Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya öyle imkansız niye diyosun ki belli mi olur.belki de agrılarda onun belirtisidir herşey olur yani yinede olumlu düşün bitanem...bide biliyosun hamile kalınacagına yakında adetler düzensizleşirmiş inşallah yaaaa:Saruboceq:derınım benımkıler glıcek bacım hamıle degılım ımkansız zaten cnmda neden gecıktı anlamadım gıttı karnım agrıyo cumadan berı olcak gıbı esım dalga gecer oldu sen cumadan berı kesın bgn olucam dıyosun zaten dıye ama gercekten öyle sancım var ayaklarım agrıyo belım agrıyo yanı kesın bgn olucam bilmiyorumkismileöyle bacım ıste ama olsam bıle haftaya doktora gıdıcem neden gecıktı dıye yılda ıkıkez normalmıs ama ınsan yınede huylanıyo vallah ıyıce stres oldumohaoldumsmile bunca seyın ıcınde bıde bu hayırlısı olsun bakalım
makbuscugum sen geldıgınde ben kacmısım bıtanem ya dün anıden gezmeye gıttık kusurabakma olurmuolumunekankayizsmile
ebrarım yaa haklısın..insan elinde olmadan üzülüyor ama naapıcan saglık olsun bitanemmm.elber birgün bizde anne olacagız:Saruboceq:bak umudun bitmsein hala adet olmadın..kırmızıyı görmedikçe korkma:))canım geçmiş olsun bendede var tiroit sorunu ama seninki çok yüksek değil endişelenme .1 ayda normal sınırlara iner inşallah
canım arkadaşım öyle yaa rabbim dermansız dert vermesin bunun bilincindeyim çok şükürde buara tıkandım yaa .kalbime söz geçiremiyorum sanki .ama geçicek ben neler atlattım .3 tane meleğim var cennette mutlaka yolluycaklar kardeşlerini .
sen nasıl oldun tatlım?boynun ağrıyodu iyisin inşallah.gece gelemedim eşim rahatsız bugünde evde dün kötüydü onunla ilgilendim hep .neyse buakşam görüşürüz inşallah..
sevalim canım benim çok saol .sende inşallah güzel haberler alırsın tatlım.herşey güzel gönlünce olsun.seninlede karşılaşamaz olduk özledim..
canım bende aynı ilacı kullanıyorum 50 mg 2 ayda düştü benim.8 den şuan 1.63 .yani hamile kalmak için uygunmuş.
ayşencim sende de pko mu vardı unuttum cnm?richberry canım eşime 20 gün önce yaptırdığımız sonuçta 21 milyon sperm canlılık %8 hareketlilik%1 çıkmıştı varikosele saptanmadı muayene ve ultrasyonda ama gizli dediler amlyt dendi bizde kararsız kaldık
ya insanın elinde değil kendimi bitmiş tükenmiş bi vaziyette hissediyorum nerdeyse doktorun yanında ağlıycaktım doktorda farketti gözlerimin dolduğunu
yazık kadında bana moral vermeye çalıştı bak işte geçen bi yeni evli çift geldi sadece 1 tane sperm çıkmış sonucunda dedi
ama yinede tüp bebek diyince kötü oldum yani maddi olarakda şu ana imkansız bi durum bizim için
bakalım yarın tekrar vericek eşim ona göre ameliyata karar vericez artık
ebuşum canım naber datlum
canım eee 20 kilo aldım bi sene içinde doktorda şekere bakacak normalde şeker yoktu ama bu durumda nasıl çıkar bilmiyorum...şekerli suyu içicekmişim ondan sonra saat başı kan alacaklarmış 4 defa
doktor dedi bu sonucu görelim ona göre bana ilaç verecek yumurta için
şeker yumurtalıkları çok etkiliyomuş
ve bi hap daha verecekmiş kilo verdircekmiş bana
bakalım hayırlsı diyorum
evden çıkmadan öncede kapıyı kitlerken allahım hakkımzda hayırlı olanı nasip et hayırlı haberler duyayım dedim
demek var bundada bi hayır :Saruboceq:
aşkım sen erken yapmışsın amaaaaabilmiyorumkismilebelki de döllenme geç oluşuyodur cnm benim hemen yok deme...bence biraz daha bekle..14.gün olmuyomu normlade test 11.gün yapmışsın..sen daha iyi biliyon gerçi dee...richim ben seni gormeden cikmisim ondan.
kizlar esim kacak internet kullandigimi bilmemeli:)) o yuzden gece giremem/
11.gun kan testim negatif. pozitif olsa sasardim, yalanciktan supheye birakcak catlatma ignesinden kaynaklancak supheli bir sonuc bile yok eyvahedigeldismile
neyse dedigim gb pozitif olsa sasmak lazimdi, dunden beri bir heveslenmistim son gunler heyacanni basmisti anam ben asilamanin basindan heveslensem demekki gecmezdi buay son bir gun stresi bile mahvetti beni.
hayirlisi degilmis diyecegiz onumuze bakacagiz.
doktor yine hormonsuz denerse onumuzdeki ay yine denerim ama gecen sordum ikincisinde ilac veririm dedi oyleyse istemiyorum diyecegim. progesteron kullanmak bile beni mahvetti kac gundur basim donuyor ondan heveslenmisti zati!!! gerci doktoru arayinca fitildendir demisti de gonul iste.
oyle cok yikilmadim kadin negatif deyince bir afalladim ama:)) cabuk gecti.
aysen hakkınızda hayırlısı canım üzülme..
ebrar o nedemek öyle inşallah hap beraver hamile kalacazzz.
ve gelelim eşimin sonuçlarına :::
gerçi ben daha okumadım ama sayı 24.5 milyonmuş hareketlilik ve canlılık 100/ 60 mışmış
dr bu şekilde hamile kalınmaması imkansız eşin dr gittimi demiş..
benimkide gitti hsgde çektirdi temiz demiş..
o zaman siz gününü tutturamıyonuz demiş haydaaa 4 sene olacak o gün hiçmi tutmadı...
gerçi biz bu sene daha çok üstüne düştük önceleri hemen duşa kalkıyordum neyse..
şükür belkide yeni yeni düzeliyo dr.
sigarayı bıraktıktan sonra 1 senede sperm sayıısı artar demiş .
her şey boşta işte zamanı değil
kızlar birbirimize dua edelim...
ay rahatladım birde ben okusaydım şu sonucu...
ayy zeynom yaaaaa o gün bişey oldugunu anlamıştık zaten demek apandisit offf çok gçmiş olsun yaa çok üzüldüm..şimdi iyimişsin problem yokk..çok geçmiş olsun tekrar canımŞeniz--------------------------------------------------------------------------------
kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
mrb canlarım...kızlar bişi sorcam benim test günüm pazartesi....ama dayanamıyorum bi delilik yapıp yarın mı kan versem diyorum yarın 12. günüm...ne dersiniz...
umudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece
büyük rabbim öyle yüceki
eşimin spemlerde ölü sayısı fazlaydı tedavi olacaktı sigarayı bırakacaktı olmadı yapmadı
tekrar 2ay sonra test yaptırdığında hepsi normale hatta çok iyiye dönmüştü
ama biz bebek düşünmüyorduk zaten kritik bi dönem atlatıyoruz düşünecek halde de değilken hiç
beklenmedik bi anda şuan hamile olduğumu öğrendim hala şoktayızz
boncukumm çok sevindim yaa Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahumudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece
büyük rabbim öyle yüceki
eşimin spemlerde ölü sayısı fazlaydı tedavi olacaktı sigarayı bırakacaktı olmadı yapmadı
ama biz bebek düşünmüyorduk zaten kritik bi dönem atlatıyoruz düşünecek halde de değilken hiç
slm kızlar ya ben bugun cok usudum yumurtlamamda erken oldu karnım hala agrıo arar ara sırtım agrıo akıntım var ama daha cok erken yumurtlama zamanıma cok vardı
umudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece
büyük rabbim öyle yüceki