• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba kızlar arkadaşlar balışlar nasılsınız sakın adet olduk diye üzülmeyin her adet yeni bir umuttur adet olmayanlarda var onların işi daha kötü bunu biliyormuydunuz o kırmızıları görmek için ben çoooook aladım şükrünüzü bilin bacılarım insan bi hamile oluncamı kendini ii hissedi yaww kırmızıları görünce insan kadınlığını hissedi sağlıklı olduğunu hissediyo bundan güzel bişeymi var oh ne mutlu size adet oluyosunuz ......:))

haklısın canım ben adet düzensizliğinide gördüm onunlada savaş verdim hala tedavi oluyorum

ama iştee insan yıpranıyo bi müddet sonra yaşamayan bilemez canım

ekledim canım yeni tarihini..
ben şimdilik çkıyorum meyve vericem kocişime gelirim sonra yine

aaaaaaaa kızlar yine yoksunuz benim koca bebek gelecek birazdan ben çıkacam valla her akşam burdasınız bu akşam nerdesiniz yoksa hepiniz adanaya hanımın çiftliğinemi gittiniz????

ooo ebroşum gelmişş nihayett nerdesin bakıyım sen

canım hoşbuldum valla bugün çok başım ağrıdı dün akşamdan beri mahvetti beni .bugün hep yattım şimdi biraz daha iyiyim.sen nasılsın?

ebrarcim kist gecer biliyorsun ama tedaviye baslamana cok sevindim cunku bazen tedavi bize umut veriyor ve rahatlatiyor o rahatlikla arada kendiliginde hamilelik olabiliyor. Insallah canim ben inan cok cok umutluyum senden, gercekten morel olsun diye degil ama her an hamilelik haberini bekliyorum Allah'in izniyle. bir de kendini rahatlatma yolunu bul mesala hergun duzenli yuruyus vs gb. ben de stres konusuna acayip inanmaya basladim. aciklamasi da hormonel aslinda. Rabbim yardimcimiz olsun canim.

canım çok saol sen böyle konuşunca inan dahada heyecanlanıyorum .bilmiyoum ama gerçekten sözlerin bana inanılmaz destek veriyo .inşallah günüm buay hepimizden güzel haberler gelicek bende inanıyorum.
seninde prolaktin düşmüştür inşallah haberde vermedin meraktayım canım.
valla yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama düzenli olmuyo keşke alışabilsem canım.hadi öptüm seni herşey gönlümüzce olsun şekerim..

oyy kıyamam sana geçmiş olsun canım bende bildiğin gibiyim canım bi değişiklik yok
bersucum sende hoşgeldin canım

saol makbuşum gelmedi değilmi seninki?
ya buarada gökcem uğramamış inşallah yumoşlar döllenip bölünüyolardır ay allahım yardımcısı olsun çok stresli günler yaşıyo bidenem .inşallah hayırlısıyla kavuşur bebişine..

iyiyim güzelim ne olsun çay içiyoz kocişle geçmiş olsun güzelim başın ağrımış şimdi iyisin di mi
makbuşum nasılsın

gökçem iyimiş msn de msj göndermiş pc den uzak duruyormuş dinleniyormuş inşallah sonucunu alınca halay çekmeye gelecek inşallah

yok canım gelmedi ama gelicek gibi valla gelmesini dört gözle bekliyorum kii hastaneye gidiyim ..
iyiyim bersucum sağol sen nasılsın canım

afiyet olsun bersum ..
saol canım daha iyiyim adet olmayınca baş ağrısı oluyo bende .dün ağrıyla yattım ağrıyla uyandım berbat bişey...
hafta sonu tatiline girdin bol bol dinlen canım.buara bide grip olayı çıktı çok dikkatli ol bitanem .

gökçem iyimiş msn de msj göndermiş pc den uzak duruyormuş dinleniyormuş inşallah sonucunu alınca halay çekmeye gelecek inşallah

aman iyi yaa uzak dursun tabi bende tedavi olayına girince uzak kalmaya çalışıcam .zaten benimki izin vermez ..nasılda zaman geçer kk olmadan bilmiyorum...

Back
X