"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

inşallah mızmızcım yaa...valla sogan benim adetleri biraz düzene koymuştu canım...şuanda en fazla 15 gün geçiyo..normalde içmeden önce 2 ayda zor oluyodum.

ay heycan yapmıstım ya kız derıncık senden guzel elektırık aldım gelmesın bebek fılan opuyorumnanaktan

mızmızcımm canım ya amin inşallah 1 martta gelmez adetin tatlım...yine seni zorlarım test yap diye ve bu defa hiç gitmemek üzere kalır bebişin seninle canımopuyorumnanaktan

sagol kuşum...Şeniz inşallah canım..ya zaten kalıcam ben bu ay görürsünkaydirigubbakcemile3presedim sagolsunsırnaşık şeydaha dogrusu semoşum:)
evet o şahsın ismini bile duymak istemiyorum...boşverelim gitsin..çok komik bi insan sadece.hala laf söyleme geregi duyuyo.oysaki ben onun varlıgını bile unutmuştum tesdüfen okudum yazısını..amann sallaaaa:teytey:

aynen canım boşverdim zate.yanlızca okuyunca sinirlerim attı yine o kadar...çok yazık hala dedikodu yapıyo.
sagol fıstıkım inşallah hepimizin minişleri bekletmez bizi artıkŞeniz

aminnn gökçemm..seni çok özledim ben ama kızz..gezmekten gonuşamıyon bizle delü karıııııııalsanaalsanasmileolsun olsun sen mutlu ol da kuşum gerisi önemli degil gez tozbayanssulusmile

canım ya üzülme lütfenn.Allahım çok bekletmez inşallah bi daha ki aya kalırsın tatlımŞeniz

sagol aşkmeşkim ya Allah razı olsun..sen neler yaptın canım iyisin inşallah?klomene başladın dimi?

canım yaa çok geçmiş olsun...geçmiş olsun dileklerimi presed topicinde yazacaktım ama burada yazmak daha uygun geldi..inşallah 15 inde senin de adetin gelmeyecektir canım..bu defa inş herşey güzel olacak lilyumcum...bende presed kullanıcam yakında.ovulasyon gerçekleşsin dezemuszemus

aaa karıya bak dövdü beni ben sana kıyamam ama şimdi naapıcazzzzŞeniz hamile olmasan pataklardım da neyse:)))kız kaynanam geldi biliyon delü söyledim ya telde aklın nerde mannak karı:))))

aaa kaçtın mı fıstıgım yaaa:((neyse kaç barim haklısınız kimseler yok napcanız boş topici...seni de çok öptüm riçim Allaha ament ol tatlımŞeniz

ebrarımmm bugün ugramamışsın cano nerelerdesinnnnn...aaa ama sen bikaç gün giremicem demiştin galiba yaa.unutkanlıgım geldi gene..neyse öptüm seni de cano inş ugrarsın ben çıkmadan.
aldın mı cnm sen de ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım... testlerı yapıyosun heralde hadı vesıle olur ıns hepımızeopuyorumnanaktan

günaydın datluşlar gününüz güzel huzurlu ve mutlu gecsin inşalahhhhhh
yaf dün gelmedim sanmışsınız ama ben gelmiştim ki yazmıştımda görmediniz galiba:( neyse geldigimdfe kimse olmuyo bende arada bakınıyom sonrasında face felan takılıyom sonrada kociş bagrınıyoeyvahedigeldismile geceleri erken uyu sabah erken kalk bu ara ders çalışmaya başladım kpss için kızlar o yüzden kocişle atışıp duruyoz nete çok takılınca:) delü adam beni sinir ediyosempatiksalakcinni bendekendimi gezmelere veriyom arada:) akşamlarıda spora gidiyozkaydirigubbakcemile zorlaaa yaf gene kilo almaya başladım iyice göbek saldım göbege bebek sıgmayacakaklinialirimsmile

makbuş delü hamiş diger ay adetimi yazmıştım ben yaa neyse gene yazam görmedim zahar:))) şbat 8 yani ya bugün yada yarın yada yarından da yakın:=)

arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMıNıM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.

sen bizim topige kaç defa geldin de cevap alamadın çokk merak ettimm.... ayrıca senin girdigin topiklerde bu tür muhabbetlerin olmadıgını da nasıl söylüyorsun her topikte nasılsın meraba die başlanır ....ayrıca arkadaşım neden diyorsun madem samimi bulmuyorsun ....veee en önemlisi buna cevap tabiki vericez çünkü cevap hakkı doguran cümleler kullanıyorsun kiiii sana cevap verelim ... biz her gelene muhakkak cevap veririz.... senin kafanı bulandırıp buraya yollayan kişiler de demekki boş muhabbet ediyolarlar burayı oturup başka topiclerde anlattıklarına göre sen en iyisimi sana bunları anlatan kişilerde cevaplarını aramaya devam ett... biricikocam....:enbuyukkk:

arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.

sizi sayiyla mi veriyorlar :tomato: bir tane vardi adini unuttum cok saygideger bir muhteremdi kendisi boyle gelip zirvalayip gidiyordu, ama harbiden saglam malzeme var sizde arada gelin ne olurrrrr, bak gelmezsen kuserim arkadasim, nickinde pek havali pek ciddiymis!
to^pigin basligina bakarsan ve ilk acilis mesajina makber arkadasimizin yazdigi belki o zaman anlarsin, belki diyorum o kapasiteyi yazindan goremedim!
sen gel arkadasim biz sana anlatiriz ne istiyorsan bizde bilgi cok ama sor olur mu? diger zati muhteremle arkadassan cok ozledik onu gelsin, adini da unuttum kusura bakmasin arayi acti bak adini unuttuk hihoyyyt
bekliyoruz ozletmeyin haaaaaaaaaaaa :icecream:

selam kizlar bende degisik bir haber yok, regle oldum tabiiki de:))
gecmise baktigim kadariyla sizde de bir degisiklik yok; mizmizcim gelmis, kiz mizmiz oluruna biraktigina cok sevindim demekki yakinda hamile kalicaksin oluruna biraktiysan; Insallah.
hep diyorum mizmizla ayni anda yine hamile kalicaz diye:))
opuyorum hepinizi hanimlar.

makbuş delü hamiş diger ay adetimi yazmıştım ben yaa neyse gene yazam görmedim zahar:))) şbat 8 yani ya bugün yada yarın yada yarından da yakın:=)
ay delümm valla gözümden kaçmışolabilir son 2 hafta annemdeydim ya orda girdim nete sonrada unutmuşumdur:)))ya bende kpssye bu sene girmek istiyordum ama nasip işte
selam kizlar bende degisik bir haber yok, regle oldum tabiiki de:))
gecmise baktigim kadariyla sizde de bir degisiklik yok; mizmizcim gelmis, kiz mizmiz oluruna biraktigina cok sevindim demekki yakinda hamile kalicaksin oluruna biraktiysan; Insallah.
hep diyorum mizmizla ayni anda yine hamile kalicaz diye:))
opuyorum hepinizi hanimlar.
günümmm kaçırmışım senide iyi olmana çokk sevindim canım ayrıca bi üstte yazdıklarınada bayıldım :))) fazla özletme kendini emiŞeniz

arkadaşlar , burası bildiğiniz gibi paylaşım sitesi, bilgileri paylaşmıyorsanız burada ne işiniz var...merhaba, n'aber gibi sayfalar dolusu muhabbetinizi özel msjla yada msnle yapın lütfen. kızlar diyordu da inanmıyordum,, ama boş muhabbet okumaktan ilgili cevabı bulamıyoruz. BU ARADA BUNA EMİNİM GEÇ KALMAZ , CEVAP YAZARSINIZ.. MALZEME ÇIKTI ÇÜNKÜ.

güne katılıyorum sızı sayıylamı verıyorlar bıze:kızgın:gırme bızım topıge bız halımızden memnunuz hem sen kımsın ya ılk kez görüyorum ısmını yaranmı var bızım topık hakkında ne sordnda cvp alamadın herkesın derdı kendısıne yeter bıde gelıp huzur bozma mümkünse kım ne söylüyosa gıt onlara ınan bıde selamımızı söyle:içelim:

kızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız ya:olmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:

kızlar gırer gırmez asabım bozuldu ya ne ınsanlarla ugrasıyoruz
ebros derın kız bende sonra gelmıssınız ya:olmaz:
sıze anlatıcaklarım var kızlar cok doldum paylasmam gerek umarım bıara karsılasırız
tavsıyelerınıze ıhtıyacım var boshayallersmile
kenıdnıze ıyı bakın bak topıgıde bos bırakmayın sahıpsız sanıp sacmalıyorlar:tomato:

canım sıkma canını çekemiyo millet valla bende fazla gelmiyorum topiğe ama kimsenin muhabbetine limon sıkmaya gerek yok.

KISKANANLAR ÇATLASIN zemuszemus kaydirigubbakcemile2 :lepi:

sizi sayiyla mi veriyorlar :tomato: bir tane vardi adini unuttum cok saygideger bir muhteremdi kendisi boyle gelip zirvalayip gidiyordu, ama harbiden saglam malzeme var sizde arada gelin ne olurrrrr, bak gelmezsen kuserim arkadasim, nickinde pek havali pek ciddiymis!
to^pigin basligina bakarsan ve ilk acilis mesajina makber arkadasimizin yazdigi belki o zaman anlarsin, belki diyorum o kapasiteyi yazindan goremedim!
sen gel arkadasim biz sana anlatiriz ne istiyorsan bizde bilgi cok ama sor olur mu? diger zati muhteremle arkadassan cok ozledik onu gelsin, adini da unuttum kusura bakmasin arayi acti bak adini unuttuk hihoyyyt
bekliyoruz ozletmeyin haaaaaaaaaaaa :icecream:

ohhhhh bunun üstüne laf etmemek lazım artık ağzına sağlık canımmm zemuszemus

Back
X