"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

güle güle derinoşım alaalha emanent ol inşlalh diediğin her şey olur eşine askeriliğini tecekli eder canım benim
gökçoşum alıoy ya ama mecbur arıyayım doktorubir sorayım güle güle gökçoşum bende öptüm seni

selam hanımlar güzel bir hafta diliyoırum..
GÜNÜM VE SENAM aşılamanız güzel geçer inşallah canlarım .minişler sıkı sıkı tutunur size.öpüyorum..
arkadaşlar doktora gidip tahlilimi alıcam .akşam uğrar haber veririm öpüyorum sizi..
buarada boğaz ağrım gitti ama şimdide öksürükle başım dertte .yinede çok şükür diyorum..

zeynom hayırdır inşallah yaa .neden olabilirki acaba ?eşini ara şiddetliyse canım..

canım benimm ya dr.a gitmekten cok korkuyorum:çok üzgünüm: koçişi arasaydım illede dr.a gidelim diye tutturcaktııı(malum küretajlardan sonra anti fobim oldu dr.lar ve hastanelerr:() bende gitmeyince yine kızcaktı bana.. aramadım bileee gelincede belli etmemeye çalıştım ama anladııı.gece hiç uyumadım benden rahatsız olup uyanmasın uayanırsa götürür die gittim koltuğun üstünde yattımmm sabah cok kızdı bana.işe gitti karşı komşuma tembih etmiş arada kontrol et die biliyo benim söylemeyeceğimi kadıncağız başımda bekliyo iyiyim dedimde zor gönderdimm.dur bakalım biraz daha dwm ederse bana yine hastane yolları gözükecekk offf yaaaa mafoldumben ben şimdi bekliyorum ölee midem ve sol kasığım hafif hafif ağrıyo doğrulamıyorumm akannehir

aa hayır olsun zeynom uzan biraz canım belki fayda eder

saol canım benim ama uzanamıyorumki makbercim kıvrım kıvrım kıvrılıyorumm

hay Allahhh geçmiş olsun cnm yaaa.sıcak bişeyler içsenn:((
neyse eşim geldi kıslar kaçtım ben.

derinim aclıktan oluodur die bişilede atıştırdım ama banamısın demidiiii ama şuan biraz iyiyim saol canım tatlımm

zeynocum iyisin değilmi?sesin çıkmıyo tatlım.

akşam halim pek iç acıcı görünmüyodu ama şimdi biraz daha iyiyim tatlım saolll arada giriyo meret:)

selam hanımlar güzel bir hafta diliyoırum..
GÜNÜM VE SENAM aşılamanız güzel geçer inşallah canlarım .minişler sıkı sıkı tutunur size.öpüyorum..
arkadaşlar doktora gidip tahlilimi alıcam .akşam uğrar haber veririm öpüyorum sizi..
buarada boğaz ağrım gitti ama şimdide öksürükle başım dertte .yinede çok şükür diyorum..

oyy tatlımmm kıyamam ben sanaa
bak sana ne dicem öksürük için birebirrr ama içebilirsen tabi içersen ertesi gün geçti bill canım.soğanı rendele posasını at suyuna 1 çay kaşığı şeker at burnunu sık ve iç:sinifsinif: cok kötü biliyorum ama en iyi antibiyotik inan.ben hamileyken öksürüğe yakalanmıştım ilaçta alamadığımdan dr.um ısrarla yapmamı söylemişti sabah akşam 1 yemek kaşığıı
bide bu var canım buda cok iyi bir yöntem denedim faydasınıda gördüm(ben cok sık hastalanırımda)turbu oy tatlım içine bal koy bir gün beklet sulandığını göreceksin hepsini iç bitirrr
acil şifalar diliyorum canımm:Saruboceq:
aşılaması olan arkadaşlar inşlah güzel hbrlerinizi alcz allahım gönlünüze göre versinn :Saruboceq::Saruboceq:

selam canlarım
bersum nasılsın canım
makberim oh iiy inşlah yeğenimde iyii iknizi çok öpüyom
kızlar burda bir yağmur ay seler sular

saol sevalcim iyiyim geçmişe bakıp geldim burda da bir rüzgar var ki anlatamam beni alıp götürecek neredeyse ceplerime taş doldurayım bari :)

senam ve günüm inşallah allahın izniyle aşılamalarınızdan pozitif sonucu alacaksınız inşallahhhh

selam kizlar ben de asilandim geldim 9 milyona yakin sperm kondu icime. sperm acisindan sanirim iyidi hareketi falan.
gelin gorun ki benim doktorum daha yumurtam 16 mmken asilamayi yapti igneyi de onceden yaptirdigim icin yumurta 16 mmde catlayacakmis!!!!!!!!!!!!!!!!
ilk kez duyuyorum 16 mmde catlayan yumrutayi bebek yerine kistim olursa sasirmam.
yuzde bes bile umudum yok. doktorumun dedigine gore 16 mmde gayet yapiyorlar, dalga gectim bende fransiz modasi herhalde diye!!!cunku turkiyede hic duymadim herkesin 18 mm olmadan catlama ignesi bile olmuyor turkiyede!!! bilmeyenler varsa fransadayim!!!
esim gelince fransiz sitelerine bakmis evet 16 mmde de yumurta catlayabilirmismismissssssss!!!!!!!!!!!!
isin ilginc tarafi esimde doktorumda tatildeydi esiminde bugun son gunu doktorda ofisine benim icin geldi muhtemelen doktor kendine gore ve simin tatiline gore boyle bir uygulama yapti!!!!!!!!!
neseki yumurta gelisitirici igne olmadan yani dogal tek yumurtamla asilamam olmustu en azindan bos yere hormon yuklenilmedi!!!
ben cok rahattim zaten reglemin 8.gunu ogrendim asilama olacagimi fazla vaktim yoktu bugun 13.gunum, ama sunu ogrendimki benim gb rahat olursaniz da boyle 16 mmle asilama patlar elinizde!!!!!!!!!
neyse asilama nasil bir surecmis onu ogrenmis olduk. doktoruma gore 16 mmde de oluyor asilama biz ici sivi torbayi goruyoruz yumurtayi gormuyoruz ki diyor!!!!!!! diyor da diyor ama ben gercekten hic umudum kalmadi enterasan ama duruma aslinda basta cok sinirlensem de hala rahatim su an.
bekleyen arkadaslar Insallah sizlerden guzel haber aliriz, bir mucize olursa benden de aliriz Insallah

ebroşum boğazın iyileşmiş inşallah öksürüğüde atlatırsın bol bol ballı ıhlamur iç canım benim bu arada inşallah tahlil sonucun yüzünü güldürür tedavine başlarsın biran evvelll çok öptüm tatlım hiç karşılaşamaz olduk bende eskisi kadar sık giremiyorum kociş surat yapıyo resmen sizleri kk yı kıskanıyo şimdi evde yok o gelene kadar buralardayım bakalım inşallah rastlaşırız

kizlar yukaridaki mesaji asilama topigine yazmistim size de direk kopyaladim.
olay budur hanimlar doktoruma cok iyi cok cok iyi diyordum ya salakmisim bunu derken ya da nazar etmisim:))
ama morelim fena degil sadece cok uykusuzum.
esim dun gece uyuyamadi stres oldu:)) onu avuttum ve uyuttum:)) derken uykum kacti:))
ya bu asilama eslere daha cok stres sanirim.
gecmisi sonra okuyacagim Insallah herkes iyidir.
süprizzzzz

hayırlısı olsun güncüm dur bakalım rabbim ol dediyse 16 mm 26 mm de olsa olur kader kısmet artık inşallah yeni yılın ilk hamileleri sena ile sen olursun canım ne zaman belli olacak ?14 gün sonra mı

bersucum vallhi bende sular altına kalcam diye korkuyom ya çok kötü kız hiç dinmedi yğasmur orada rüzgar varmış dikkat et
günüm canım hemen umutsuzlaşam canımm sters yapapmaam bka güzel oh steste yapamamışsşın inşlalalh tututnmuştur hadi hayırlısı bacım nişaalh rabim yzzünüzü güldürecek
senam n e yaptı acaba

kızlar hepinize merhaba inşallahhhhhhhhhhhhhhh bugünkü tüm aşılamalar tutar. Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin. bugün burda fazla hareket yokmuş çoğunluk dktora gitti sanırım inşallah güzel haberlerle dönün

güncüm ilk önce hayırlısı olsun canım ama cok kızgınsın herelde dr.una yazdıklarına bakılırsa izin mecburi geldii için başından savmış olabilirmi .sanki onların umurundamı tatlımm cok sinir oluyorum dr.lara. canını sıkma diyemicem gerçektende haklısın inşlah tutardaa bebişin yüzünü güldürür canımm

günüm cnm hayırlsıı olsun allah büyük olacagı varsa 16mm ılede olur hıc canını sıkmgüzel allahım nelere kadır eger doktorun sırf tatıl ıcın yaptıysada oda onun vıcdanına kalmıs ama ıcını ferah tut olurmu:1hug:
zeynom sana neoldu cnm benım gecmıse fazla gıdemedım cok gecmıs olsun
ebroşum sanada gecmıs olsun cnm dıkkatedın kendınıze

Back
X