"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

exüm korkma hemen kız benimde ellerim çok uyuşuyor hem uyuşuyo hem şişiyor ama sen yinede doktorunla görüş için rahat etsin.ayrıca yiğenimin isminide çok beğendim adıyla yaşasın inşallah..
bende şimdilik senin eski isme taktım Nisa Ömür düşünüyorum ama bellide olmaz (((( makber))))

canim haklisin galiba bütün hamislerde olan biseymis uyustugunu söledim dr bakti bisey yok dedi sadece isirgan otu ic suyunu dedi iste ananas birde bacim uyusmayi gecirir cünkü su toplamis elin dedi
fazla suyu atacaz bakalim hayirlisi bacim yaa dikkat et sende ic bakalim

ağlama nasılsın az kaldı dimi kızını kucağına alacağın güne rabbim sağlıklı bi doğum nasip eylesin sizlere..

bende seni öptüm ebrarcım kıs inşallah rabbim nasip eder.
haklısın naparsa yapsın diyom artık :tomato:

DERINIM sagol bacim iste böle bakalim uyusukluk var ama herkeste olan biseymis azicik evham yaptim ama üc gün oldu gecmiyo yaa normal dedi dr bakalim görecezz

MAKBUSUM evlilik yildönümünüzmüs nice mutlu senelere bacim inss saglikla sihhatle huzurla inss hayirli ömürler baciimm tekrar tebrik ederim

hg nuruncum evet az kaldi bacim heycanla bekliyoz bakalim geri sayim basladi son zamanlarda problem yasiyacaz galiba zaten bi basi birde sonu derken assagi yukari 9 ay hep sorunlu yasaniyo ama sonunda büyük bi mucize geliyo hayirlisi bakalim...........

sen nasilsin iyimisin nasil gidiyo cokmu sordum nee????

hg nuruncum evet az kaldi bacim heycanla bekliyoz bakalim geri sayim basladi son zamanlarda problem yasiyacaz galiba zaten bi basi birde sonu derken assagi yukari 9 ay hep sorunlu yasaniyo ama sonunda büyük bi mucize geliyo hayirlisi bakalim...........

sen nasilsin iyimisin nasil gidiyo cokmu sordum nee????

hiç bişeycik olmaz merak etme çoğu gitti azı kaldı bi bakmışın kucağında:)
ne fazlası canım iyiyim sağol işte yuvarlanıp gidiyorum bi yandan kkya bakıyom bi yanda tv bakıyom işte böyle..

allah iyilik versin bacim az kaldi bakalim inss darisi sizlere inss her zaman dua ediyorum valla rabbim cani gönülden dileyen bütün arkadaslarima versin anne olmayihepimize nasip etsin inss hayirlisiyla inss bacim..........

bende yemekteyiz bakiyom valla

bendeee onu izliyom sdsm göbrginden kımıldayamıyorkikaydirigubbakcemile3 bide ne o öyle beyinmiş dilmiş ıyy

makbussuumm bacim ayri ayri okuyup yaziyorum kiz yazdiklarini güzel isim düsünmüsünüz bacim nisa ömür allah ismiyle yasatsin inss bakalim bizde bi ok diyoz bi yok diyoz karar veremedik ben bu isimde israrliyim ama kocis SARA istiyo bakalim ne etcez hayirlisi bakalim

ağlamacım hadi kendine iyi bak ben yemek yapmaya kalkıyom senide kızının totosunuda öptümopuyorumnanaktan

aynen nuruncuummm bu kokos kizlar yerlermi aceba bakalim neler olacak yine hic haz etmedigim seyler dil beyin sadece etini yerim baska seyini asla agzima dahi almam valla

kızlar sonunda bebişi geliyo bir sene sonra hiç beklemediğim bir anda...allahım tamda artık ümidimi kaybetti dediğim anda onu bana verdi...allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah...sonun da çift çizgiyi gördümmmmmm.....

makbercim sağol yaptım galiba sempatiksalakcinni
ne demek canım benim yapamıcak bişi yokki :)))
selam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum .
DERİNİM saol kuzum yaa sağlıkla dönsünde insan üzülsede mecburiyet olunca katlanıyosun işte.bugece bende rahatsız uyudum yaa nedendir bilmem .buarada kaana takıyosun bazı şeyleri galiba film olayına gelince üstüne bişey geliyo benimde öyle olmuştu :))ya şu bebikler bize neler konuşturuyo demi .off off .buarada bende hasta oldum yine biraz erken oldu ama soğanın etkileri galiba .aman olsunda olmaması daha beter.öptüm seni kuzumm.
MAKBUŞUM saol canım allah razı olsun .sen nasılsın minişde iyi inşallah .nezaman gideceksin doktora?
GÖKCEMM gözünaydın canom konuştuk gerçi ama burdanda söyleyim .rabbim 9 ayını böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin inşallah .senide öptüm kuzu...
NURUM nedemek yaa ilgiye ilgi güzel oluyo allah sendende razı olsun inşallah sorunsuz gelirler cano.rabbim bizede nasip etsin buyıl düşünüyoduk ama olmadı işte rabbim çağrılmayı nasip etsin hepimize.eşinide takma bırak bakalım oluruna biz hep kendimize yapıyoruz kendileri bilir valla sonra bizi suçluyamazlar.hadi öptüm senide..
iyiyim ebroşum ama bu aralar akıntım çoğaldı öksürükte var üşüttüm biraz ya ondan kaynaklı.minişimde dün pek hareketsizdi ama bugün baya hareketlendi maşallah..doktorada cumartesi günü sabah 9buçukta gidicez
canim haklisin galiba bütün hamislerde olan biseymis uyustugunu söledim dr bakti bisey yok dedi sadece isirgan otu ic suyunu dedi iste ananas birde bacim uyusmayi gecirir cünkü su toplamis elin dedi
fazla suyu atacaz bakalim hayirlisi bacim yaa dikkat et sende ic bakalim
yaa ısırgan suyu demek anam ben dayanamam ona :)) sorarım bende doktora benimki ne dicek
DERINIM sagol bacim iste böle bakalim uyusukluk var ama herkeste olan biseymis azicik evham yaptim ama üc gün oldu gecmiyo yaa normal dedi dr bakalim görecezz

MAKBUSUM evlilik yildönümünüzmüs nice mutlu senelere bacim inss saglikla sihhatle huzurla inss hayirli ömürler baciimm tekrar tebrik ederim
sağol bitanem inşallah herşey böyle sorunsuz devam eder
makbussuumm bacim ayri ayri okuyup yaziyorum kiz yazdiklarini güzel isim düsünmüsünüz bacim nisa ömür allah ismiyle yasatsin inss bakalim bizde bi ok diyoz bi yok diyoz karar veremedik ben bu isimde israrliyim ama kocis SARA istiyo bakalim ne etcez hayirlisi bakalim
canım bizde kararsız kaldık bana göre güzelde selim bey farklı bi isim istiyormuş düşünsün dursun karar verince yazarım sizede
kızlar sonunda bebişi geliyo bir sene sonra hiç beklemediğim bir anda...allahım tamda artık ümidimi kaybetti dediğim anda onu bana verdi...allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah...sonun da çift çizgiyi gördümmmmmm.....
canım çok sevindim senin adına Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin inşallahh:teytey::teytey::teytey::teytey:

slm hanımlar gününüz güzel geçsin inşş kimseler yok yaa neyse bende kociş gelmeden haber edeyim dedim benim net yoktu dün ikili sonucunuda aldık çok şükür oda iyi çıktı bi sorun yokmuş :emir_bebek: rabbim bu duygyu herkese yaşatsın inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hepinizi öpüyorum canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzemuszemus
oyyy çokkk sevindim canooo gel öpem seniŞenizMAAŞALLAH aLLAHIM SONUNA KADAR GÜZELCE GİTMEYİ NASİP ETSİN KUŞUMMMMalkisalkisalkis
hepinize slm kızlar...

gökçem ikili sonucunun temiz çıkmasına sevindim....ben de çok endişeleniyorum bana büyük ihtimal ikili ve dörtlü test yapılmıcak çoğul olduğu için ama ense kalınlığı olayından bir hayırlısıyla çıksaydık....
Tatlım benimmmmŞeniztakma kafana canım senam.Allahın izinyle bi sorun olmayacak inşallah sen içini rahat tut öpüyorum çokopuyorumnanaktan
canım benim yaaa...sen benim hislerime bakarsaannnkaydirigubbakcemile3delü karının tekiyim işte...keşke hislerimiz hep gerçek olsa...dilerimki hepiniz tez zamanda kalasınız:Saruboceq:
sende herüfü macun komasına sokacan :roflol:benimki de yapsamda yimez denemedim hiç gerçi ama pekmez hele hiç agzına sokmaz :))

öyle deme bazılarının hisleri kuvvetli oluyor Şeniz
ah deriinn ben meraklımıyım onu pohpohlaya pohpohlaya yedirmeyi ama napayım artık tınmıyom bile ister yer ister yemez dün camdan dışarı atacaktım hem parama hemde kavonazlarıma acıdım sempatiksalakcinni çünkü özenerek aldığımı yaptığımı görsün diye cicili kavonazlara koydum onlarıkafamçokkarıştı ne aptalım amamafoldumben
sen nasılsın hayat nasıl geçiyo yeni evinin fotolarını koysana loçkam ben meraklıyım biliysin :sm_cool:
bilmiyorum ki canım çogunlukla tutuyo ama Allah bilir işte..bende sallayıp duruyom kaydirigubbakcemile3
nann senin herüfte heeee hazır bu kadar ugraşıyosun yemiyo aaa ayıp ama..çok da zorlama madem nurum yaa..peşinden koşmıcan hep bırak canı isterse yesin naapıcan.inşallahhh yakında miniş gelirde bu sorunda ortadan kalkar:))))
canım benim kaçırdım seni yaa ama benim elimde olmadan :(( elektrikler kesildi yoksa hemen kaçmazdım..ayrıca sen bugün izinli değilmiydin neden çalışıyosun

bitanem çok sevindim sonucunun güzel çıkmasına inşallah devamıda böyle sorunsuz geçicek..

canım amin Allah razı olsun inşallah sende seneye bebişin kucağında yazarsın bana Şeniz
olsun bitanem..hee normalde izinliyim de özlem ablanın babası ameliyat oldu bugün.yogun bakımda şuanda...yarın da izinli degilim:çok üzgünüm:çok fena arada kaldım.koray kızıp duruyo birlikte kullanamıcaz yine diye...hastalık bu diyorum hoşgörülü ol biraz insanlar naapsın babası agır bi ameliyat geçirdi..bu hafta hiç kullanmasam bile yeri ama gelde anlat benimkine..yarın o izinli yine ben kaldım perşembeyeboshayallersmile
DERİNİM saol kuzum yaa sağlıkla dönsünde insan üzülsede mecburiyet olunca katlanıyosun işte.bugece bende rahatsız uyudum yaa nedendir bilmem .buarada kaana takıyosun bazı şeyleri galiba film olayına gelince üstüne bişey geliyo benimde öyle olmuştu :))ya şu bebikler bize neler konuşturuyo demi .off off .buarada bende hasta oldum yine biraz erken oldu ama soğanın etkileri galiba .aman olsunda olmaması daha beter.öptüm seni kuzumm.
MAKBUŞUM saol canım allah razı olsun .sen nasılsın minişde iyi inşallah .nezaman gideceksin doktora?
GÖKCEMM gözünaydın canom konuştuk gerçi ama burdanda söyleyim .rabbim 9 ayını böyle sorunsuz geçirmeyi nasip etsin inşallah .senide öptüm kuzu...
NURUM nedemek yaa ilgiye ilgi güzel oluyo allah sendende razı olsun inşallah sorunsuz gelirler cano.rabbim bizede nasip etsin buyıl düşünüyoduk ama olmadı işte rabbim çağrılmayı nasip etsin hepimize.eşinide takma bırak bakalım oluruna biz hep kendimize yapıyoruz kendileri bilir valla sonra bizi suçluyamazlar.hadi öptüm senide..
evet amin bitanem saglıcakla gitsin gelsin kardeşçigin:Saruboceq:
kızz gerçek miii demek sanada geldi bişey üstünekaydirigubbakcemile3ne bilim bogdu beni o makine.doktora dedim duramıyom çok gerdi beni bu.itekle dedi öteye:roflol:
adet olmuşsun cano..olsun dedigin gibi düzene girdiginin işareti bu hiç üzülme..inşallah bu sogan kürü sana vesile olur hayatımŞeniz:Saruboceq:

geçmiş olsun aglamacımŞenizdoktor normla demiş bak sevindim şimdi..Şenizneler yapıyosun canım çok öptüm senideŞeniz
bu arada isim hakkında görüşümü bildirmek istiyorum ...
yaa aglamacımm ben sara ismini hiç begenmiyorum yaa..tabii herkesin istegi farklı ama ne bilim..sen bilirsin yinede ben fikrimi dedim..saglıcakla gelsin inşallah bebişko:nazar:gerisi önemli degil..bide bi isim önerim olacak.ben bu ismi normlade de duymuştum ama niyeyse bugün çok ilgimi çekti..dükkana gelen bi ufaklıgın yegenini ismiymiş ZÜMRA deyip duruyo bende dedim kim zümra?yegeniymiş megerse..çok hoşuma gitti yaaa birden.kendi adını da sordum CEYDA mış:))) ama ZÜMRA çok hoş yaaaa.
tatlım hayırlı ugurlu olsunnnn:teytey:Allah sag salim kucagına alıp koklamayı nasip etsin :Saruboceq:

kızzzz nunişşşşkaydirigubbakcemile3 geldin ama ben kaçıyom gulüm kociş gelir şimdi.sofrayı hazırlamalıyım..öptüm seni..bundan sonra adın nunişşş itiraz istememalsanaalsanasmile çok hoşuma gidiyo yaprak dökümünde diyo ya yaşlı kadın ahretliginekaydirigubbakcemile3

hepinize slm kızlar...

gökçem ikili sonucunun temiz çıkmasına sevindim....ben de çok endişeleniyorum bana büyük ihtimal ikili ve dörtlü test yapılmıcak çoğul olduğu için ama ense kalınlığı olayından bir hayırlısıyla çıksaydık....
saol bitanem rabbim saglıkla kucaklamayıda nasip ettsin inşş sende sıkma canını önemli olan ense kalınlıgı zaten inş normal çıkar canım sen moralini yüksek tutkaydirigubbakcemile5
gökçecim çok sevindim allah size bağışlasın sağlıcakla doğmuş resimlerini görürüz inşallah..
saol bitanem rabbim bana kucagıma almayı sanada tez zamanda hamiş olmayı nasip etsin inş opuyorumnanaktan
canım benim kaçırdım seni yaa ama benim elimde olmadan :(( elektrikler kesildi yoksa hemen kaçmazdım..ayrıca sen bugün izinli değilmiydin neden çalışıyosun

bitanem çok sevindim sonucunun güzel çıkmasına inşallah devamıda böyle sorunsuz geçicek..

canım amin Allah razı olsun inşallah sende seneye bebişin kucağında yazarsın bana Şeniz
saol bitanem yaa çokşükür kafam rahatladı artık üçlü yaptırsam mı yoksa kalsa mı bilmiyorum sen yaptırdın mı yaa aklıma gelmiyo geçmiş gün yazdıgın ?sende kızına isim bulmuşsun geçmişe de baktım ama kaçırmışım galiba ne bırkatın kızına isim?:emir_bebek:
çokk saol datlum benim çok şükür iyi çıktı rabbim saglıkla kucaklamayı da nasip etsin inş darısıda sana ve tüm arkadaşlarıma olsun inşş sen nasılsın cano olumunekankayizsmile
kızzzz nunişşşşkaydirigubbakcemile3 geldin ama ben kaçıyom gulüm kociş gelir şimdi.sofrayı hazırlamalıyım..öptüm seni..bundan sonra adın nunişşş itiraz istememalsanaalsanasmile çok hoşuma gidiyo yaprak dökümünde diyo ya yaşlı kadın ahretliginekaydirigubbakcemile3

canım benim çok saol :1hug: sen naspıyon iş nasıl gidiyo yogunsun demi bu aralar yaz geliyo yaa millet dışarıya daha çok çıkıyo alışveriş de çogaldı tabi:)

Back
X