kızlar kimse yokmuuu.
nurunaynım canımm benim seni cok iyi anlıyorumm bende cok geçtim o evrelerden ne zamn bi hamile duysam kendime kızardımm onların hakkında kötü düşünmezdim ama yinede bak oda hamile kalmışş ben kalamıcam derdimm herzamn
hem benim derdim hamile kalmaklada bitmiyor düşük yapıyorumm sürekli acı cekiyorumm cok zor inan rabbim kimselere yaşatmasın
sende metanetli ol rabbime bol bol dua et canımm elinden düşürme eminimki mükafatlarımızı alıcaz er yada geç
ahh canım benim bu gün duyduğum ikinci güzel haber valla bende kim olursa olsun hamile kötü düşünmem fesatlanmam ama inan çok kötü oluyorum anlatamıyorum ama zaten burdaki kızlar ve sen benim yaşadıklarımı biliyorsunuz..
rabbim inşallah bu sefer bebeğini sana bağışlar ve sağsağlim kucağına alırsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum dikkat et yorulma stresten uzak kal ayyy çok sevindim inan rabbül alemin bu sefer bu sevincini daim eylesin ne diyeyim..
ben bu eylül ayında 3 bitecek 4 sene olacak evleneli hiç umudum yok gerçi allahtan umut kesilemz derler ama ne bileyim işte öyle mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben