"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kıslarrr...
yaa ayşencim üzme kendini nolur..Allah büyük inşallah önümüzdeki aya gelir melegin:(
sevalim loçkamm gözünaydın cnm annecigin geliyomuş çok sevindim.kafan dagılır biraz bari..hadi öptüm cnm.Şeniz

kıslarr hepinizi çok öpüyorum annemdeyim kociş almaya gelicek...eveden açarım bi ara.

makbuşş bana neden cevap yazmadınnnnnnnnnnnnnnn:oklava:nick diyom degişsen diyorummmmmmm:mymeka:küsmüyüz nan:çok üzgünüm:

selam kıslarrr...
yaa ayşencim üzme kendini nolur..Allah büyük inşallah önümüzdeki aya gelir melegin:(
sevalim loçkamm gözünaydın cnm annecigin geliyomuş çok sevindim.kafan dagılır biraz bari..hadi öptüm cnm.Şeniz

kıslarr hepinizi çok öpüyorum annemdeyim kociş almaya gelicek...eveden açarım bi ara.

makbuşş bana neden cevap yazmadınnnnnnnnnnnnnnn:oklava:nick diyom degişsen diyorummmmmmm:mymeka:küsmüyüz nan:çok üzgünüm:
ayy delüme bak hele küs olurmuyuz hiçç yaa gözümden kaçmış olmalı kusuruma bakma tatlım..yaa aslında değiştirme isteği yok içimde hiç :(( böyle alıştım ben...

ya kızlar sol kasığımda acayip ağrım var muhtemelen yine böbrekten kaynaklanıyor acık dalmışım uyandım hemen..ilerleyen saatlerde iyi olursam gelicem öptüm siziopuyorumnanaktan

canlarım ne yapıyorsunuz ben yine nöbetteyim.uzun süredir giremedimm.hepinize iyi yıllar.size birşey sormak istiyorum yumurtlama testi almak istiyorum hangi markadan alayım yada nerden yardımcı olursanız sevinirim kızlar.

yuzde 58 hareketsiz dedi doktor neden hareketsz die ögrenmek ıcınde norolojı uzmanına yonlerdrdı doktor of keşke bunlara gerek kalmadn
bu gebe kalsambu ay

nurcum aşağıdasın ama noldu gelen giden varmı cnm?makbercim slm sanadaaa

canlarım ne yapıyorsunuz ben yine nöbetteyim.uzun süredir giremedimm.hepinize iyi yıllar.size birşey sormak istiyorum yumurtlama testi almak istiyorum hangi markadan alayım yada nerden yardımcı olursanız sevinirim kızlar.

selam canım nasılsın ?demek yine nöbettesin kolay gelsin sana .minişleri kokla benim için..
buarada hiç kullanmadım ben inşallah diğer arkadaşlar yardımcı olur sana..

kızlar ben öylesine girdim ama çıkacağım bende halen bişey yok hiç böyle olmazdım dua edin bana..

nurancım benim bildiğim kiste akıntı artmaz regly kanamasının uzamasıyla belli olur diye düşünüyorum.hem neden kötüye yoruyorsunkiii inşallah hamişsindir

iyi sayılırım işte bebişleri uyuttum sizi bir açayıp kızlar ne yapıyor dedim.sen nasılsın canım?

Back
X