"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar yine çok hızlısınız yetişemiyorum valla..
derinim ogünler gelsinde çok güzel isimler bulursun canom.inşallah enkısa zamanda...
gökcem demek misafirin vardı .olsun bereketiyle geliyolr benimde misafirim var.kocişle tavla oynuyo onlar...

evet ebroşum geldi gittiler demek seninde misafirin var yogunsun desene kolay gelsin cano ya bide geeçen unutmuşum yazmayı adetolmuşsun can o sıkma canını inş gelicek bizim sıpalar

kızlar yine çok hızlısınız yetişemiyorum valla..
derinim ogünler gelsinde çok güzel isimler bulursun canom.inşallah enkısa zamanda...
gökcem demek misafirin vardı .olsun bereketiyle geliyolr benimde misafirim var.kocişle tavla oynuyo onlar...

amin inşallah canım benim.Şeniz

abowww hava çok saguk istanbulda kıslarrrrrrr.ev sıcak gerçi ama bi odanın kapısını çekiyorum orası ısınmıyo haliyle oraya bi girdim demin üşüdüm resmen.eyvahedigeldismile

yaf derinim daha burda kar yagmadı havada fazla soguk deil bizde kar yagsa die bekliyoruz arada rüzgar çıkıyo sadece yoksa bahar gibi:)

ay yine takıldı gökçem bende daha başlamadım çalışmalara cnm yeni bitti yine sil baştan aynı şeyler işte ay belkide kafan rahat olunca hemen gelir bebeğin inşallah cnmm

derinim sorma yaa acayip soğuk var .allahım dışarda olanlara yardım etsin inşallah.karda başldı yine yağmaya...
ya cano yumurtlama günlerini nasıl hesaplayım görüyosun düzensizliği.sadece akıntıyı takip ediyorum işte.gerçi daha bitmedi adetde...

derincim senin testler ne durumda buarada silik çıkıodu en son kan testi yaptırmıcakmısın cnm?

Back
X