"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hoşbuldum riçimmm yok tatlım değişmedim msn açmıyorum uzun süreli oturmuyorum genelde:)))

hımm ıyı ozaman makbusum sende haklısın bebişe zara fazlası:asigim:

yok be tatlım ondan değilde rahatsızlıklar üst üste gelince uzun vadeli oturamadım hiç

hayırlsı cnm sen ıyı olda oturma mühım degıl fıstıgım bebiş dogunca hıc fırsat bulamıcan nasıl olsa sımdıden alıstır kendınızemuszemus

bersum gecmıse daldı sanırım neyse kızlar ben kaçar sular kesık kuru kuru temızlık yapım nasıl olcaksa:sinifsinif:
kendınıze ıyı bakın cok öptüm canlarıma.s.

ıyı hadı bakem sen ıyılesmene bak bıran önce atarız okey yıne:asigim:
benımkıde yrn ıse baslıyo artık ızın bıttı karsılasırız elbet kaydirigubbakcemile3

kız delü sular yokken nasıl yapıcan temizlik :))) neyse kolay gelsin barim sana bende kaçıyorum aslında bende yapsam hiç fena olmaz öptüm seni canım görüşürüz

bende bılmıyorum makbusum nasıl yapıcagımıkaydirigubbakcemile3yapmaya calısıcam
kendıne ıyı bak cnm görüşürüz bakalım

selam güzeller nasılsınız diye bi bakayım dedim ben bugün daha iyiyim toparladım kendimi sağlımız yerinde kocişim yanımda ne yapalım bebekte naz yapıyor yapsın bakalım o nazlıysa bende çok inatçıyımmm .....
derincim eşinin tecili olmuş çok sevindim tatlım ...
makbuşum miniğini görmüşsün kocaman olmuş yeğenimiz maşallah ona ve sana...
riçim sanada kolay gelsin tatlımm....
neyse ben kaçar öğle tatilim bitmek üzere
m

deriiin geldinmi hadi eşinin askerliği ertelenmiş gözün aydın canım ya valla allah kalbine göre veriyo hakkınızda hayırlısı...

hoş geldiiiin
derin geçmişemi daldın cicim..
aysen nasılsın sen regli oldunmu dr ne zaman gidecen sen git olmazsam bende gidecem ama üşeniyom...

günümmm sagol canım evet tecilimizoldu şükür...
senin de cuma günü o hiç beklemedigin pozitifi görmen dilegimle bitanem...ben umutluyum yiede canım..adet belirtileriyle bebiş belirtileri aynı olurmuş...olmuştur inşallahhh:Saruboceq:
nurumm sıkma canını şu insanlara boşverrr...onlar eger bizim anladıgımız maksatla yapıyorsa kiii artık olayın suyunu çıkarmışlar yaniii bamya falannn,sanki türkiyede bamya bi sende var ...yani o maksatlyasa eger Allah görüyo be cnm...seninde yüzünü güldürür en hayırlısından inşallah:Saruboceq:
bersumm sagol hayatımm...seninde iyi olmana sevindim..hadi toparlan bian önce de yine gel çok öptüm cnm benimŞeniztopici sensiz bırakma:((

sevalimm napıyon kuşummm Şeniz

riççç temizlik mi yapcan kolay gelsin fıstıkımmmmmzemuszemus

yok canım hala gelmedi benim kırmıızlar perşembe gidicem bakalım nerde kalmışlar
bende çok üşeniyorum ama mecbur
artık yumurta takibine başlar herhalde regl olduğum zamanda

evet nurum geçmişi okudum da...sagol cnm yaaa tecile çok sevindim valla..Allah herkese hayırlısını versin..sen naptınnnn.

yaa bu arada test yaptırmış senin adam..amann o testlere hemen güvenme be cnmm manyak o testlerr.adamada kızma benimkinin de ttuyo bazen.
hgem erken olabilir tedt için..geç döllenme diye bişey oluyo biliyo musun..burada elalı arkadasımız vardı adeti geçtikten 28 gün sonra yaptı anca o zaman çıkmıştı...18 gün geçe çıkmadı düşün.

Son düzenleme:
derin napayım evdeyim hava çok soğuk gelmedi benimkiler amaaan boş verdim şimdi oluruna bırakıyorum napayım hep böyle kalmayacağız elbet bizimde yüzümüzü güldürecek rabbim..

kız valla bu benimki manyamış dün su içirdi af edersiniz ... gelsin diye öyle yaptım bnde testi ilkinde bayağı belli ama güven olmazki bende 10 gün olsun diyorum inat ettim ya o gelecek yada ben 10 günden sonra dr gidecem..
eeee bu gün evdesin galiba iyi dinlen canım eşinle umarım askerlik dışında hiç ayrılmazsınız...

Back
X