"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ben geldim ama herkes gezmelere gitmiş bende topicte dolanıyım sonrada kocişle film izleriz hadi öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiii:)

derincim canim birdaha nezaman test yapicaksin yaptiginda fotoyuda koysana merak ederim vallaheyvahedigeldismilebeni sormussun bende henüz bir degisiklik yok hep bildiginiz gibi bekliyorumbilmiyorumkismile
canım cumartesi yapıcam kısmetse.bişeyler çıkarsa resmini koyarım:)))
kızlar günaydın.canım makbercim eminim çok güzel duygudur birde kucağına alıp yumuk yumuk gözlerine bakınca nasıl olur düşünsene.allahım herkese tattırsın bu duyguyu.kızlar bende bugün progesteron testi yaptıracağım dua edin benim için...derininm hadi güzel haber bekliyoruz elimde mendil halaya girmek için hazırım:)
masalım inşallah iyi çıkar sonucun canım...anam çıksın da hepbirlikte halaya kalkıcaz ama nerdee inşallah:)))
merhaba kizlar topik issiz kimseler yok.
makbercim masallah minisine guzel guzel buyusun vaktinde saglikla gelsin Insallah :nazar:
derincim regle gelmeyene kadar umudumuz hep var biliyorsun, Insallah bu ay olmadi obur ay artik geldi vakti yarada yakildi:)
ebrarcim sen ne yaptin hala mi olmadin? acaba emin olmak icin kan testi mi yaptirsan? yoksa oldun da ben mi kacirdim?
ben de iyiyim kizlar gerci bugunler "ah ah bugunlerde doguracaktim" depresyonuna girdim giricem gb, keske bu ay hamile olsam diye gecirmedim de degil icimden kendimce acimi kapatacagim:((
gerci tuhaf da bir durum hic hamile olmaya halim yok aliskanlik olmus dusunmesi ama derinlerde bir yerde de, aman sonra olur daha iyi hazir bile degilim simdi keseyi bekle kalp atisi 12 haftayi atlat vs vs nasil yorucu geliyor dusununce, iste klasik depresif bir hal.
esim artik bilgisaya basinda olmamandan cok memnun, geceleri salona saksi cicegi gb oturtuyor yanina:)))
boyle guzeller birkac gune ugrarim belki en kotusu hafta.
ozledim sizleri bir gun gece girmeye calisayim da sohbet edelim belki esimi haftasonlari annesinin sifresini serbest birakmasina ikna ederim:)) geceleri kaynanama cikamam cunku.
günümmmmŞenizözledik seni canım yaaa...dedigin gibi gelmedikçe hala umudum var canım...sende üzülme lütfen..gerçi sana diyorum ama daha dün gece eşime bende dedim..düşük yapmasaydım şubatta iki yaşında olacaktı diye:((ama öyle düşünürsek sürekli olmaz...inşallah hepimiz saglıklı hamilelikler yaşarız günüm çok öptüm iyi bak kendineŞeniz
selam kızlar nasılsınız keyifler iyidir inş.......

ben bugün dr gittim bebek 7hafta 1günlükmüş :)

kalp atışlarını duyduk çok güzel bir duyguydu darısı hepinizin başına inş

stresten uzak durun ve lütfen kafanıza takmayın opuyorumnanaktan
boncukummm hoşgelmişsin canım hadi hayırlısı canım benim.7 hafta olmuş he maaşallah:nazar:darısı tümmm arkadaslarımaŞeniz
selam hanımlar .dün gece itibariyle benim kırmızılar geldi .vatana millete hayırlı olur inşallah kaydirigubbakcemile3
buarada doktora gitmiycem tedavi işini nisana kadar erteledik nedeni 3 bebeğimide hep ocak ve şubat ayında kaybetmem.daha öncede bahsetmiştim.eşimde hiç istemiyo şuanda tedaviyi.hakkımızda hayırlısı artık.umarım doğru birkarardır...

sevalim gelmemiş hastamı acaba merak ettim onu...
gökcem sende komşudaymışsın ohh bol muhabbetler..
makbuşum sende anneciğindesin onuda senide öpüyorum datlum..
ebrarım hayırlısı canım..rahatlamışsındır iyice..madem yokmuş gelmesi iyi oldu..inşallah gönlüne göre diledigin ayda kalırsın bitanem.çok öptüm.Şeniz
kızlar bugün eşim evde pek uğruyamam .zaten karnımda ağrıyo .sonra görüşürüz ..

selam güzeller yarın ya da cumartesi sabahı eşimin memleketine gidiyoruz nedense içimden hiç gitmek gelmiyor:umursamaz: ama elim mahkum tatilde sıcacık evimde dinlenmek isterdim... 8 gün kalacağız sonrada annemlere gidicezz hıhhhhhh işte bitti tatilkaydirigubbakcemile3 bende bi alemim tatili başlatmadan bitirdimzemuszemus uzun bir süre sizlerden ayrı kalacağım hepinizi çooooook öpüyorumopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan umarım döndüğümde müjdeli haberler alırımmmm hepinizi çok özlicemmmm canlarımmmm
oyy oyy ögretmenimiz tatile çıkıyomuşş..olsun dinlenirsin orda da olsa boşver...iyi bak kendine bersum.bebek yapmadan dönem tatilden:oklava:Şeniz
tahmın ettıgınız gıbı dogum yaptım erkenoldu dogum hıkayemı anlatacagım bol vaktım olunca 2 ay 4 gunluk olduoglusum
aaa sevilimmm nerelerdesin kız ogluşu büyüttün anca ugradın delü karıalsanaalsanasmileAllahım güle güle büyütmek nasip etsin sevilim..kokla benim için onu:emir_bebek:
ben geldim ama herkes gezmelere gitmiş bende topicte dolanıyım sonrada kocişle film izleriz hadi öptm hepiniziiiiiiiiiiiiiiii:)

nan delüüüüü bende bi ugradım çıkıyom şmdi.işlerim var.öptüm senide gökçemŞenizfilmci karıopuyorumnanaktan

iyi geceler güzeller mutlu kalin
316vg5.gif

günaydın güzeller gece gelemedim hoş zaten sayfada ilerlememiş..beyfendi gece 2ydi geldi okuldan karneleri anca bitirmişler eve gelip uyumam falan baya geç oldu ..
bu arada cumamız mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul eylesin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız dün açmsıdm dükakaın he hastaydım hemde bazı sorunlarım vardı çok özledim siz i
ebrpşum kıymsmam san dün tek aklmışsın cano
kızalr her şeyin hayırlsın evladında çocuğunda gerçekten ben artık bu fikri çıkardım bir süre erteledim
her şey gönlünüzce oslun

hayırlı cumalar kızlarr rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahh.
sevalcim hayırdır cnm bebek olayınımı erteledin?takip iyi gitmişti bekliodun sanrım adetmi geldi cnm üzülme sakın

herkese hayırlı cumalar geçmişli okuyayımda silminsede hamileymiş anaamm ne güzel ..
burda frci yağmur var geceden beri netim kesilmez umarım..

selam güzeller birazdan anneme çıkıcam yine gitmeden bakıyım dedim
sevalim neden fikir değiştirdin güzelim bişeymi oldu yoksa

derin kaç gün geçti senin ya inş bebek vardır..
ebrarcım hadi hayırlısı bu ay bebek olacak o yuzden gecikeceksin..
seval ya geçmiş olsun canın sıkkın cicim ya neyin var ???
kimseler yok bende bi bakınayım ...

kızkar regil olmadım
ne bilim vazgeçtim ya kızlar biraz sorunlar yaşıyom şidilkk erteledimmmm

sen daha iyisini bilirsin bitanem hakkında hayırlısı olsun ne diyim ben kaçıyorum selim geliyomuş almaya hadi öptüm seni üzülme olurmu

kızkar regil olmadım
ne bilim vazgeçtim ya kızlar biraz sorunlar yaşıyom şidilkk erteledimmmm

sevalcim umarım olmazsın sorunun her ne ise bebekle ortadan kalkar özel değilse anlat rahatlarsın bende bu gün moral olara iyi sayılmam ama ne yapacan allah sağlık versin..

bak ben ovulasyon hesaplayıcısı ile yumurtlama günümü bulamıyom canım onada sıkıldı bugün 12. gün ama o günmü çok sıkıldım artık ben ama bir yandanda bebek çok istiyom oluruna bıraktım desemde olmuyo zaman akıp geçiyo offf işte :gitme:

bittoş sağol sanada hayırlı cumalar ama sen neden gelip gidiyon anlamadım :( peri gibi gözüküyon güzel dileklerini yazıyon gidiyon bacım ya tanışamadım senle :(

hayırlı cumlar kızlarr rabbim dularınız kabul etsin inşş
çok yorgunum bugünde evi temizledim belkim kaynanatör gelebilir oy üzden akşamda biton iş yapcam beyazlar ütülencek perdeler yıkancak vs vsssss.. neyse bi slm veriyim dedim
silminse hayırlı olsun canım allah saglıkla kucaklamanı nasip etsin
delü hamiş semoşum gelmişsin ama gitmem gerek kollarımı bile kaldıramıyomm kib öp yegenlerime ii bak
nuruncum sende kib öptm canım
sevalim lütfen canını sıkma bizler burdayız ne olursa olsun anlatabilirsin tatlım:)
hadi gökce kaçar......

Back
X