amin tatlım aminbekle canım rabbim inş saglıkla kucagına almayıda nasip eder :)
opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin tatlım aminbekle canım rabbim inş saglıkla kucagına almayıda nasip eder :)
hımmm tabi daha 4 hafta ise erken bulantılar için umarım aşır bulantın olmdan rahat bi hamilelik gecirirsin ya bende tam belirtinoldumu die sorcaktım sen yazmışsın bilem:)
napıyım canım yaa sıkıntılar bitmiyo bu seferde kan pıhtılaşması çıktı hücrelerde bozukluk çıktı onun haricinde biliyon rahim tersligi guatr prl var eşimde sperm sorun hepsi bi araya geldi tüp bebek yaptım oda olmadı şimdi kan pıht için ilaç kullanıyorum iki ay sonra gitcem bakalım ne diycek dr efendi şuan bu kadar sorun çıkmasına ragmen acaip iyi hissediyorum kendimi mutluyum huzuruyum şuan bebek kafamda yok bakalım rabbim ne zaman göndercek:)
kızlar gitmeden bi bilgide ben veriyim unuttum bugün yazmayı dün ablama kuran kursu hocası çocugu olmayanlar için bişey demiş şöyle yazıyım:) 3 tane sarı elma alıp bunun üzerine nisa suresinden bi ayet yazıyosunuz adetin 13 günü bitanesini ortadan bölüp kocişle yiyonuz 14 günü gene bi elmayı bölüp yiyonuz 15 günü gene bölüp elmayı yiyosunuz 3 elmayada nisa suresinden herhangi bi ayeti yazıp arapca olarak eger yaptıgınız ay olmazsa iki ay daha deneyin allah ın izni ile olur inş demiş canlarım ...
iyiyim tatlım inşallaaaaaah sende de vardır bişeyler kız belli mi oluray tam ben geldim gökçem gitmiş
esmacım neediyon canım..ay biliyo musun benim de göğüsler kaç gündür şiş ve acıyor.adete yakında böyle oluyo ama bu kadar uzun sürmüyodu hayırlısı artık..bide dedigin gibi maiv kalın damarlar belirdi çok:)))
gökçemm sorma testleri canom...heveslendiriyo ama olsaydı hemen çıkardı.
iyiyim tatlım inşallaaaaaah sende de vardır bişeyler kız belli mi olur
ayrıca idrar testlerine güvenme hemen kanda baktır benim de idrarda çıkmadı kanda öğrendim üstelik adet tarihimden 1 gün önceydi
adetim 8 gündür geçiyo 2 gün önce kocişle merak ettik hele bi daha idrarda bakalım dedik ancak çıktı yani yine de diğer çizgiye göre daha az görünüyodu