• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar soğan kürü kullanan varmı aranızda faydasını gördünüzmü kimisinin kanamasını arttırıyomuş doğrumu şimdi kafama şüphe girdi acaba yapsammı???? yapmasammı???

canım evet doğru demiş ebe vajinal mayaned e yapmışsa onda bile beliol uoy diye biliym sen kafana takma rabim isterse hwer şey olur yeteer ki rabim istesin canım

valla bıktım ben delirmek üzereyim kaynanam dün gece canımı cok sıktı tedavi olmazsan kesinlikle hamile kalamazsın o oğlunun spermlerine baksın önce tövbe tövbe kınamayın beni dün öyle dedi çoooook zoruma gitti bende suç ona niye vedimki sonuçları onlar bi gırip olurlar herkese yayagara yaparlar başına toplar ben ölüyom diye benide kendine benzetti gece rüyamda seda sayana cıkıyodum hani bebek isteyenlere yardım ediyo ya dr gidecem ama hangisine ben şaştım kaldım kime güveneyim ben zaten üşüttüğümü biliyodum belim hep ağrıyo akıntıda var kızmamın sebebi dr ler niye şimdiye kadar anlamadı oooooooof ölmek istiyom kaynanam şimdi her kese yayar gelinin çocuğu olmazmış diye dua edin bana lütfen....

canım yapma öyle ya sakin ol :olmaz: önce düzgün bir doktora git durumu söyle tekrar muayene ol öyle olsa bile allahın izniyle tedavi olup bebişine kavuşursun:)) ayrıca bu ayıp bişey değil ki herkezin başına gelebilir çok kızıyorum bazen şu insanlara yaaa kim istemez bebişinin olmasını nasıl bir geri kafallılıktır buu :oklava: insanın gelini evladı gibidir bu kadar hassas bir mevzuda gelinine destek vermesi gerekirken duruma bakk :olmaz: neyse güzelim sen moralini bozma :teselli: benim annem ilk çocuğundan sonra çocuğu olmamış doktor doktor gezmiş hepsi bi daha çocuğun olmaz demişler hatta bir doktor demiş ki: senin çocuğun olursa ben mesleği bırakırım.. bu kadar emin konuşmuş yani.. sonra sonuç 3 tane daha çocuğu oldu bu işler allahın takdiri. allahın izniyle sende bebişine kavuşacaksın canım hiç merak etme :Saruboceq:

selam arkadaşlar hepiniz iyiinizdir umarım .
ben bugün doktora gidiyorum dua edin benim için canlarım .sonucu ancak akşama bildiririm hepinizi öpüyorum ..
gökcem canom yumoşlar toplanmış hadi hayırlısıyla döllenirler ve annesinin göbüşünde biryaşama başlarlar .herşey gönlünce olsun bidenem..

hayirli günler kizlar hersey gönlünüzce olsun insallah
rabbim her daim yüzünüzü güldürsün opuyorumnanaktan

kızlar içim bi tuhaf karnım bi değişik ağrıyo bide midem az bulanıyo yoksa hamilemiyim hiç böyle olmamıştım

selam canlar nasılsınız.bi ara girdim yazamadan çıktım kusura bakmayın.
iyisiniz inşallah.
gökçem canım,hadi hayırlısı yaa inşallah bu defa olacak canım ben çok umutluyum yaa:Saruboceq:
alikayracım seninle tanışmış mıydık hatırlamıyorum ama anladıgım kadarıyla sende tüp bebek aşamasındasın hayırlısı olsun gülüm.:Saruboceq::Saruboceq:
riçim canım fıstıgım.eşin gelmiştir muhtemelen.hadi çalışmaları hızlandır canommmmm:jeyyar:
ebrarım gelmemişsin cano yaa merak ettim şimdi.inşallah hayırlı haberler getirirsin kuşum doktordan:Saruboceq:
sevalim iyimisin demişsin cnm sagol tatlım iyi diyelim işte..son günlerde bi baş agrısıdır gidiyor hayır olsun inşallah.hee bide yanında bonusu mide bulantısı hiç geçmiyor.iştahım kapandı zor yiyiorum:(((niye böyle oldum bilmiyorum midemi üşüttüm sanırım..

kızlar yaaa..ne şanssızım ben bu pc konusunda yaaa..
faturayı ödedim dedim hevesle eve geldigimde açılmıştır umuduyla oturdumm bide ne göremakannehirmonitör açılmıyor offf dedim yaa kurcaladım bişyler yaptım yokkkkk...eşim baktı akşam ,dedi sanırım ekran kartında bi sorun olmuş..o da galiba benim yüzümden oldu kızlar yaaa...geçen gece pcden ses geliyo diye monitörün kablosunu çektim fişten çıkaracagıma.birden açınca da ekran kartı hasar gördü sanırım...inşallah gelicem yakında off offff.

makbuşum yellowcum dedi de aklıma geldi.benim yeni tarihi eklemedin yani daha dogrusu ben sana demeyi unuttum kuşum.16 kasım yaz sen canım.öptüm bitanecikim.zemuszemuszemuszemus

kızlar içim bi tuhaf karnım bi değişik ağrıyo bide midem az bulanıyo yoksa hamilemiyim hiç böyle olmamıştım
tatlım inşallah ya...günün ne zamandı geçtimi ki?
kızlar merhaba,makbuş kırmızılar göründü listeden silersin beni
öptüm hepinizi byby

yellowcum hayırlısı rabibmden be canım sakın sıkma canını.silmek miii?silmesin kız niye silsin öbür ayın tarihini ver sen tatlım olurmu öyle şey.

selam kızlar anam kimse uğramaış nerde bu kızlar bende eve yemekyapmaya gidiyom misafrim var
hepiizi öptüm

Back
X