"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ıyıyım zeyncıgım evet bayadır gıremıyodum kk ye sende ne var ne yok kızın dımı cok tatlıymıs masallah

evet kizim canim ben iste o cadiyla ugrasiyorum doktorada gitmiyorum artik herseyi oluruna biraktim rabbim ne yazmissa onu görürüz artik herseyin hayirlisi olsun

kızlar yaaaaa hakkaten birşey varmıdır cevap verin lütfennn olma olasılığı nedir

kızlar kusura bakmayın pc kitlendi yazamadım yaa .laptobıu kaptırdım kocişe bende diğerindeyim ama buda sorunlu malesef .
ZEYNıM iyiyim canım saol sen nasılsın herşey yolundadır inşallah..karşılaşamıyoruz canım yaa epeydir muhabbet edemedik.

masal hamılesın cnm benım 5 ın üstü neyı merak edıyorsun hala:ecrin_bebek::emir_bebek:

masalcım yazdığımı okudunmu sen hamişsin canım hadi gözünaydın .allahım tamamına erdirsin.zaten ogün 1 küsürdü dedim ben bunda bişey var normalde hep sıfır çıkar .bak artmış değerin....

allah bagıslasın zeyncıgım enıyısını yapmıssın baksana dünya tatlısı bı kızın var

ya canlarım inanamıyorum o yüzden soruyorum bu arada bu ay kalmasaydım 1,5sene ara verecektik.hadi halay çekecekmiyiz size soruyorum

masalcım ben halayın başı olmuştum tutun bakıyım ucundan sizde :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
haydi kızlar topic coşsun hamişimiz var..

neden ara vercektınız cnm yalnısım yoksa daha yenı ıstemeye baslamıstınız

ya canlarım inanamıyorum o yüzden soruyorum bu arada bu ay kalmasaydım 1,5sene ara verecektik.hadi halay çekecekmiyiz size soruyorum

canim gözün aydin:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:bende varim halaya:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

tuttum ebrarım haydeeeee
:dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey:
masallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:nazar::nazar:

canan buarada seninde hayırlı olsun canım allahım tamamına erdirsin ..sağlıkla kucağınıza alın ikinizde inşallah..

ya iş yerinden ayrılacaktım.başka bulduğum işte 1,5 sene bebek istemedi o yüzden.bu 3.ayımız yaaa hala inanamıyorum aksilik yoktur değilmi cuma günü yaptırdığım 1.2 çıkmıştı. o zaman halaya geçelimmi:teytey:

Back
X