Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ya işin zor ama alışırsın bersum yaa.çok gürültü oluyodur tabi kalabalık sınıfta bagrınıyosundur tahmin edebiliyorumsırnaşık şeykızlaar iyi diyelim iyi olalım ama biraz canım sıkkın okulda işler karışık bi öğretmen atanıp gitti onun boşluğunuda doldurmak bana kaldı 3 .sınıftan 5. sınıfa geçiş yaptım alışmak çok zor hemde 41 kişiler önceki sınıfım 21 kişiydi kalabalıkta ses mes kalmıyo ama ne yapayım kaderrrr
valla derinim bugün ama sanmam belirtide yokki
ne gıbı bı sorunun var cnm ben de gecen ay dusuk yasadım rahmımın ıcınde yanma gıbı bısey hıseedıyorum ılk kez bu ay boyle 20 dk gecmeye gorsun ıkı gundur saatlerdır tuvaletmı tutuyomus gıbı oluyorum bı gıdıyorum kı azcık gelıyo usuttum kesınnnnmafoldumbenyok be lilyumcum sanmıyorum benim sorunlar var ya ondan geldigini samıyorum tüpten sonra zaten dengem degişti benim gecikiyo heep
derinim aslında haklı eşin ama alıştında galiba çalışmaya .endoğru kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..
derınım bence bıyandan calıs bıyandanda daha ıyı bı ıse bak esının de ıcı rahat etsın sende emegının karsılıgını alzemuszemus
derincim eşine hak veriyorum ben hem ne güzel seni düşünüyor işte hem çalışma saatlerin uzun öğle yemeği yok wc bile yokkk hadi neyse diyelim bari ücret tatmin edici olsa di mi ama iş sahibesine söylesen biraz zam yapsa bariiii
aaa hıc dıkkat etmemısım cnm ya öğretmenmıssın ne guzel ben de öğretmen adayıyım Rabbımın ıznıyleopuyorumnanaktankızlaar iyi diyelim iyi olalım ama biraz canım sıkkın okulda işler karışık bi öğretmen atanıp gitti onun boşluğunuda doldurmak bana kaldı 3 .sınıftan 5. sınıfa geçiş yaptım alışmak çok zor hemde 41 kişiler önceki sınıfım 21 kişiydi kalabalıkta ses mes kalmıyo ama ne yapayım kaderrrr
sorun yoksa super cnm bebıstendırrrrrrrrrolumunekankayizsmilebebıstenaklinialirimsmileyok lılyumcugum ben gıderım hemen hemen her ya nerdeyse doktora:kedi:ama bakalım daha fazla uzarsa yıne gıderım hayırlısı artık
elleme makbusu yavrucum uyuyodur belkım de :kedi: toplasırız yıne bu arada makbus yazmıstı gerılerde kalmıstır lıstedekı arkadaslar tarıhlerını verıceklerdı herkesın tarıhı bos kızlar beklenmeyen regl tarıhlerınızı yazın boshayallersmileevet canım yaa bende çok özledim valla..makbuşada çagrı atıcamda bu saatte rahatsız etmiyim diyom yaabilmiyorumkismile
iyi be cnm nasıl olsun bildigin gibi işte..bugnüde izin yaptım işte...
hee bu arada kıslar eşimle bugün çok gerginlik yaşadık..bu çalıştıgım yeri istememye başladı..emegine karşılık alamıyosun üzülüyorum diyo...biliyosunuz çok az alıyorum..bende diyorum çok rahatım elleme beni...dayanamıyorum diyo diyo..daha iyi bi işte çalışmanı istiyorum diyo kafam çok karışık(
bız 13 aydır beklıyoruz tatlım mınısı ıns daha da fazla beklemeyızzzlilyum buarada sen nekadardır bebiş istiyosun canım?kaçırmış olabilirim yazdıysanda..
ahh derinim çok konuştuk bu mevzuları gerçi ama bunlar hep kendini dşünür senin durumun umurlarında olmaz.neyse sağlık olsun datlum..