"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

ne yapalım ebrarcım izindeydim işte annem var şuan yanımda oturuyoruz sizlerde ne var ne yok

masalcım ohh negüzel demek ana kız oturuyosunuz.
bizde aynı durumlar tatlım değişiklik yok.şükür sağlığımız yerinde..

tatlım sen ne durumdasın pekı sımdı beklemedemısın? Yumurta testı mı yapıyosun? Ya da ne zaman kullacaksın preseedı dıye sorayımopuyorumnanaktan benım reglıme 5gun kaldı ayy zaman gecmek bılmıyoooeyvahedigeldismile
lilyumcum benim adetimin 17 inci gnü bugün..14. gün yumurtlama yoktu..yarın yine takibe gidiyorum doktora.bakalım yumurtlama başladıgında kullanıcam kısmetse:)))
herkese hayırlı güzl günler diliyorum siz böyle geceleri kaynatıyonuz ben sinirden çatlıuorum aman iyi olunda ..
asuman hoşgeldin hakkında hayırlısı..
derinim preseed umarım bu ay hamile kalmana yardımcı olur.
kimseler yok ben biraz gezineyim richi kızma olurmu:)
amin nurcum inşallah canım sagol.sende hiçbişeye canını sıkma olur mu..herşey sırayla işte...bi bakmışsın bizim sıramız gelmiş ve hamile kalmışız:))
tşk ederim asıl sizler çok sıcaksınız aranıza kabul ettiniz hemen :) bu arada bana herkes asu der ama sen asuş de oda senin ayrıcalığın olsun dimiiii:)))
tamam tatlım asuşumm dedim gitti:))
valla canım bide bak geçmiş yazışmaları da takip ediyorsun bizler gibi ne güzel..çogu kişi gelip sorular soruyo kayboluyo...ben topicin geçmiş sayfalarının okunmasına çok önem veririm..okuyan kişi hepimizi önemsiyor demektir...inşallah hep bizimle olursunkaydirigubbakcemile5
slm kızlar nasılsınız
nurum kızmam meraketme gez sen bakem:oklava::roflol:
derınım bacım sen cok gec gelıyosun galıba ah bacım ya sen cık su ısten gel gündüzlerıde:roflol:saka bıyana yakalıca senı bıgünolumunekankayizsmile
buarada su preesed hakkında banada bılgı verın ya bı yan etkısı falan oluyomu
asumancıgım hosgeldın cnm aramıza umarım burası sana ugur getırıra.s.
gökcem nyapıyosun bacım sende ıyısındır umarım martta yanına gelcem ha gezı varmıs sızın orayaboshayallersmile
makbus ıslerın varmıs beklıyorum seker senı ısımız var senle sen anladın onudelikafaduldenopuyorumnanaktan
bıde kızlar bısıy sorcam ben 2 3aydır 34 günde bır regl oluyorum anormal bı durummu sızce
doktora gıtmeme gerek varmı öncede 30 yada 31 gunde bır oluyodum
ah canım benim sorma yaa..bugünde izinliydim ama sor oturabildim mi:(((bin türlü şeyle ugraştım off off..
Kızlar slm uzun süredir giremedim ablamin dügünü vardi.herkes bizdeydi neyse gecmisi okuyamadim kizlar telden yaziyorum.yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz.kizlar öptÜm hepinizi.
selam masalım hoşgelmişsin canım nasılsın?
hadi hayırlı ugurlu olsun canım yaptınız dügünü ..nasıl geçti dügün?
allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi

aminnn ne kadar güzel dua etmişsin canım yaa..sende bizler gibi bebiş istiyosun sanırım..inşallah bigün hepimiz anne olucaz canım.

selam datluşlarrrr napıyosunuz bakimmmopuyorumnanaktan
ebroşumm nasılsın kuşum?bende aşk ve cezayı seyrettim geldim savaşla yasemin karşılaştı sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:lepi:

lilyumcum hoşbulduk canım .nasılsın ?sende heyecan dorukta galiba..
masalcım sende hoşgeldin canım napıyosun bakıyım?
asumancım sende burdasın nasılsın?

öyle sayılır cnm ya ben usuttum galıba rahmım ıcı yanıyo gıbı sıksık da tuvalete cıkıyorummafoldumben akıntım da var baya olmdı galıbe bu ay:sinifsinif:

öyle sayılır cnm ya ben usuttum galıba rahmım ıcı yanıyo gıbı sıksık da tuvalete cıkıyorummafoldumben akıntım da var baya olmdı galıbe bu ay:sinifsinif:

canım ya inşallah presedlere gerek kalmadan bebiş gelmiştir ya.sık idrara çıkmak da bi belirti biliyosun:)

allah hepimize melekleriyle melek indirsin rahmimizin onu tutmasını sağlasın yüce allahım sana yalvarıyoruz hepimizi bu topikteki bütün arkadaşlara bebiş ver allahım onlara destek ver onlara melekler görülsün banada hepsinin bebişi olsun hayırlısıyla kıl embriyolarını tutunmalarını sağla ya rabbi

lilyumcum benim adetimin 17 inci gnü bugün..14. gün yumurtlama yoktu..yarın yine takibe gidiyorum doktora.bakalım yumurtlama başladıgında kullanıcam kısmetse:)))

amin nurcum inşallah canım sagol.sende hiçbişeye canını sıkma olur mu..herşey sırayla işte...bi bakmışsın bizim sıramız gelmiş ve hamile kalmışız:))

tamam tatlım asuşumm dedim gitti:))
valla canım bide bak geçmiş yazışmaları da takip ediyorsun bizler gibi ne güzel..çogu kişi gelip sorular soruyo kayboluyo...ben topicin geçmiş sayfalarının okunmasına çok önem veririm..okuyan kişi hepimizi önemsiyor demektir...inşallah hep bizimle olursunkaydirigubbakcemile5

ah canım benim sorma yaa..bugünde izinliydim ama sor oturabildim mi:(((bin türlü şeyle ugraştım off off..

selam masalım hoşgelmişsin canım nasılsın?
hadi hayırlı ugurlu olsun canım yaptınız dügünü ..nasıl geçti dügün?

aminnn ne kadar güzel dua etmişsin canım yaa..sende bizler gibi bebiş istiyosun sanırım..inşallah bigün hepimiz anne olucaz canım.

selam datluşlarrrr napıyosunuz bakimmmopuyorumnanaktan
ebroşumm nasılsın kuşum?bende aşk ve cezayı seyrettim geldim savaşla yasemin karşılaştı sonundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden:lepi:
sen kaç gunde bır reglı oluyorsun ben 27 gunde bır ve bu ay 17ıncı gun yumurta testım koyulastı 18ıncı gunumde yumurtladımboshayallersmile senın de yakındır bugun yarın yumurtlarsın o zaman buyumustur yumoslar:kedi:

lilyumcum hiç belli olmaz biliyosun hamişlik belirtileride adet belirtisi gibi .belkide miniş yerleşiyodur .inşallahda öyledir tatlım.allahım gönlüne göre versin..
derinişkom hoşgeldin iyi yaptın cano .nasıl geçti izin günün?

amin cnm inşallah:Saruboceq:

canım çok güzel geçti düğün biliyorsun biz adanalıyız orda düğün olmadı damat buralı olunca burda yaptılar anlayacağınız tüm sülale bizdeydi.perşembe iş başı yapacağım o günde yumurta takibine başlıyoruz tekrar:( hayırlısı bakalım güzel hamişimiz makberin günleri nasıl geçiyor acaba kendine dikkat etsin

canım ya inşallah presedlere gerek kalmadan bebiş gelmiştir ya.sık idrara çıkmak da bi belirti biliyosun:)
kaydirigubbakcemile3 öyle de yavrucum bebıs varsa bıle daha 5-6 gunluktur bu kadar erken olurmu belırtı kendımı avutmayım dıye sıze de bahane bulucam sımdı bakın:roflol:

ohh negüzel masalcım allah mesut etsin ablanı inşallah.seninde tedavin hayırlı olsun canım.inşallah buay gelir minişin..

lilyumcum hiç belli olmaz biliyosun hamişlik belirtileride adet belirtisi gibi .belkide miniş yerleşiyodur .inşallahda öyledir tatlım.allahım gönlüne göre versin..
inşallah öyledir tatlımopuyorumnanaktan senden ne haber:emir_bebek:
canım çok güzel geçti düğün biliyorsun biz adanalıyız orda düğün olmadı damat buralı olunca burda yaptılar anlayacağınız tüm sülale bizdeydi.perşembe iş başı yapacağım o günde yumurta takibine başlıyoruz tekrar:( hayırlısı bakalım güzel hamişimiz makberin günleri nasıl geçiyor acaba kendine dikkat etsin
hadı bakalım ıns hayırlısı olur masalcım

sen kaç gunde bır reglı oluyorsun ben 27 gunde bır ve bu ay 17ıncı gun yumurta testım koyulastı 18ıncı gunumde yumurtladımboshayallersmile senın de yakındır bugun yarın yumurtlarsın o zaman buyumustur yumoslar:kedi:
benim adet döngm çok uzun be canım..normlade 2 ayda zor oluyorum..ama sogan küründen sonra 45 günde falan oluyorum anca..14.gün hiç yumurtlama yok dedi doktor ama ovulasyon testi çift çizgi çıkmıştı..iki dk bekledikten sonra netleşiyo yani.bakalım yarın ne dicek..ben yinede boş geçirmemeye çalışıyom:kedi:
hoşbulduk hayatım.valla sorma ebrarım kaç haftadır şöyyle bi uzanıp dinlenemiyorum yaa..bir sürü iş çıktı...boshayallersmile

oh hadi hayırlısı inşallah canım.

yumurta takibinde inşallah iyi olur yumoşlar hemen büyür inşallah.
makbuşda iyi napsın bugün konuştuk delüyle:))

lilyumcum saol canım yaa bende aynı bekleyip duruyoruz.benim durumlar karışık 9 yıldır bekliyorum minişi 3 düşüğüm var .son 2 yıldır hamiş filan kalamadım.böyle kısaca yani.

kaydirigubbakcemile3 öyle de yavrucum bebıs varsa bıle daha 5-6 gunluktur bu kadar erken olurmu belırtı kendımı avutmayım dıye sıze de bahane bulucam sımdı bakın:roflol:
kız adete 5 gün yok mu?ben ona göre konuştum tatlım:))yani 27 günde oluyosan geçen yumurtlama dönemide tuttuysa diyelim hesap et işte yafff:))
derinim yarın doktora gideceksin güzel haberler alırsın inşallah bitanem..

inşallah ebrarım..valla akıntı da başladı beyaz..demekkşi yumurtlamaya başladım ufaktan:)

benim adet döngm çok uzun be canım..normlade 2 ayda zor oluyorum..ama sogan küründen sonra 45 günde falan oluyorum anca..14.gün hiç yumurtlama yok dedi doktor ama ovulasyon testi çift çizgi çıkmıştı..iki dk bekledikten sonra netleşiyo yani.bakalım yarın ne dicek..ben yinede boş geçirmemeye çalışıyom:kedi:

hoşbulduk hayatım.valla sorma ebrarım kaç haftadır şöyyle bi uzanıp dinlenemiyorum yaa..bir sürü iş çıktı...boshayallersmile

oh hadi hayırlısı inşallah canım.

yumurta takibinde inşallah iyi olur yumoşlar hemen büyür inşallah.
makbuşda iyi napsın bugün konuştuk delüyle:))
ıyı yapıyosun bosver sen yıne de bos gecırme degerlendır :hulya:

allah en kısa zamanda hamilelik duygusunu sizlerede banada yaşatsın yüce allah hayırlı vesilerle kılsın yüce allah sabır versin sizlerede banada yüce allah sizi melekleriyle müjdelesin benide

Back
X