"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

MAKBUŞUM haklısın canım gelicek bende inanıyorumda bazen oluyo işte böyle .karamsar düşünüyosun sende yaşamışsındır buduyguları .hayırlısı artık.
DERıNıM sen nerdesin cano ben geldim söz verdiğim gibi sen yoksun..
GÖKCEE DELÜSÜ hoşgeldin nerdeydin bakıyım sen ?

kıslar doktordan geldim regl gecikmesini pek dikkate almadı doktor yani öndeden çok düzensizdi şimdi bir hafta geçmiş kafana takma stres yaşamışsın bu ay ondan olmuştur dedi
yarın şeker yüklemesi yapacaklar ondan sonra ilaç verecek yumurta büyütmek için
ama eşinin bu test sonuçlarına göre şansımız az dedi
aşılam olacak herhalde ama bakalım önümüzde daha ne engeller var
vardır bi hayır demekten başka bişe glemiyo elimizden
moralmen diplerdeyim kendimi toplamay çalışıyorum:gitme:
canım adetin gelmedi mi daha bide neden şeker yüklemesi yapıyorlar sana canım hayırdır inş
--------------------------------------------------------------------------------

kızlar iyi akşamlarrrrr
10 gün kadar önce hafif hafif sol kasığımda ağrı ve mideme giren şiddetli krampla gece 2 de hastaneye gittim kücük bi muayeneden sonra apandisttimin patlamak üzere olduğu anlaşıldı hemen ameliyata aldılar normali 30 dakika süren apandisit ameliyatı benim apandisitimin iltihaplanması sonucu 1,5 saat sürmüşş.1 hafta hastanede yattım 4 gündürde evimdeyim cok şükürr iyiyim sizler nasılsınız ben girmeyeli bi gelişme varmı habrler nasıll hamişler arttımı bakalım geçmişe vaktim olduğu bi zamnda bakınıcamm
ayy canım çok geçmiş olsun şuanda iyimişsin inş bidaha yaşamazsın böyle bişey kib canım
yaa bu gökce nerelerde delü karuu .alsanaalsanasmile
geldim delümmmmmmm

umudunuzu kaybetmeyin hepinizde ama üstüne düşmeyin sadece

büyük rabbim öyle yüceki

eşimin spemlerde ölü sayısı fazlaydı tedavi olacaktı sigarayı bırakacaktı olmadı yapmadı

tekrar 2ay sonra test yaptırdığında hepsi normale hatta çok iyiye dönmüştü

ama biz bebek düşünmüyorduk zaten kritik bi dönem atlatıyoruz düşünecek halde de değilken hiç

beklenmedik bi anda şuan hamile olduğumu öğrendim hala şoktayızz
canım tekrardan hayırlı olsun çokkkk sevindim saglıkla kucakla inş minigini inşşşş

kızlarrrr ayyy bu akşam noolduuu:))))
bi karı koca geldi...kızın dogumuna 1.5 ay kalmış...
Allahım bi alışverişşş bi hevess resmen içim gitt. Allahım bu güzel duyugları tüm arkadaslarıma ve banada yaşat dedim içimden..öyle tatlılardı ki karı-koca:)))
gerçi hergün geliniyo öyle bebe alışverişine ama ne biliyim bu akşam bi tuhaf oldum...
bide dün biri geldi...ne görürse alıyo...dedim cinsiyeti belli mi ne kadarlık?
yok dedi 1 aylık dahakaydirigubbakcemile3heveslenmişş naapsın dedim içimden...inşallah sag salim kucagına alır o da yavrum ne bulursa aldı heevesinden..ama çok erken aldı yafff dimibilmiyorumkismile

ayy ne kdar güzel yaa şimdi ne heyecanlılardır rabbim inş o duyguyu bizede yaşatır inşş sen nasılsın kuşumm
ebroşummm huuu huuu bende geldimmm
olumunekankayizsmile

kız delü derinoşşş sende kanki sayılıyon bizlen delümmmmmm opuyorumnanaktan gelirim msn yee
ebroşum geldim datluş yaa bugün komşum biyopsi yaptırdı rahimden parça aldırdı kocasıda yoktu yanındaydım hep yarım saat oldu eve geleli ondan giremedim sen napıon kuşum
mızmız mrb canım nasılsın

Son düzenleme:
kız delü raziş sende kanki sayılıyon bizlen delümmmmmm opuyorumnanaktan gelirim msn yee
ebroşum geldim datluş yaa bugün komşum biyopsi yaptırdı rahimden parça aldırdı kocasıda yoktu yanındaydım hep yarım saat oldu eve geleli ondan giremedim sen napıon kuşum
mızmız mrb canım nasılsın

ıyıyım cnm sen nasılsın bugun bıraz ıyı degılım arada karnım agrıo basım agrıo sırtım agrıo anlamadım gıttı

valla canım öyle oluyormuş ama ben geçen ay 1 ay boyunca o akıntıyı gördüm yani kesilmedi anlıyamıyorum ozaman hep yumurtladımmı ?neyse sen yinede çalış boş geçirme tatlım..

gecen ay guzel yumurtladım ama bana kalırsa yumurtam catlamadı boshayallersmile

mızmızcım bak gerçekten biraz ara ver hem sen yıpranırsın hem eşin evlilikten bişey anlamazsın stresten

mızmızım allah kolaylık versin canım .eşin isteyince engel olamazsınki .nediyelim enkısa zamanda gelir inşallah

Back
X