"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

he yaa kızlar bu alışverşi nasıl oluyo yaa ben hiç bilmiyorum hem alınca ne oluyor ki:kedi:

canım bişey olmuyoya deşarz oluyosun sadece kaydirigubbakcemile3
riche anlattım puan toplayıp alışveriş yapıyosun zaten nealıcaksan altında puanın yetiyomu yetmiyomu yazıyo canım..yerimseniben

ya puan demişken kimse bu aralar bana rep vermiyo yaaaa unuttunuz artık vermiyonuz
etiketi dogru anlatmışın ebroşum yapıyonmu puan için ben alışveriş yapmıyom yaa ugraşmyom artık

vallah anlamadım bacımakannehir
etıket neoluyokıkafamçokkarıştı

gökcem hoşgeldin canom .napıyım bidenem gücüm sana yetiyo azcık tokatlıyım dedim kaydirigubbakcemile3
şaka biryana nasılsın gülomm özledim seni....

kız benim puanım çok az ben çok fakirimm cnm tatlı istedi alabiliyor muyum bi bakem isteyen var mı kuzular :D

gökçem hosgeldın cnm ya ben hala kımseyı repleyemıyorum hep denıyorum yoksa repler senın kurbanın olsun bacım

bende fakırım yellowcugum:roflol:bı tek peynır simit alabıldım yüzüğüde arkadasım hedıye ettı acıdı bana

vallah anlamadım bacımakannehir
etıket neoluyokıkafamçokkarıştı

canım sayfanın sonuna doğru etiketler yazıyo konuyla alakalı mesela TÜPBEBEK,AŞILAMA vs bunları yazıyosun .yanlız bizim topicin etiketleri dolu yeni konularda yapman gerek .anladın inşallah bitanem..

ben kaçtım annem çağırıyor,küsmüş biriciğim byss kızlar tatlıya param yetmedii borcum olsun başka zaman zemuszemus

ya puan demişken kimse bu aralar bana rep vermiyo yaaaa unuttunuz artık vermiyonuz
etiketi dogru anlatmışın ebroşum yapıyonmu puan için ben alışveriş yapmıyom yaa ugraşmyom artık

kızlar bişey sorcam benim pazar gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadım.idrar testı yaptım çıkmadı dunde kan testı yaptırdım sonucu bıraz once aldım.0-10 çıktı bu sonuc ne sımdı sıze gore hamile olabilirmiyim

gökcem hoşgeldin canom .napıyım bidenem gücüm sana yetiyo azcık tokatlıyım dedim kaydirigubbakcemile3
şaka biryana nasılsın gülomm özledim seni....
hoşbulduk delüüüüü valla vur bacım stres atcaksan sorun yok nede olsa ablamsın looo iyiyim datlum nolsun işte evde vakit geçiriyom duruyom sen neler yaptınnkaydirigubbakcemile5
kız benim puanım çok az ben çok fakirimm cnm tatlı istedi alabiliyor muyum bi bakem isteyen var mı kuzular :D
ahh canım seninde mi canın çekti bak kız all alamıyoson söle sana hediye edem puanım varsa:)zemuszemus
gökçem hosgeldın cnm ya ben hala kımseyı repleyemıyorum hep denıyorum yoksa repler senın kurbanın olsun bacım
hoşbulduk datlum sorun deil yaa rep vermesen de olur güloşş sen nasılsın neler yapıyosunopuyorumnanaktan

kızlar bişey sorcam benim pazar gunu adet olmam gerekiyordu ama olmadım.idrar testı yaptım çıkmadı dunde kan testı yaptırdım sonucu bıraz once aldım.0-10 çıktı bu sonuc ne sımdı sıze gore hamile olabilirmiyim

canım üzgünüm ama hamile değilsin galiba çünkü 5in üstünde çıkması gerekiyo hamile olabilmen için..hayırlısı olsun üzülme olurmu..

gamzecim 0 yanıda virgül varsa yani degerin 5 ten yukarısı hamile demek dedigin şekildeyse hamile degilsin canım

Back
X