"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

zeynocugum cok sevındım cnm ya allah analı babalı büyütsün ıcını rahat tut cnm olurmuopuyorumnanaktan

canım ya geçmiş olsun..bahar gelsede şu üşütmelerden kurtulsak dimi..çok öptüm seni nurcum görüşürüz...

canım korkma hemen riçin dedigi gibi bebiş büyüyor ondan oluyo kuşum..bulantıda normal biliyosun ki...bebişko saglıklı o yüzden bulantılar oluyor:))

canım bende anlam veremedim şimdi..benim olaya benzemiş..okumuşsundur.bende gittim ya dün doktora,ikinci takipti ve bi daha çagırmadı.adet olunca gelicen dedi..klomen kullanıcan dedi ve de yazmadı bile klomeni..işe gidince aradım doktoru bi ara ugra yazarım dedi..bu ne şimdi yaaa...sanki insanla dalga geçiyorlar..benim doktor iyice unutkan...hee bide en önemlisi spermiyogram testi istedi ve hiçbir şekilde açıklama yapmadı...yani ben bilmesem doktorun bişey ögretecegi yok...psermiyogram 4 gün perhizle oluyor biliyosundur belki..ama bu sadece yazdı gönderdi..ne sacma dimi..napıcaz bu doktorlarla asuş yaaa...valla sen bilirsin tatlı iyice arastır bunu da bırakma şimdilik tabi ama,iyi bi doktor bulursan degiştir neden olmasın.

datlumm kaçırdım gene...öptüm gökçem görüşürüzopuyorumnanaktan

hee cano geciktim hem ne gecikmebilmiyorumkismilesabah kocişi gönderince kestiriyorum hep 1 saat kadar.ama bu sabah uyanammadım bi uyandım 10:35kaydirigubbakcemile3
sen naptın canikom anneannenin hastane işi mi var hayırdır?neyse yarın kısmetse konusuruz..öptümopuyorumnanaktan
hee bu arada bugün yapmadım ovulasyon...ama inat ettim çalışmaları kesmedim:kedi:veeeee kıslarr afedersiniz açık yazdıgım için ama bu akşam ilk olarak presedi kullandım..hadi hayırlısı..doktor yumurtlama yok desede içimden kullanmak geldi...ama ikincisini iyice ikinci çizgi hemen çıkınca kullanıcam...doktorun beni takip edecegi falan yok ben kendim yapıom takibimikaydirigubbakcemile3

riçççiiiiimmmmmmŞenizgece kuşu oldun yine he..off off iş olmasaydı takılırdım bende sana...zaten yinede geciktim sabah inş kalkabilirim..öptüm senide fıstıkımŞeniz
canom bugün görüşemedik uyudun galiba iyi olmuş aslında düzene koy yoksa çok yoruluyosun.uykusuzluk zordur yaa..
buarada anneannem ameliyat olucak tahlilleri filan yapıldıda onun için canom.çok saol düşündüğün için.
öpüyorum seni şeker..
hayırlı cumlar olsun kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
makbuş agrın varmış inş herşeyyolundadır korkma büyüyo ondandır agrı..
derinim karşılaaşaamadık datlum ya gene yumoş yokmuş ayy dr lar da adamı deli ederler yaa ama gene sen çalış bol bol belli mi olur belkim gelir minigin canım benim
ebroşum ben iyiyim datlum demek gene yogunsun neyse akşam inş görüşürüz daha adet olmadım
nuruncum bademciklerin agrıyomuuş çokk geçmiş olsun kib canım
liilyumcum sanada geçmiş olsun taatlım ya idrar yollarıda iltihapda zordur hep yanma yapar neyse inş bi dahak i aya gelir minigin canım
asumancım seninde dr net bişey dememiş ama inş adet olmassın yaa bebegin vardır inşş
richim canom sen neler yapıyosun bigün msn konuşsaydık ya rastlamadık bi türlü kib özledim seni
bersummmmm sen napıyon bacım yaa tatil bitti yogunlaştın galiba gene kolay gelsin bitanesi
günüm sendeugramadın inş herşey yolundaadır
sevalimde uzun zamandır yok onuda özledim bende yaa
gökcem yoğunum cano biliyosun kızkardeşim burda onunla vakit geçiriyorum pazar gidiyo zaten.buarada olmamışsın hayırlısı datlum.öptüm çok senide...
selam kıslar cumanız mübarek olsun dualrınız kabul olsun inşlhhhhhhhhh

ebuşum canikom yoktum canımcım gelincede sen olmuyon msn yide açmıyon bacım boshayallersmile
ayşenim iyisin çok şükür merak etmiştim.
ya ben pek msnye takılmıyorum açtığımdada seni hiç görmedi zaten gündüz evde değilim gecede sen olmuyorsun tatlım.öpüyorum seni..
kızlar hepiniz iyi akşamlarrr bu gün 1 günüm geçmişti bende duramadım beta hcg yaptırdım sonuç 2085 yani hamileyimmm ama hala inanamıyorummm.kızlar dua edin nolurr bu sefer düşmesin bu sefer hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsinnn isteyen herkese versin allahımmmm boynumuzu bükük bırakmasınn
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zeynom süper bihaber yaa inanılmaz sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle .tebrik ederim tatlım...
kızlar haber vermek için geldim annemden kaçta çıkarız bilmiyorum gece geçte olsa uğramaya çalışıcam gelmezsemde darılmayın emi öptüm sizi kocaman opuyorumnanaktan
makbuşum anneciğindeymişsin .iyisin inşallah ağrıların ve bulantın geçtimi cano.öpüyorum seni..
kızlar bende yumurta takibine başladık tekrar.dün baktı 9 milim olmuş.pazartesi tekrar bakacak.inşallah bu ay olsun kızlar yaaaa
tatlım hadi hayırlısı inşallah buay sıkıca tutunur bebişin allah gönlüne göre versin..
bilim arkadaşım ilk evlendiğimde soluna yat oğlun olur bak oğlum oldu dedi:) bende kızım olsun diye hep sağıma yattım ama ne kız ne oğlan var ortada hayırlısı bakalım...
ne güzel sen hastanedesin valla allah işini ras getirsin canım..
nurcum bize oyöntemler pek etki etmiyo ahhh ahh millet bide oğlanı kızı ayarlıyo bizim olsa öpüp tepemize koyucazda.neyse hayırlısı inşallah.buarada sen nasıl oldun boğazın iyimi canım?öptüm senide..
kımseler gelmemıs daha:umursamaz:

datlum ben geldim.gerçi msnde muhabbet ettik.senide öpüyorum iyi geceler..

arkadaşlar hepinize iyi geceler bugün yine geç geldik buara benimde gezintiliğim üstümde burda olamıyorum ama aklım burda.hepinizi öpüyorum..

iyi hafta sonları kızlaar sayfa ilerlememiş ne güzel bende kaçırıyom diye üzülüyordum..
ebrar he kıııss valla millet hele kazara hamile kalıyorya deliriyorum:)
sağol biraz daha iyiyim izmirde bi yağmur var anlatama gök delindi nerdeyse....
kimseler yok ben bi bakınayım..

selam fıstıklar..sabah gelemedim midem bulanıyordu uzun bir aradan sonra:(( kocişime kahvaltıda hazırlayamadım...şimdide bi duş alıp geldim..
lilyumcum geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm aynı bela bende de vardı bi ara sakın ihmal etmede ilerlemesinopuyorumnanaktan
yok cnm ıhmal edermıyım :kedi:
lılyumcugum gecmıs olsun cnm bebişte gelır ınsallah bu ay bız güçlü olalım yeter
saol tatlımkaydirigubbakcemile5
canım ya çok geçmiş olsun valla..bebiş de inşallah önümüzdeki aya gelir datlum üzme kendini sakın çok öptüm canım.

asuşş üzülme canım yaa..bi bakıma hemen test yaptırman iyi de oldu bence..bak adetim çok uzun sürede geliyo diyosun..yaptırmasaydın hergün var mı yok mu diye düşünüp duracaktın..şimdi en azından bişeyler yapıp adetini getirirsin..yani sogan kürünü diyorum..başla bence canım madem bebiş yok...adetlerin düzene girer inşallah.

kıslar işten yeni geldim bi bakıyım dedim naptınız diye...aşkı memnu başlamadan gezeyim azıcık:)

tşkler derıncım ıns :Saruboceq:

selam datluşlar bugün evde değildim yeni geldim .hepiniz iyisinizdir umarım.
makbuşum bulantın ve ağrın varmış dikkat et kendine bitanem.endişelenme allahın izniyle herşey yolunda..
asumancım üzülme tatlım inşallah enkısa zamanda bebişin seninle olur..
lilyumcum geçmiş olsun bende müjdeyi verirsin diye beklemiştim neyse sağlık olsun sen iyi olda bebişde gelir inşallah..
derinim demek geç kaldın bugün gece çok konuştuk yaa.bugünde yaptınmı ovalasyon?öpüyorum seni..
gökcem senide kaçırdım .oldunmu cano?öptüm senide..
ya sevalimi merak ediyorum inşallah iyidir..
ayşende uğramadı nezamandır delü karı niye uğramıyosun?
nurum sen nasılsın canım?herşey yolundamı?
bersumda uğramamış bugün .datlum öptüm senide..
richim sen nasılsın canım . öpüyorum...
turkuaz sen nasılsın?cee diyip gidiyosun uğrada muhabbet edelim.

neyse hepinizi çok öptüm iyi geceler..ben yarında yokum anneannemin hastane işi var onunla ilgilenicem.akşam gelmeye çalışırım..
ben bılıyodum da ondan oyle konusmustum cnmcım yaaboshayallersmile
hayırlı cumlar olsun kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin inş
makbuş agrın varmış inş herşeyyolundadır korkma büyüyo ondandır agrı..
derinim karşılaaşaamadık datlum ya gene yumoş yokmuş ayy dr lar da adamı deli ederler yaa ama gene sen çalış bol bol belli mi olur belkim gelir minigin canım benim
ebroşum ben iyiyim datlum demek gene yogunsun neyse akşam inş görüşürüz daha adet olmadım
nuruncum bademciklerin agrıyomuuş çokk geçmiş olsun kib canım
liilyumcum sanada geçmiş olsun taatlım ya idrar yollarıda iltihapda zordur hep yanma yapar neyse inş bi dahak i aya gelir minigin canım
asumancım seninde dr net bişey dememiş ama inş adet olmassın yaa bebegin vardır inşş
richim canom sen neler yapıyosun bigün msn konuşsaydık ya rastlamadık bi türlü kib özledim seni
bersummmmm sen napıyon bacım yaa tatil bitti yogunlaştın galiba gene kolay gelsin bitanesi
günüm sendeugramadın inş herşey yolundaadır
sevalimde uzun zamandır yok onuda özledim bende yaa
aminnn cnm aminnnnn:Saruboceq:
kızlar hepiniz iyi akşamlarrr bu gün 1 günüm geçmişti bende duramadım beta hcg yaptırdım sonuç 2085 yani hamileyimmm ama hala inanamıyorummm.kızlar dua edin nolurr bu sefer düşmesin bu sefer hayırlısıyla rabbim kucağıma almayı nasip etsinnn isteyen herkese versin allahımmmm boynumuzu bükük bırakmasınn
zeynoo kızzz bır gun gecınce cıktıysa bu sonuc cogul gebelık var sende heyyy maşallaahhhhhhnhadı bakalımmm saglıkla tutunsun melegın yada meleklerınn sana:emir_bebek:

kızlar doktora persembe gunu gıtmıstım alttan muayne edıp regl olucaksın dedı ve adetın ucuncu gunu bakılan hormon testlerıne cagırdı cumartesı sabahtan gel kan ver hormonlarına bakalım dedı ... reglımın ucuncu gununu cumartesı olarak mı hesapladı anlamadım ama ben adetlı degılım kı??? bu yuzden de gıtmedım bugun zaten normalde pazartesı regl olucam

inanmıyorum zaynom hamilesin demek ya çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..hiç korkma canım bol bol dinlen olurmu.darısı bütün can arkadaşlarımın başına inşallahhhh..halayı başlatıyorum siz gelirsiniz :)))
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar:hihoyyythihoyyyt:dance::dance::dance:sositososito:teytey::teytey:

saol canım benimm ewt hamileymişim bende inanamıyorumm hala.
amin canım cok korkuyorum inan buda düşecek die hele eşim dün gece hiç uyumadı sevinçten buda düşerse onun üzülmesine dayanamam
buarada bi misafir yoğunluğudur gidiyorr bu ayda büyük bir temizlik yapmıştım inşlah bişe olmazz.elimden geldiği kadar dinlenmeye çalışıcam ama hbrsiz gelen misafirlerden gözümü açabilirsemm tabikieyvahedigeldismile

ahh canım benim bu gün duyduğum ikinci güzel haber valla bende kim olursa olsun hamile kötü düşünmem fesatlanmam ama inan çok kötü oluyorum anlatamıyorum ama zaten burdaki kızlar ve sen benim yaşadıklarımı biliyorsunuz..
rabbim inşallah bu sefer bebeğini sana bağışlar ve sağsağlim kucağına alırsın canım ne diyeceğimi bilemiyorum dikkat et yorulma stresten uzak kal ayyy çok sevindim inan rabbül alemin bu sefer bu sevincini daim eylesin ne diyeyim..
ben bu eylül ayında 3 bitecek 4 sene olacak evleneli hiç umudum yok gerçi allahtan umut kesilemz derler ama ne bileyim işte öyle mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim saolll.cok cok iyi anlıyorum biliyorum sölemesi dile koly ama rabbim sabırlarımızın mükafatını verecek inşlahhh.hepinize dua ediyorumm adınızı bilmesemde rumuzlarınızı söylüyorumm dua ettiğimde.inşlah canım düşükte cok zor inan ebrarım bilirr canından can veriyosun allahhım kimselere yaşatmasın.elimden geldiği kadr dikkat ederim ama ben hiç dayanamam evimi 1 gün süpürmesem o evde dolaşamam ama napalım rabbim benden almasında isterse heryer pislik içinde olsun dişimi sıkarım artık.canım inşlh en kısa sürede sizlerin göbüşüne bebişleriniz dolarr:teselli:

slm kızlarr nerelerdesiniz güzel haberler varmış zeynocum hayırlı uğurlu olsun allahım bizede nasip etsin eee makberin dediği gibi halaya girelim :teytey: :teytey: derinim sıkma canını inşallah iğnelere gerek kalmz güzelim

saol masalcım işlahh en kısa sürede sizlerinde müjdeli hbrerinizi alırızz

aaa canım çokk sevindim yaa hayırlı olsun saglıkla kucakla bu kez inşşşş bide belirtin varmıydı canım onlarıda anlatsana

inşlahh canım benimmm inşlahh hiç bir belirtim yoktu arkadaşım,yengem ve görümcem beni rüyasında görmüşlerr bende kendimi görmüştüm.rüya tabirlerine baktım ayrı ayrı hepsi hamileliğe işarettir diodu bende cok sabırsızım adetim 1 gün geçmişti daha hemen beta hcg yaptırdım sonuç 2085 cıktı gökçeranacım.belirtiler bundan sonra başlarr artık

canım tedaviye başlamışsın hadi hayırlısı inş bu kez gelir minigin

canım yaaa rabbim senide benide isteyen herkeside anne olmayı nasip etsin daha çok bekletmesin inş bende eylülde 3 yıllık olcam hamile haberi alınca güzel oluyo ama insan istiyo ki bian evvel kendide hamiş olsun bizde napalım bekliyip sabır etcez

zeynocugum cok sevındım cnm ya allah analı babalı büyütsün ıcını rahat tut cnm olurmuopuyorumnanaktan

saol canım benim darısı tüm isteyenlerin başına inlahhh

canom bugün görüşemedik uyudun galiba iyi olmuş aslında düzene koy yoksa çok yoruluyosun.uykusuzluk zordur yaa..
buarada anneannem ameliyat olucak tahlilleri filan yapıldıda onun için canom.çok saol düşündüğün için.
öpüyorum seni şeker..

gökcem yoğunum cano biliyosun kızkardeşim burda onunla vakit geçiriyorum pazar gidiyo zaten.buarada olmamışsın hayırlısı datlum.öptüm çok senide...

ayşenim iyisin çok şükür merak etmiştim.
ya ben pek msnye takılmıyorum açtığımdada seni hiç görmedi zaten gündüz evde değilim gecede sen olmuyorsun tatlım.öpüyorum seni..

:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
zeynom süper bihaber yaa inanılmaz sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın sorunsuz bir 9 ay geçirmen dileğiyle .tebrik ederim tatlım...

saol ebrarımm benim
bu gün hemen dr.uma gittim bebk daha erken olduğu için usg de gözükmedi ama ben hemen iğnelere başlayalım dedim bazı testler verdi kanda pıhtılaşma zamanı,akş,bide hemogram testi.onları yapalım herşey normalse iğnelre başlayalım dedi araya cumartesi pazar girdiği için pazartesi cıkacakmış testler bu 2 gün içinde bişe olmaz demi ben yinede aspirin içiyorum ama korkuyorum ilk defa iğne kullanıcam bide canım ben 60 kiloyum her 10 kiloya 1 millik iğne düşüyor ya bana 0,6lik vermesi gerekti ama fraxparine 35lik ampul verdi yetrli olurmu acaba 0.6lığı karşılamıyor ama dedi dr.um senin sağlığın acısından düşük dozaj daha önemli dedii bilemiyorum ya ya yetmezse

makbuşum anneciğindeymişsin .iyisin inşallah ağrıların ve bulantın geçtimi cano.öpüyorum seni..

tatlım hadi hayırlısı inşallah buay sıkıca tutunur bebişin allah gönlüne göre versin..

nurcum bize oyöntemler pek etki etmiyo ahhh ahh millet bide oğlanı kızı ayarlıyo bizim olsa öpüp tepemize koyucazda.neyse hayırlısı inşallah.buarada sen nasıl oldun boğazın iyimi canım?öptüm senide..

datlum ben geldim.gerçi msnde muhabbet ettik.senide öpüyorum iyi geceler..

kızlar nerdesınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz makbusta ugramamısboshayallersmileıyıdır umarımbilmiyorumkismile

zeynocum valla çok sevindim .hiç endişelenme yiyecek ekmeği varsa hiçbir sorun çıkmaz allahın izniyle zaten biliyosun doğru dozajda kullansan olmuycaksa olmaz .ama inşallah bebişin sağlıkla gelicek .zaten senin heterozigottu hatırladığım kadarıyla .sen doktorunu dinle ve rabbime emanet et.gerisi boş.biliyosun bazı arkadaşlar sorunlarını bilmeden ilk bebeklerini dünyaya getirmişler yani dua etmekten başka yapıcak bişey yok.allahım meleğini bütün kötülüklerden korusun.buarada değerin yüksek acaba ikizmi canım?varmı ailede .neyse çok öptüm tatlış..

ebrosum ben cıkmısım senı görmedım cnm görseydım kalırdım kusrabakma cnm olurmuopuyorumnanaktan

zeyno evet sabrın sonu selammettir ama balkalım ..
ne işi bende sen gibiydim 2 sene önce tam 12 gün falan geçti günüm test yapıyom bişey yok ben ne bilim kan tahlilini falan bana akıl verende yok en 3. test silik çıkınca eşim eczaneye götürdü kadın hamile olabilir kan versin :) bende hiç öyle şey olurmu herkesin testte düzgün çıkıyor dedim bu arada evim afedersin pislik götürüyor iş yapmıyorum içimdede bi heves var miğdem falanda bulanıyor ama hevestendir dedim işe koyuldum ben duramam beni boğar o ev hiç unutmam evi süpürüyom havalandırıyom tekli bi koltuk vardı onu kaldırayım altını alayım dedim o anda belime bi ağrı bi sancı iki büklüm oldum lavaboya koştum bende bi adet oldum sanıyom bi zaman sonra bu durmadı ama nasıl eşimi aradım o geldi annemi aldık acile gittik baktılar meğer hamilemişim ama çok yeniymiş kanama ile düşmüş :(
ama ben onu bebek gibi anımsamıyom çünkü hiç o testin sevincini yaşamadım, haliyle hamilelik ne gibi bi duygu bilmiyorum işte cahillik bana bişey anlatan olmadıki bu kkyı bulmasa idim şu an öğrendiğim çoğu şeyi bilmiyor olacaktım..
tatlım boş ver evi sal gitsin bak eşimin şu an sperm değerleri yukselmiş azda olsa ama o zamanlar çok düşüktü hamile kalmışım nasıl oldu ise ama şimdi yukseldiği halde bişey yok özlemden başka..
ebrarın dediği gibi yiyecek ekmeği var ise o bebek sana tutunut ve 9 ay sonra kucağına gelir, inşallah çok düşünme dua et rabbim ne muradın var ise versin hem seniin ve hepimizin...

selam canlarım bir hafta oluyo evde yokum kayınvaldemde kaldım iyice ağırlaştığım için rahat oluyo orada ekmek elden su gölden her isteğim oluyo yemeğim ayağıma geliyo felannn şimdi eve geldim bi kaç gün evimde kalıcam daha sonra anneme gidicem birazda oraqda kalıcam az kaldı hayırlısıyla bu günlerde bi bitse geçen gün çok korktuk kızlar lavaboya gittim o da ne lekelenme olmuş bende dr aradım hemen geldi apar topar dr gittim muayene etti herşey şuan için normal dedi zorlanmadan olmuş hareket etme yat dinlen dedi doktorun dediği doğruydu bir gün öncesinde alışverişe çıkmıştımyoruldum demek ki o yüzdn oldu çoook korktuk ama şimdi hep yatıyom martın 15 e kadar dişimi sıkıcam artıkkk

zeynocum tebrik ederim allah tamamına erdirsin darısı bütün kk nın başına
kızlar sizlerden naber hepinizi çok özlüyom kayınvaldelerde net yok bu ara yüzden haber alamıyom sizleden annemlerde net var ama oraya gidince irtibatımız kopmaz öptüm hepiniziiii

eee kızlar hani kimseler yok hepiniz birdenmi gezmelere gittiniz??
bu arada sevalde hiç gelmedi ne oldu acaba ragyli oldumu yoksa olmadımı...

Back
X