"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

olurmu nurcugum gecıkmıcekler bak gör cnm bızden sonrakılere verıcez sırayı artık ıcını rahat tut

sempatiksalakcinnibu ıfadede cok tatlıymıs yahu sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
buaralar cevremde olan dengesız ınsanlara benzıyokaydirigubbakcemile3

makber hamılemısın bılıyorsun 3 aya yaklasti girmiyorum canım gozumuz aydın melegın geldi oylemı allah kucağına almaya nasip etsin çok sevindim bak sabredınce oluyormus

makber hamılemısın bılıyorsun 3 aya yaklasti girmiyorum canım gozumuz aydın melegın geldi oylemı allah kucağına almaya nasip etsin çok sevindim bak sabredınce oluyormus

sempatiksalakcinnibuda senın etrafındakı dengesızlere olsun nurcugum:tomato:

neyse kımsecıkler kalmamıs nurda kacmıs bende kacar gece gelırım ebros derın makbus gökcem ve dıger kızlar sızde gelın :oklava::asigim:

iyi aksamlar kızlar
Makbercım Ewet profıldekı oğlum ama yeni doğduğu zaman

ayy maşallah yiğenime çokta yakışıklıymış annesii:nazar:
evet tatlım hamileyim şükürler olsun beklemediğim anda sürpriz yaptı meleğim..inşallah dediğin gibi sağ salim kucağıma almakta nasip olur:Saruboceq:

huu kızlar belkim birinizle karşılaşırım diye geldim ama kimseler yok bu gece kocişle dertleşme günü ilan ettim inşallah aklına sokabilirim bazı şeyleri..neyse kaçtım ben hayırlı geceler :gitme:

huu kızlar belkim birinizle karşılaşırım diye geldim ama kimseler yok bu gece kocişle dertleşme günü ilan ettim inşallah aklına sokabilirim bazı şeyleri..neyse kaçtım ben hayırlı geceler :gitme:

makber umarım işe yarar..
bende çok sinirliyim şu an bazen çok konuşmakda işe yaramıyor allah yardımcımız olsun..

inşallah nurcum yaa inan bunalım geçiriyorum artık 2 haftadır evde durmuyorum ailesinden kimseyle tek kelime etmiyorum hoş beni çok sevdiğini idda eden babası bile yüzüme bakmıyor tüm suçlu ben oldum :(( istediğim tek şey bu evden çıkmak..hatta ev bile buldum 400 lira kiraya sıfır daire 3 oda 1 salon doğalgazlı adamla görüşse 350ye dahi iner kira.ama hala inat ediyor ya herşeyden vazgeçtim bişeyde istemiyorum diyorum yok işte:(( ya böyle hergün benide anneme bırakıcak yada kabul edicek

Back
X