"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam dicem ama kimseler yok :((( az önce eve bi kaç parça giysi almaya gittim sevgili kardeşide ordaydı çıkıpta bi nasılsın diye bile sormadılar düşman benim yaa her neyse çıkarken sadece ben yarın dilekçe veriyorum dedim eşyalarımı da gelip alıcam dedim sadece tamam dedi..babasınıda arayıp dedim oda tamam dedi..anlayacağınız olay bundan ibaret muhtemelen açıyorum davayı

ayy reklamlarda ne çabuk bitti beyaaa:))

bu arada kıslarr bizim casper vardı hatırladınız mı?
onun nick degişmiş yeni keşfettim ExpreUssell nick..arkadas listemde farkettim ama anlamadıgım bişey açtıgı tüm konulara baktım da,galiba casper çok nick degişmiş ya kafam karıştı..aso nun yemek tarifi falan diye konuları da varr:uhm:

makbuşumm ciddi misin yaaa...canım açıyorum de ama hemen açma bence..sen bilirsin ..gerçi yaptıkları bini aştı ama ne bilim..böyle ciddiye binince kötü oldum ben şimdi:(

ayyy makbuşummm çok şaşırdım işin bu kadar ciddileşeceğini hiç düşünmemiştimmm bence acele karar veriyorsunuz biraz zaman tanıyın birbirinize ne olur canım hiç olmazsa meleğin için şu an herşey çok taze ve sinirlisin

canım benim acele diyorsunda görüyosunuz tek suçlu ben ilan edildim herkes bana sırt çevirdi ne yapıyım başka çarem yok

haklısın canım ama biraz zaman geçse herkes hatasını anlayacak belki de .....sen sonuna kadar haklısın bitanem onların yaptığı çok yanlış

kızlar mrb
GÜNÜM.. SENAM aşılamanız olmuş hayırlısı ile bebikleriniz sizledir inş hayırlı haberler alırız ikinizdende 14 gün sonra inşşş
makbuşum canım yaa ne diyim allah ım yukarda kim hatalı o biliyor sana yapılan karşılıksız kalmaz elbet ama birazdaha sabır et bersuun dedigi gibi melegin için...
ebroşum sonuçların ii çıkmış cano çok sevindim ya komşu yoktu da ezel e dalmışım o yüzden gelemedim

derinim kocişin işlemi daha yapılmamış inş tecil olur canım nasılsın diye sormadan lafa girdim:)
rüfeydacım negatif mi çıktı canım yaa saglık olsun ama gelmezse adewtin kontrole git yada kan testi yaptır canım
nurunun da adeti gelmemiş öylemi hadi hayırlısı oda hamiştir inşş

saol derinim napam ezel i izliyom sonunu bekliyom bugün gene çokk güzeldi........... neyse sen napıyon iş mi işliyon bakemm:)

Back
X