"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gamzelim güle güle canım bizde memnun olduk yine gel iyi geceler..
güldecim ben kullanmadım hiç oyüzden bilmiyorum canım..
kızlar benimde eşim geldi kaçıyorum hepinizi öptüm.iyi uykular canım arkadaşlarım..

herkes kaçıyor yine:))eee evli olmak zor.. benim eşim de burda olsa rahat bırakmazdı beni
kk yı kıskanıyor inanabiliyormusunuz kızlar yani buna??

ben buralardayım malum topiklerin yenhi modası terk edilmek olduğu için bende başka topiklere takip ediyorummm....
:)))))şimdi makber bana kızar eminim:)))

welcome8041wlgg8.gif

günaydın canım arkadaşlarımm herkeslere hayırlı cumalar diliyorum..
Rabbim bugün ona açılan elleri geri çevirmesin tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

clipimage001fv5.jpg

günaydın kızlar hepimizin cuması mübarek,duaları kabul olsun inşaallah...
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

gamzelim hoşgeldin canım aramıza sen ne zamandır bebek istiyosun canım
yellovcum bende sana hediye ettim canım üzülme sen gerçi gittin ama gelince görürsün hediyeni patiklerin bebişine gönderdim :)

cnm bnm çok sağoll çok çok tşk ederim bebiişim çok şanslı şimdiden bi patiği olduu:lepi:opuyorumnanaktan

herkese günaydın cumanız mübarek olsun
kızlar herkese hediye varmı bana yokmu:gitme:
ağlamacım bitanem çok şükür hiç bir şeyin yomuş bitaanem canım yorma kendine dikkat et
canom

aa nedemek sevalimm istediğin hediye olsun canım sana poğaça ve çay yolluyorum kahvaltılık afiyet olsunopuyorumnanaktan

ay makberim çok mutlu oldum canım kahvaltıda ne hazırlıayım diye düşünüyodum bitanem bemim çok sağol canomopuyorumnanaktan

ne demek canım benimmmmm gerçeğini yapamıyorum sizlere en azından sanal olarak yapıyorum
keşke birbirimize yakın olsaydık sizin gibi arkadaşlarım olmasından çokkk mutluyum

Back
X