"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

derınım bence bıyandan calıs bıyandanda daha ıyı bı ıse bak esının de ıcı rahat etsın sende emegının karsılıgını alzemuszemus

hayırlısı be richim bakalım ama gelcek gibi neyse asglık olsun
ebroşum konuşuyum datlum senide sordum görmedin beni:(

kızlaar iyi diyelim iyi olalım ama biraz canım sıkkın okulda işler karışık bi öğretmen atanıp gitti onun boşluğunuda doldurmak bana kaldı 3 .sınıftan 5. sınıfa geçiş yaptım alışmak çok zor hemde 41 kişiler önceki sınıfım 21 kişiydi kalabalıkta ses mes kalmıyo ama ne yapayım kaderrrr
canım ya işin zor ama alışırsın bersum yaa.çok gürültü oluyodur tabi kalabalık sınıfta bagrınıyosundur tahmin edebiliyorumsırnaşık şey
valla derinim bugün ama sanmam belirtide yokki

belli olmaz canım..bu adetinin şaşırması inşallah bebişe işarettir gökçem.

derincim eşine hak veriyorum ben hem ne güzel seni düşünüyor işte hem çalışma saatlerin uzun öğle yemeği yok wc bile yokkk hadi neyse diyelim bari ücret tatmin edici olsa di mi ama iş sahibesine söylesen biraz zam yapsa bariiii

yok be lilyumcum sanmıyorum benim sorunlar var ya ondan geldigini samıyorum tüpten sonra zaten dengem degişti benim gecikiyo heep
ne gıbı bı sorunun var cnm ben de gecen ay dusuk yasadım rahmımın ıcınde yanma gıbı bısey hıseedıyorum ılk kez bu ay boyle 20 dk gecmeye gorsun ıkı gundur saatlerdır tuvaletmı tutuyomus gıbı oluyorum bı gıdıyorum kı azcık gelıyo usuttum kesınnnnmafoldumben

derinim aslında haklı eşin ama alıştında galiba çalışmaya .endoğru kararı sen verirsin canım hakkında hayırlısı olsun inşallah..

derınım bence bıyandan calıs bıyandanda daha ıyı bı ıse bak esının de ıcı rahat etsın sende emegının karsılıgını alzemuszemus

evet kızlar laıştım burayada..evet çok da az alıyorum ama diyorum ki hamile kalsam bile burada çalışırım yani az maz idare ederim evde kalmaktan iyidir diye düşünüyorum..ama eşim de diyo zaten başka yere girdiginde daha çok alıcaksın ve istediklerini karşılayacak..hamile kaldıgında da çalışmıcaksın zaten diyo...
özlem ablamada çagrı atmıştı 10 gibi anca aradı patronum yani..şimdi konuştum dedim doktora gidicektim ya yarın sabahtan mı gidiyim dedim..sabahtan git hallet işini dedisonra gelir dükkanı açarsın....hep onların demesine göre hareket edicez yani:(((

cnm lılyumcugum sen düşükmü yasadın bılmıyordum gecmıs olsun cnm ya kac aylıktı hamıs oldugunu bura yazmısmıydın

derincim eşine hak veriyorum ben hem ne güzel seni düşünüyor işte hem çalışma saatlerin uzun öğle yemeği yok wc bile yokkk hadi neyse diyelim bari ücret tatmin edici olsa di mi ama iş sahibesine söylesen biraz zam yapsa bariiii

aynen öyle bersum ya...dedigin gibi hadi maaş iyi olsa bazı zorluklara katlanılır da..gerçi işim agır degil tüm gün oturuyom nerdeyse küçük bi dükkan ve pek gelen giden olmuyor eve de yakın...ama eşim de diyor ki,biliyosunuz ki ben ayakkabı satışında tecrübeliyim yıllardır...eşimin çalıştıgı magazanın aşagısında ayakkabı magazası açılıyomuş ve bayan satış danışmanı aranıyomuş gel konuşalım kurtul şurdan hemde en az 800 tl maaşını laırsın mis gibi dedi..kafam karıştı o anda yok dedim özlem ablamı bırakamam eleman bulması zor olur..bu sefer kızdı elalemi kendinden çok düşünüyosun diye:(((

ahh derinim çok konuştuk bu mevzuları gerçi ama bunlar hep kendini dşünür senin durumun umurlarında olmaz.neyse sağlık olsun datlum..

lilyumcum rahim tersligi var kan pıhtısı var genetik bozuk kocişte sperm bozuk:) var oglu var yani
ebroşum inş bebektendir ama hislerim yok dio yaaaa
derinim sanmıyom ama inş rabbim yüzümüzü güldürür de gleir minigim ama zor gibi bu kadar sorunla tüplede olmadı kendisi zor gelir

kızlaar iyi diyelim iyi olalım ama biraz canım sıkkın okulda işler karışık bi öğretmen atanıp gitti onun boşluğunuda doldurmak bana kaldı 3 .sınıftan 5. sınıfa geçiş yaptım alışmak çok zor hemde 41 kişiler önceki sınıfım 21 kişiydi kalabalıkta ses mes kalmıyo ama ne yapayım kaderrrr
aaa hıc dıkkat etmemısım cnm ya öğretmenmıssın ne guzel ben de öğretmen adayıyım Rabbımın ıznıyleopuyorumnanaktan
yok lılyumcugum ben gıderım hemen hemen her ya nerdeyse doktora:kedi:ama bakalım daha fazla uzarsa yıne gıderım hayırlısı artık
sorun yoksa super cnm bebıstendırrrrrrrrrolumunekankayizsmilebebıstenaklinialirimsmile
evet canım yaa bende çok özledim valla..makbuşada çagrı atıcamda bu saatte rahatsız etmiyim diyom yaabilmiyorumkismile

iyi be cnm nasıl olsun bildigin gibi işte..bugnüde izin yaptım işte...

hee bu arada kıslar eşimle bugün çok gerginlik yaşadık..bu çalıştıgım yeri istememye başladı..emegine karşılık alamıyosun üzülüyorum diyo...biliyosunuz çok az alıyorum..bende diyorum çok rahatım elleme beni...dayanamıyorum diyo diyo..daha iyi bi işte çalışmanı istiyorum diyo kafam çok karışık:((
elleme makbusu yavrucum uyuyodur belkım de :kedi: toplasırız yıne bu arada makbus yazmıstı gerılerde kalmıstır lıstedekı arkadaslar tarıhlerını verıceklerdı herkesın tarıhı bos kızlar beklenmeyen regl tarıhlerınızı yazın boshayallersmile
lilyum buarada sen nekadardır bebiş istiyosun canım?kaçırmış olabilirim yazdıysanda..
bız 13 aydır beklıyoruz tatlım mınısı ıns daha da fazla beklemeyızzz

derinim bence eşini dinle onlar kendini düşünüyo sende düşün cano .bu devirde karını bileceksin hem daha rahat olacaksan orayı düşün derim.

ahh derinim çok konuştuk bu mevzuları gerçi ama bunlar hep kendini dşünür senin durumun umurlarında olmaz.neyse sağlık olsun datlum..

evet ebrarım öyle valla...:çok üzgünüm:sagolsun çok iyi biri özlem ablam..kendi magazam gibi hissettiriyor bana emanet herşey...ama işte ne biliyim..bi yandan bozmayım düzenimi diyorum..çünkü oralara başlarsam çok yorulacam ve eşimle gelicem eve düşün..eee işler yemek falan nasıl olcak..hadi erken paydos edecegim bi yer olsa başım üstüne..burayı en azından 7 buçukta kapıyorum yemek yapmaya zamanım oluyor..yok yok şimdilik oynamam yerimden..yaza biraz zam isterim tamam işte.

kızlarrr benim kaçmam lazım sabah erken kalkıcammm malummmm hepinizi çok öptümmmmmmmmm iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr

Back
X