"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

hanımlar ben çıkıyorum net deli etti beni gidip duruyor sürekli
gelirim yine öpüldünüz

nuruncum benim eşimin dşük degil ama hareket yavaşve morfoloji düşük dogal takviye olarak biz e vitamini ve harnup pekmezi kullandık sayısı azda olsa yükseliyo deneyin isterseniz
makbuşum güle güle canm bende çıkıcam yaa hem net sorunlu hemde yorgunum bugün hadi öptm hepiciginiziii

77 - (Ey Muhammed!) De ki: “Duanız olmasa Rabbim size ne diye değer versin! ..” Furkân Sûresi

Bu Cuma...

Yalvaralım O mühür sahibine...Ve O'ndan yardım isteyelim...

Bir selam verelim...Bir salâvat getirelim...

Bir gönül rızası alalım...Bir cümle yazalım...

Ve ne yaparsak, Allah için yapalım...

Bir gül yetiştirelim...Bir gece olalım ...

Bir gündüz çağıralım...Bir kandil yakalım...

Bir mum ışığı olalım...Bir düş kuralım...

Bir mecnun çağıralım Bir Bilal olalım...

Ve göğsümüzde taş yeşertelim...

Bir Sümeyye olalım...

Ve kalbimizde ağırlayalım ,acımasız mızrakları...

Bir Filistin''li olalım...Bir tankın altına yatalım...

Bir Çeçen olalım...Sevdamıza koşalım...

Ve ölümü sevelim...

Ve biz,

Müslüman olduğumuzu UNUTMAYALIM !

Artık sıra sende...
Ne yaparsan yap;

Bu Cuma'n Allah için olsun.
Allah için...

Cumanız Mübarek Dualarınız Kabul Olsun

selam ve dua ile...

canlarim hepnizdende allahim ragzi olsun beni merak ettiginiz icin haber yolladim makbusumla merak ettiginizi anladigim icin lekelenmem durdu iki defa geldi zaten gece biri kahve rengi dgeri dahada koyu bi sekilde geldi sonra karin agrim oldu zannettimki adet olacagim ama sabaha biseyim kalmadi dr randevu günü gelsin demis dr gitmedim zaten ne bicim dr sa gicik oldum neyse carsamba giderim artik biraz bel agrim var oda afedersiniz kusmak icin zorlaninca oluyo galiba migdem kötü hala bulaniyo baska bi derdim yok sükür rabbime

canlarim kimse yok aksama görüsürüz umarim offff icim cikti disima valla cok berbat haldeyim dua edin bana ne olur sasirdim kaldim allahim yaaa öptüm sizleri tekrar sagolun exsim öptüm canoooommm senide sagol bebegiimmm

ağlamacım allah sifa versin aş eriyon galiba

canlarim hepnizdende allahim ragzi olsun beni merak ettiginiz icin haber yolladim makbusumla merak ettiginizi anladigim icin lekelenmem durdu iki defa geldi zaten gece biri kahve rengi dgeri dahada koyu bi sekilde geldi sonra karin agrim oldu zannettimki adet olacagim ama sabaha biseyim kalmadi dr randevu günü gelsin demis dr gitmedim zaten ne bicim dr sa gicik oldum neyse carsamba giderim artik biraz bel agrim var oda afedersiniz kusmak icin zorlaninca oluyo galiba migdem kötü hala bulaniyo baska bi derdim yok sükür rabbime

hic uzme kendini migde bulantin var ya hic korkma, herseyin iyiye gittigini gosterir derler, bende hic olmamisti hamileligim iyi giderken de ama mesala enerjimin cekildigini resmen emildigini desem hissederdim ve inan hissetmedigim tek gun oldu bebegi kaybetmistim. simdi boyle kotu bir aniyi anlatiyorum ama rahat olman icin, bende asiri yorgunluktu sen de migde bulantisi olsun yeterki belirtin devam etsin bazen azalabilir ama devam eder. o yuzden lutfen hic uzme kendini lekelenmem oldu diye ama bak aglama o kaynana soyle senin lekelenmen oldugu icin gercekten is yapmaman lazim bana sakin "ama, su bu ; yapmassam olmaz" gb sacmaliklar soyleme, lutfen bir sure sadece yemegini yap, bulasiginla ilgilen hepsi o, migden bulansa da asla susuz kalma, tamam mi seker?

slm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin

kizlar herkese iyi cumalar, hala cok hastayim basim felaket donuyor ayaga kalkarsam, grip duzeldi ama oksuruk yorgunluk ve bas donmesi cok feci, antibiyotigi icmeye baslasam rahatlarim sanirim, neyse birkac yildir hic boyle hasta olmamistim ondan mizmizlaniyorum.

günüm caniimm nasilda özlemiim seni bana yardimci ol birtanem ne yapayim simdi carsambaya kadar dr giedemem cünkü anca randevu günü bakarmis yine oldu leke seklinde ama bilmiyorum sasirdim

slm kizlar benim lkelenmem yine oldu az bisey geldi yine agrim falanda yok allahim korusun ama bebegim beni birakiyo galiba mafoldumben saskin bi haldeyim bütün gün dinlenmeme ragmen yine basladi ve ben cok korkuyorum kizlar bana bi akil verin

canim bak yukari ne yazdim okumadin galiba hic korkma migde bulantin kapi gb kanittir bebeginin iyi olduguna.
guzelim hamilelerin yuzde sekseninin hafif kanamalari olurmus inan teselli degil cok okudum. Allah korusun bebisine bir sey olsaydi hicbir belirtin kalmazdi yaa bosuna uzuyorsun kendini de bebisini de, Allaha emanetsiniz birtanem. sakin is guc yapmùa dinlenmeye devam, gor bak hersey yoluna girecek, yerlesiyordur senin ufaklik. ne olur kotu seyler getirme aklina inan belirti kismi asla teselli degil dogruyu soyluyorum basima geldi ve aynilarini cok okumustum.

leke ne renk aglama? bir de zorla doktorunu olmadi icin rahat etsin belki progesteron hormonu olan haptan verir. gerci doktorda ayni seyi diyecek dinlen diye, beni ayni hafta dort farkli doktor gordu hicbiri bir sey yapmadi yapamadi, dinlenicen dedi sadece.

günüm tamam canim cok sagol valla rahatlattin icimi yok zaten yapmiyorum hic bi is valla sagolsun kaynanam yaptirmiyo nerden estiyse bulantim hala tam gaz devam tatlim buda bi teselli verdi bana zaten caniimm dilerim rabbimden en yakin zamanda güzel bi müjden olur teyzesi bebegime arkadas isteriz biz inss günüm inss bacim allahim senide güldürsün birgün valla icim rahatladi bilmiyorumki kimsem yok valla rabbimden sizlerden baska cxok saskinim cookk

yok bacim haftaya iste taa o hafta almistim randevuyu ama 21 inde gel dedi....
ondan önceki gittigim dr da kist var keseyi göremiyorum gebelik var gibi bi testte bakalim dedi idrar testinde cikti kan testide yapmadilar ufffff.....

günüm leke kahve rengi siyaha yakin nerdeyse su gibi geldi

tamam canim renginin oyle olmasi da cok iyi, pembe ve kirmizi taze kani pek sevmiyor doktorlar gerci oyle bile olsa korkma sen migde bulantina guven. ben doktora migdem bulanmiyor hic demistim o tersini anlamisti ve "ee ne guzel iste saglikli bir hamileligin en buyuk kaniti migde bulantisidir" demisti:)) inan bunu herkes soyler zaten. hic korkma ama stres iyi degil aglama soyle dusun, stres hormonunu etkiliyor hormon da hamilelikte cok onemli sakin ama sakin stres yapma eger yapacaksan hemen doktora git rahatla.
ay bir daha hamile olsam da hep migdem bulansa hic korkum kalmazdi gerci ben ogrendim tecrubeyle bendeki asiri yorgunlukta migde bulantisi gb var oldugu surece iyiye isretti dedigim gb yok oldugu gun bebegi kaybetitim. o yuzden uzme kendini ama doktora gitme de demem asla gidebiliyorsan git artik cok rahat kalp atisi dahi duyulur zaten. Insallah her sey cok guzel olucak bosuna uzme kendini ne olur.

günüm ordamisin baciii sen nasilsin umarim iyisin canom birez gelmeyecegim falan demissin nasilsin bacim özledim valla seniii opuyorumnanaktan

bitanemmm kıyamam sana üzülme lütfen canım benimm :teselli:sakın kötü şeyler getirme aklına bak günüm gereken herşeyi söylemiş sana..ama ne olur o doktoru beklemeden başka bir doktora görün
kizlar herkese iyi cumalar, hala cok hastayim basim felaket donuyor ayaga kalkarsam, grip duzeldi ama oksuruk yorgunluk ve bas donmesi cok feci, antibiyotigi icmeye baslasam rahatlarim sanirim, neyse birkac yildir hic boyle hasta olmamistim ondan mizmizlaniyorum.
canım sanada büyük geçmiş olsun hala atlatamamışsın hastalığı Rabbim sana şifa versin

sagol makbercim sen nasilsin? evet aglamacim artik hergun girmiyorum siz olmasaniz hic girmeyecegim hatta iyi gelmiyor bana kk; biktim artik ayni seyleri dusunmekten.

exsim hg birtanem canim iki dostumda burda ben dirilirim artik kisss canlariimm cok mutlu ettiniz beni canlarim inss gececek buda bulantim varya ona dayaniyorum valla birde wc derdim var sürekli ordayiz

günüm allahim sifalar versin canooommm inss en yakin zamanda hayirli haberlerinizi alirim bende sevinir mutlu olurum canlariimm dilerim rabbimden birdaha hamis kal ne istiyosan hayirlisi olsun rabbim sanada herkesede tattirsin bu duygulari inss

Back
X