"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökçoşum oh ne güzel daima mutulu olun canım benmi aiailenle birlikte güzel geçirisin iştee bu akaşmı tatlım sanda iiy senlaer bitanem bende dükaknda müşterileri izliyom bir telaş kimimi otele lkiiim bara hazırlanıyolar
ebroşum güle güle cnım

kızlaar bende kaçar yemk zamanı malum hadi heppinizi öpüyorum mutlu senelere birlikteeee inşşaalahhsizi seviyorummmmmmmmmmmmmm Şeniz :CüvCüv: i nş böle oluruz hepimizzzz a.s.

bndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana
canım benim büyük geçmiş olsun ilk bebeğin için gerçekten çok üzüldüm burda çoğumuzun malesef böyle acı tecrübler yaşadık..acısını veren Rabbim sabrınıda veriyor..katlanmak zor ama elden gelen bişey yok biliyoruzki onlar bizleri bekliyorlar..dilerim yeni yılla beraber isteyen herkesin meleği gelir Şeniz

kızlar bi bakıyım dedim ama kimseler kalmamış annemle acık temizlik yaptık beni fazla yormadı canım benim..şimdide banyomu yaptım dinleniyorum.neyse şimdilik kaçtım bu sene gelmeye çalışıcam olmadı seneye görüşürüz güzeller kaydirigubbakcemile3öpüyorum sizi kocaman kocaman

evet ya sorma beni gene sinir etti yaaa:(((
hani ben geçen dedim ya paramıda takımıda riske atamam diye hatta aynısını ablasınada demiştim bu sabah kahvaltıya gittik eşim oradan müşterilere gidecekti bende kalacaktım..
kadının suratı bir karış sanki ne yaptıysam bana laf çakıyo surat asıyo ..
bide bana nasihat veriyo akşam kapınızda nar kır bereket olsun..
bende bereketi nardan beklemiyorum ALLAH TAN bekliyorum dedim..
e bu böyle yapınca dururmuyum zaten anası kardeşine gidecekmiş bu akşam bendende gizliyo yılbaşı kutlamaya dedim benim misafirim gelecek tülleri yıkıyacam eve bırak..
ama eve bırakmadı bende eşimle müşterileri gezdim oohhh ne güzel yerler gittim izmirin yarısını turladık...

nurum vermedin diye surat yapmış vermek zorundamısın sanki eeeeee eşin ne dioytabi kadınnı işne gelememiş ah canım züme moarlini sende annne gidersin

ya kadının bana garezi var sanki geçen bana çok iyi davranmıştı dedimki bak oda insan nasılda beni sevmeye başladı..
ammaaaaan o var ya arkamdan neler konuşmuş ben üç kuruşu şu an sana verip riske atama dedim diye abladıda bi tuhaf olmuş sanki biz darda kalınca umurları oluyo bak hepsi biyere gitti yılbaşı kutlamaya bide benden saklıyolar ben zaten gitmem ve kutlamamda odalara gidip fısfıs konuşuyorlar ben yılbaşı kutlama falan deyip paramızı çarcur etsem kızarlar etmesem yine böyle beni haksız görürler ama allah büyüktür ben hakkımı helal etmiyorum
offf yine uzattım demi kusura bakma..

ya ben zaten yılbaşı kutlamam isteyen bi kadın olsam eşim götürde ne o nede ben sevmeyiz...
eşim o gün iş verene kızdı diye bu işe kalkıştı bide oğlum dur ani karar verme diyen yoktu ya iyice beni zorladı ama ben ileriyi öne sürünce yumusadı beni haklı bulıyo şu an ama anası ablası bana surat yapıyo neyse bacım herks hak etiiğini bulur herkesin kızı var oğlu var onlarda damat ve gelin alacaklar ben görürüm onları ilerde..

bende inşallah yeni yılda bebek sahibi olurum.umudum olsun.aşılamada tutar.kist oldu 47 mmlik. 17 mm küçüldü. malesef bu ayda yasmine devam

urum valalih senini kaynanda dendgesizimş kız işnie gelince geinim kızm işne gelmeyince defolun gibi

sen itakdir edeceğine bak gelinime işin biliyo prasıın salkılyo değerlendiriyo yani sen evladına bir gelecek hazırlıyo gelinini belkide yanlış işerden çeviriiyo doğru yolu gösteriyo bunu neresi kötü yaaaaa

eee sen anlat cicim ne var ne yok seval ben hala olmasım üstüme sen bile oldun ama bende tık yok adet belirtisi bile yok sende kist varya ağrın oluyomu kist adet eengeller diyolar sende engel oluyormu??
bendede kist oluşmasın?

Back
X