinir krizleri geçirdim .off canım napalım buda bizim kaderimizmiş.eşlerimiz yanımızda olsunda gerisi önemli değil...

evet onlar yanımızda olsun gerisi boş
Allah bilir ne zman geleceğini ama umarım uzun sürmezzz
çünkü bu ara yine kafaya takmaya başladımm yakında delikafadulden böyle dolaşırım

nurunayncımm ben nler yapmadım ki şu bir yıldaa yinedee olmam diye başka bişe demiyoooooo ama inşlahh seninki tutarrr sen dwmmm canım

sorma gitsin canımmm napalımmm allahım bizide böle sınıyor heraldee hiç bişi sölemiyorumm küçüğüm diyorum saygımı koruyayım diyorum ama ne yaparsam kendime yapıyorum her sözleri kor gibi düşüyo yüreğimeee
geçenlerde kayınvalidemin arkadaşı geldi kadın 50 yaşında akşamınada eşimin arkadaşı ile karısı gelecekti hazırlık yapıodum geldi yanıma kinayeli kineyeli onlarında cocukları varmı dedi bende yok dedim doğru sizin cocuğunuz yok ne işiniz var corlu cocuklularla dedi o anda başımdan aşağı kaynar sular döküldü sandımmm kendimi zor tutdum yukarı cıktımm 1 saat ağladım sonra kendime geldimmmm :çok üzgünüm:

ay kıyamam yaaa nasıl insan bunlar aslında insanda denmez .ah ahh allahtan korkum olmasa blirim neyapacağımıda işte susuyoruz.ah canım eltim bigün oturuyoruz kalabalık baya herkesin içinde çocuk konusunu açtı sonrada dediki xxx varya onlarında olmadı çocukları adam ikinci kez evlendi naapsın ama çocuksuzda olmazki .benim halimi düşünün yani .offf deli oluyorum canım yine dertlerim depreşti .

evet onlar yanımızda olsun gerisi boş
Allah bilir ne zman geleceğini ama umarım uzun sürmezzz
çünkü bu ara yine kafaya takmaya başladımm yakında delikafadulden böyle dolaşırım

inşallah uzun sürmez canım .çok zor allahım hepimizin yardımcısı olsun.fazlada takma kafaya inan taktıkca daha beter oluyo..

selam zeyno,
canım boşverrr takma onları yaaa yaşlı insanlar zaten anlamaz kırıcı olduklarını zaten bizim gibi olmayanlarda hiç anlamazz
o yuzden onları umursamamaya çalış,he bu arada küçüğüm susayım diyorsun ya eğer gerçekten seni üzmek için söylüyorlarsa valla hiç susma sende konuşş

Back
X