Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim büyük geçmiş olsun ilk bebeğin için gerçekten çok üzüldüm burda çoğumuzun malesef böyle acı tecrübler yaşadık..acısını veren Rabbim sabrınıda veriyor..katlanmak zor ama elden gelen bişey yok biliyoruzki onlar bizleri bekliyorlar..dilerim yeni yılla beraber isteyen herkesin meleği gelir Şenizbndeki bebek sevgisi evlenemden önce vardı evlendigim ilk günden beride istiyorum cok dua ettm cok istedim kıyafetlerini biel hazırladım evleeli 16 ay oldu evliligimin 8 ayında hamile kaldım ve bebegi old ögrendikten 21 gün sonra kaybetm hayatımın en güzel 21 günüydü onu içimde hisederek uyumak onu düsünmek artık hayatınla ilgili hayaller kurarken onuda düsünmek cok güzek bişeydi sonra gitt malesef bebegim gitmeseydi bu hafta dogmus olacaktı onu cok özledim bana bi kardes ollasın die aylardır bekliyorum gelmiyo bebişim her gece rüyamda dogum yapıyorum bebegmi oluyo kokluyorum içime cekiyorum kokusunu ama uyanınca yine rüya old bilmek cok kötü alllhım 2010 da bizimde kollarımızı doldurur insallh yğce rabbim isteyen herkezin gönlündekini versin beklemek o kadar zor ki
ve senn yapabilecegin bişey yok sadece sabredp allhın vermesini beklemek zoundasın allh sabrını da veriri nsalah bebişimizi verene kadar malsef ki biz o il kaydan hamile kalan sanslı kesmden degilix kısmet ne yapalım bnm inancım sonsuz biliyorum bir gün rüyaarm gercek olacak ve bebişim gelecek bana
kızlar hepiniz gitinizmi
kılzar nurum uğraamamış bugünnnnnnnnnn