"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kizlar disari cikicam bir bakiim dedim.
iyisiniz umarim.
nurun pasta borek dedin canim cekti yawwww:))
asilama benim de senanin da pazartesi kizlar bugun degil, bugun yumurtlari catlatma igne gunumuz yani.
onlar catlayana kadar biz catlamassak tabii:))
gerci ben bir rahatim sormayin daha igne yaptircak yeri bile bilmioz doktor ogleden sonr aypatir demisti aksam oldu yer bile bulmadik:)) burda eczaneler yapmiyorda, hemsireleri arayip buluyormussunun bir yer bulduk yedide acicaz yaziyorlardi ama huylandik cumartesi yedide niye acsinlar! huyalndik da hala popomuzu kaldirip baska yer bakmadik.
bu gidsite igne olmadan benimki kendisi catlar gb gelior:))
zaten igneden de korkarim:))))
opuyoprum hepinizi aksam gec girerim simdi alisverise cikmam lazim markete.

aamn nurum sende birdahakine kuru çay ver vlaalh ya yine sinirlendim ya okadar yap onlarda kibirlik yapsınlar

kız uğraştım yaptımda yemediler demedim bisürü yapmışım şeker falan ne biçim şeymiş insan doyasıya yiyemiyor anlamıda demek istedim ama anlatamadım :(( aaa kaynanam bir değişmiş bana gelirken kazak almışlar ikiside:)) nereden estiyse birde bana bir çvgüler anlatama 11de haber verildi 1de bana geldiler baktılarki onlar için özenmişim aman mest oldular:))
eşim onları eve bıraktı onada beni pek övmüşler ben övgü değil sayılmak sevilmek isterim dimi insanların ögüleri bir yere jadar saygı sevgi bir ömür..

aaa haklsın gün pasta börek dedim iyiki isimlerini söylemedim ay hadi ben heyecanlandım valla canım umarım emeklerin boşa çıkmaz AMııııııN..

neyse kızlar sizlere iyi muhabbetler bersuuuu kaçar hazırlanmaya başlayayım süslüyümdür makyaj illaki yaparım sadece hasta olunca yapmam :)))

haaa demek ben yanlış anlamışım yada karıştırdım:((
sağool pek hediye hediyedir benim için ben çok değer veririm hemen giyidim sevinsin diye napayım beni çok üzdü ama eşimin anası birde bebeğim olsa pek sevinirler onlar erkek istiyo ama olsunda kız oğlan ne farkeder benim için ikiside kutsal..

Back
X