• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

slm ama kimse yok ya sevalim hic girmemis bugün hayir olsun baciii merak ettim sabahlarin günesiydin ayol bugün hic takilmamissin yagrin gelirsin umarim canoommm opuyorumnanaktan

iyyim bugün canim sen nasilsin ciktin diye bende cikacaktim valla makarna yapiyorum kendime ayranli bisey yiyemiyorum onu bari yeyim yaa sen naptin bacim nasil gecti günün bakimm

evet makbusum muhakkak girer yazardi aksam olmazdi ama gündüz hep olurdu inss bi sorun yoktur yaa inss iyidir canim yaaa biraz rahatsizdida oda günümde bas dönmesi falan vardi günümde girmedi bugün

ohh afiyet olsun yarasın sanada yiğenimedee bende ne yapıyım canım sabah 8de kalktım kocişi yolladıktan sonra banyo yaptım 11e kadar uyudum yine sonrada temizlik yemek derken akşam oldu..

aaaaa kimsecikler yok tadi tuzu kalmadi ayol buralarin nerde bu garulaarrrr nirdesiniz ayooolllllllll gelin canimiz SIKILDII

sagol ebrarcıgım allah razı olsun cnm benım
kızlar bı bakım dedım gece gırıcem sımdı kafam dagılsın dıye tv ızlıcem görüşürüz yınea.s.

slm güzeller ben geldim merak ettirmişim sizleri ama yogundum bugün sabah dr a gittim yumoşlara baktı iilermiş bakkalım ondan karnım agrıyodu bugün daha iyiyim çok şükür sonrada pazar a gittim gezdim biraz sonrada evime geldim yemek felan derken anca girdim
seval girmemişmi bugün hayırdır inşş yaa

richim yalnımı kaldın kuşum benim ovulasyon geçiyomuş ama olsun eşin ii olduktan sonra gerisi boş canım üzülme sen de
aglamacım sendenne haber canım yiyisin demi

hg canim görmedim kis geldigini bende mustafa hocayi dinliyorum nasil olam be tatlim iyyim inss iyi olmaya calisiyoz yalniz kaldim diyorum kimsede yok

sen iyisin inss hadi hayirlisi yumoslar büyüdüyse gelecek senin bebisler inss canom

Back
X