mızmızcımm canım ya amin inşallah 1 martta gelmez adetin tatlım...yine seni zorlarım test yap diye ve bu defa hiç gitmemek üzere kalır bebişin seninle canımopuyorumnanaktan
sagol kuşum...Şeniz inşallah canım..ya zaten kalıcam ben bu ay görürsünkaydirigubbakcemile3presedim sagolsunsırnaşık şeydaha dogrusu semoşum:)
evet o şahsın ismini bile duymak istemiyorum...boşverelim gitsin..çok komik bi insan sadece.hala laf söyleme geregi duyuyo.oysaki ben onun varlıgını bile unutmuştum tesdüfen okudum yazısını..amann sallaaaa:teytey:
aynen canım boşverdim zate.yanlızca okuyunca sinirlerim attı yine o kadar...çok yazık hala dedikodu yapıyo.
sagol fıstıkım inşallah hepimizin minişleri bekletmez bizi artıkŞeniz
aminnn gökçemm..seni çok özledim ben ama kızz..gezmekten gonuşamıyon bizle delü karıııııııalsanaalsanasmileolsun olsun sen mutlu ol da kuşum gerisi önemli degil gez tozbayanssulusmile
canım ya üzülme lütfenn.Allahım çok bekletmez inşallah bi daha ki aya kalırsın tatlımŞeniz
sagol aşkmeşkim ya Allah razı olsun..sen neler yaptın canım iyisin inşallah?klomene başladın dimi?
canım yaa çok geçmiş olsun...geçmiş olsun dileklerimi presed topicinde yazacaktım ama burada yazmak daha uygun geldi..inşallah 15 inde senin de adetin gelmeyecektir canım..bu defa inş herşey güzel olacak lilyumcum...bende presed kullanıcam yakında.ovulasyon gerçekleşsin dezemuszemus
aaa karıya bak dövdü beni ben sana kıyamam ama şimdi naapıcazzzzŞeniz hamile olmasan pataklardım da neyse:)))kız kaynanam geldi biliyon delü söyledim ya telde aklın nerde mannak karı:))))
aaa kaçtın mı fıstıgım yaaa

(neyse kaç barim haklısınız kimseler yok napcanız boş topici...seni de çok öptüm riçim Allaha ament ol tatlımŞeniz
ebrarımmm bugün ugramamışsın cano nerelerdesinnnnn...aaa ama sen bikaç gün giremicem demiştin galiba yaa.unutkanlıgım geldi gene..neyse öptüm seni de cano inş ugrarsın ben çıkmadan.